|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
wymiana - markowe ciuszki xs/s
Witam!
To mój pierwszy wątek - wcześniej czytałam forum, teraz zapragnęłam się powymieniać ![]() Ciuszki wysyłam oczywiście wyprane i wyprasowane, jestem też chętna na wymianę "z ręki do ręki" na terenie Poznania/bliskich okolic ![]() Szukam kopertówek, ciekawych dodatków, wszystkiego, co wpadnie mi w oko ![]() Na życzenie doślę zdjęcia "przymierzone", wymiary, lub jakiekolwiek inne informacje. Dokładki str. 1 i 2 ![]() DOKŁADKA: 1) białe, lniane spodenki, firmy Troll, prawie nie noszone, gładkie (bez kieszonek z tyłu), w pasie wiązane sznureczkiem z tego samego materiału. Rozmiar to teoretycznie S, wg mnie jednak XS. - nie ma, pojechały do Oolesi 2) ciemnobrązowy sweterek H&M, dość długi, dekolt "w serek", rękaw 3/4. Założony i wyprany raz (wszelkie plamki to wina aparatu lub mojego monitora, może gdzie indziej ich nie widać ). Rozmiar XS. - nie ma, pojechał do Kamilkayla3) szary bawełniany golfik Amisu, rozmiar XS. Miałam go na sobie raz. 4) baby doll ZARA, w biało - niebieską kratkę, bez ramiączek. Rozmiar M, ale jest dobry na S, wejdzie też na małe L - guma się mocno rozciąga. Stan idealny 5) bluzeczka na ramiączkach DEEP, rozmiar S, stan bdb/idealny. 6) tuba AMISU, rozmiar M, ale dobra też na S. Ozdoby na przodzie nie błyszczą aż tak, to są raczej małe ćwieki niż kryształki stan idealny, nie noszona.7) biały kardigan H&M, rękaw 3/4, odcinany pod biustem i lekko rozszerzony, stan idealny. - nie ma 8) bokserki H&M, biała i czarna, obie rozmiar 34, stan bdb. 9) czarny, mięciutki kardigan z długim rękawem, stan idealny - rezerwacja 10) szara bokserka AMISU, rozmiar XS, stan bdb. 11) błękitna koszulka Reserved, z serii Active, spod spodu wychodzi bokserka, na wierzchu krótki rękawek. Założona 2 razy - stan idealny. Rozmiar S. 12) woda toaletowa Yves Rocher o zapachu brzoskwinii, poj, 100 ml., zużycie - niecała 1/4, widać na zdjęciu. 13) białe szorty z czerwonymi wykończeniami, z tyłu jedna kieszonka zapinana rzepem, metka Ryłko. Stan db+, rozmiar S. 14) czarna sukieneczka marki QUIZ z lekkiego materiału, na regulowanych ramiączkach. Pod biustem czarna tasiemka z kokardką. Cała sukienka w drobne pliski. Nie trzeba jej prasować ładnie się układa, nie jest obcisła. Długość materiału: 60 cm (ale trzeba mierzyć od pachy, bo dochodzą ramiączka) rozmiar: 8 UK, pasuje na S. Stan bdb. Zapraszam i pozdrawiam
Edytowane przez roisin Czas edycji: 2009-09-10 o 14:13 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymiana - markowe ciuszki xs/s
Coś za brazowy sweterek
?
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za sweterek h&m?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
hey
![]() cos u mnie za 1) białe, lniane spodenki, firmy Troll, prawie nie noszone, gładkie (bez kieszonek z tyłu), w pasie wiązane sznureczkiem z tego samego materiału. Rozmiar to teoretycznie S, wg mnie jednak XS. 2) ciemnobrązowy sweterek H&M, dość długi, dekolt "w serek", rękaw 3/4. Założony i wyprany raz (wszelkie plamki to wina aparatu lub mojego monitora, może gdzie indziej ich nie widać ). Rozmiar XS.też jestem z Poznania
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za sweter H&M? zależy mi
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Witam
![]() Coś u mnie za sweterek i białe lniane spodenki? ![]() moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post12922918 moja wish: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post13174562 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
A moze masz cos jeszcze poza watkiem
? cos z mojej listy albo cokolwiek? podasz mi wymiarki sweterka? tzn dlugosc i szerokosc pod paszkami??
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Chętnie się wymienię. Jeżeli cos u mnie widzisz to dobierz sobie coś jeszcze do sweterka orsay. Prosiłabym o wymiarki sweterka, jeżeli nie dzis to w najbliższych dniach.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
DOKŁADKA!
1) dżinsowa mini, Fishbone, rozmiar S, stan bdb. Nie wiem, czy chcę wymienić ![]() 2) plisowana dżinsowa mini Cropp, rozmiar S, w rzeczywistości bardziej granatowa niż na zdjęciu stan idealny.3) szorty H&M Young na 164 cm, dobre na małe S (wymiary na życzenie), raz założone. 4) biała mini DEEP, z różowymi wykończeniami. Stan idealny, rozmiar XS, ale jest raczej na normalne S/małe M. 5) niebieski haftowany stanik z katalogu Miriale, śliczny! Niestety na mnie sporo za mały dlatego nie noszony. Rozmiar z metki 70A.6) śliczny, czarno-biały stanik ze śliskiego materiału (podobnego do satyny), lekko usztywniany. Rozmiar: (małe) 70 B 7) bordowy, sportowy stanik - top Atlantic, stan idealny, rozmiar 75 A. 8) czarna maseczka na oczy do spania, dla fanek Carrie Bradshaw z tyłu na gumce, śliski materiał, urocza
Edytowane przez roisin Czas edycji: 2009-09-08 o 19:47 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
coś za sweterek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1247408050 ?
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Hm nie wiem jak z tunkiką housa ponieważ trwaja negocjacie z inną wizazystką, ale sukienka jest wolna
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
DOKŁADKA!
Witam ![]() dokładam kilka rzeczy, następna tura wieczorem. Na początek: - żółta bokserka ADIDAS, świetna na siłownię, trening, jogging itd. ![]() Rozmiar to teoretycznie 40, ale na mnie - rozmiar S pasuje idealnie, jest z grubej rozciągliwej bawełny. (na życzenie podeślę "przymierzone" zdjęcie). Bluzeczka była noszona, ale nie ma śladów użytkowania: żadnych plam, zmechaceń, zaciągnięć itd. W środku ma oryginalne metki. Świetna jakość, oddam za coś fajnego ![]() - żółta bluzka-tuba z Colloseum (metka OneLove). Bluzeczka założona kilka razy, wygląda jak prosto ze sklepu. Na dole ozdoba - 3 malutkie kryształki. Rozmiar XS. Długość bluzki: 54 cm. Szerokość bez rozciągania: 30 cm, spokojnie rozciąga się do 35-37. |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
1) białe, lniane spodenki, firmy Troll, prawie nie noszone, gładkie (bez kieszonek z tyłu), w pasie wiązane sznureczkiem z tego samego materiału. Rozmiar to teoretycznie S, wg mnie jednak XS.
cos u mnie??? ile maja cm w biodrach?
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
DOKŁADKA!
Dwie bluzeczki: 1) bluzeczka DEEP, wiązana na szyi, zielona, również praktycznie nie noszona (jedno pranie). Żadnych śladów użytkowania. Rozmiar M, ale pasuje też na S (jest rozciągliwa) Długość: 29 cm (mierzyłam tył). Szerokość: 33 cm. 2) zielona bluzeczka Pimkie, kupiona w Niemczech. Lekko śliski materiał (ale nie błyszczący ), z przodu na dole nadruk - mały słonecznik. Z tyłu bluzka trzyma się na 3 gumeczkach - bardzo efektownie wygląda Stan idealny - używana, ale bez śladów - nadruk bez starć, żadnych zmechaceń, zaciągnięć, plamek itd. Długość: 30,5 cm., szerokość: 35 cm (bez rozciągania). Zapraszam!
Edytowane przez roisin Czas edycji: 2009-07-13 o 11:11 |
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
a jakie sweterek ma wymiary?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1247408050
a ten sweterek?
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Bluzeczkę mogę Ci oddać za spodenki bez problemu chyba, że znajdziesz coś jeszcze za sweterek H&M bo na nim też mi zalęzy. Niestety kamizelka jest w rezerwacji dla kokietka...
odp proszę u mnie![]()
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Wymiarki podam Ci za 2 godzinki dobrze? Musze dzieci, że tak nieładnie napisze "obrobić"
Zrób mi proszę rezerwację na sweterek dobrze?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
DOKŁADKA!
Dwie sztruksowe spódniczki, szyte przez krawcową: 1) czarna, prosty krój, bez podszewki, długość 46 cm., szerokość 39, z boku zapinana na zamek; świetna do sportowych marynarek, kozaczków; po jednym praniu ![]() 2) ciemnobrązowa, na podszewce, rozkloszowana na dole, fajnie się układa (mogę dosłać zdjęcie na sobie). Długość 56 cm, szerokość 38., również zapinana z boku na zameczek. Mało noszona, stan idealny ![]()
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
DOKŁADKA!
1) granatowa bluzeczka BENETTON, rękawek 3/4, rozmiar - na metce brak, wg mnie małe S; na dole rękawka mała czerwono-biała tasiemka - rękaw można na końcu ściągnąć i zrobić kokardkę, słodki detal , z przodu nieduży biały napis New York Girls. Stan bdb: nie powyciągana, żadnej plamki, kolor minimalnie sprany2) czerwona bluzeczka Cropp, rozmiar XS, rękawek 3/4, z przodu nadruk (jak artykuły z gazety ), stan idealny (nie jest sprana, powyciągana, nie ma żadnej plamki)3) granatowy golf Lee Cooper, rozmiar L. Nie znoszony, jedynie wycięta boczna metka (gryzła), jak nowy. 4) czarne polo Amisu, rozmiar S, na 6 zatrzasków, stan idealny. 5) brązowa bluzeczka, z tyłu wiązana na ciemnozłotą tasiemkę, na górze wstawka z lekko błyszczącego materiału w drobne kwiatuszki, gdzieniegdzie sypnięte złotym brokatem (ale jest go bardzo mało). Długość 36 cm, szerokość 32 cm. Stan idealny. 6) biała koszula na haftki, rękaw z szerokim mankietem, bardzo ładna. Rozmiar 36, stan bdb. (mało noszona, bez plam, kolor - jak każdy biały po kilku praniach, ale wciąż BIAŁA )
damsel in distress Edytowane przez roisin Czas edycji: 2009-07-14 o 18:29 |
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
DOKŁADKA!
1) białe rybaczki, wpuszczone kieszenie z przodu, z tyłu gładkie, na jednej nogawce kieszonka ze sprzączką, taka sama sprzączka z tyłu w pasie. Na dole tasiemki. Długość 75 cm, szerokość 34. Rozmiar na metce 36. Stan idealny. 2) eleganckie, szare spodnie, w delikatne czarne prążki, szyte przez krawcową; proste nogawki (szerokość nogawki: 22 cm (x2 :P)). Dugość 102 cm, szerokość 37 cm, krok: 22 cm. Stan idealny!
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.

stan idealny, nie noszona.

ZNAJDŹ MNIE NA YOUTUBE
dlatego nie noszony. Rozmiar z metki 70A.
z tyłu na gumce, śliski materiał, urocza