![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() średnia półka. Podkłady, kosmetyki kolorowe.
Witajcie Dziewczyny!
Z racji zbliżających się wakacji postanowiłam zrobić porządki w kosmetykach, zwłaszcza że ostatnimi tygodniami nie miałam ręki do kosmetyków i większość zakupów mi niestety nie podpasowała. Oto co mam do zaoferowania ![]() Tam, gdzie ważność kosmetyku się kończy, zaznaczam na czerwono. W pozostałych przypadkach kosmetyki zostały zakupione w ciągu ostatnich dwóch miesięcy bądź mają długi termin ważności. KOLORÓWKA, TWARZ. Dokładam próbeczki! Estee Lauder DayWear Plus 1,5 ml Nuxe Emulsion Etncelante Eclat Douceur 2 ml Nuxe Soleil Prodigieux SPF 10 2 ml Nuxe Reve de Miel 15 ml, zostało więcej niż pół Vichy Thermal S1 1,5 ml Revlon Colorstay Mineral Foundation, 030 Light/Pale, SPF 10. zawartość ok. 80% Astor Mineral Match, 001, 2-3 razy użyty, dla mnie za różowy. Rimmel Lasting Finish Minerals Loose Powder Foundation 100 Ivory. Także używany 2-3 razy. Maybelline Superstay Silky, ważność 05.2010. 10 Ivory, zostało ok. 65% leci do le illjah Givenchy Prisme Foundation, 03 Shaping Beige, niestety spanachane pudełeczko, dużo rys. Dwa kwadraciki w średnim kolorze- zużycie ok. 30%, pozostałe dwa ok 10-15%. Bez gąbeczki, uczula mnie ![]() Rimmel, Cool Matte Mousse Foundation, 103 true ivory, zostało ok 50%. Maybelline, Dream Matte Mousse, 020 Cameo, 09.2009. zostało ok. 60% La Roche Posay Unifiance Touche Pro, korektor, 11 Beige Champagne, ok 70%, masakrycznie wydajny. leci do Soso ![]() Sephora Professionnel, Flash Mattifying Compact, zostało ok. 85%, porysowane pudełeczko, gąbeczka uprana, lecz nie da się z niej usunąć kosmetyku calkowicie. IsaDora, Express Foundation Stick, 30 Sand Beige, używana przez 2-3 tygodnie, pozostało jakieś 80% leci do le illjah Revlon, Powder Blush, odcień 03 Blushed. jakieś 90-95% zostało, z pędzelkiem. Sephora, Matifying Compact Foundation, warm beige. Pozostało ok. 85-90%, niestety zatrzask w pudełeczku się popsuł ![]() Bourjois, Lovely Base, zielona baza pod makijaż. Ciężko ocenić zawartość, jednak sądzę że minimum jest w niej jakieś 60%, rzadko ją używałam, jednak wolę zaniżyć niż zawyżyć ![]() Maybelline Dream Mousse Blush, 06 brown, jakieś 80%. 09.2009. Essence, Quattro Eyeshadow, 04 sixties reloaded. Fiolet, czarny, biały, szary. Duuuużo drobinek ![]() PIELĘGNACJA: L'oreal Pure Zone Deep Control, krem, ciężko ocenić zużycie, jednak sądzę że zostało nie mniej niż 65%. Iwostin, Purritin, Peeling przeciwtrądzikowy, rzadko i mało używany, myślę że zostało co najmniej 60%. leci do Nicole La Roche Posay Toleriane Riche, Soothing Protectice Cream, niemal nieużywany, ok 85%. Under Twenty, Intense Formula Przeciw Niedoskonałościom, Intensywny Krem-Kuracja. Użyty dosłownie 3 razy. Ziaja, Krem Nagietkowy, ok 70%. SVR Ecran Teinte, filtr barwiony SPF 50, dla mnie okropny kolor a żałuję ![]() 2 razy Daily Resurfacer Dermalogica, miałam tego więcej, na życzenie poszukam ![]() Próbeczki, każda po 5 ml: Avene, Balsam po opalaniu. leci do Nicole Avene, Hydrance Optimale, Krem nawilżający do skóry wrażliwej suchej lub bardzo suchej. Avene, Łagodny żel oczyszczający do skóry nadwrażliwej LPI. Próbki nieotwierane. W kartonikach, ale wolałabym wysyłkę bez ![]() Jak coś jeszcze znajdę, to dołożę. Zdjęcia pojawią się niedługo ![]() Przygarnę prawie każde prawdziwe minerały. Także próbeczki filtrów do twarzy SPF 50. A tak poza tym, sama nie wiem czego szukam ![]() Odpisuję w wątku, w którym zaczęła się konwersacja, aby nie bałaganić.
...kto nie umie słuchać każdego rodzaju muzyki, nie umie słuchać jej wcale... <zasłuchana w muzykę graną przez życie> mój TŻ i tak myśli, że jestem NAJPIĘKNIEJSZA! ...po co go uświadamiać, że jest inaczej! Edytowane przez patson Czas edycji: 2009-06-17 o 19:43 Powód: wymianki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: średnia półka. Podkłady, kosmetyki kolorowe.
Iwostin, Purritin, Peeling przeciwtrądzikowy, rzadko i mało używany, myślę że zostało co najmniej 60%. - powiedz mi, ile to jest ml?
znajdziesz coś u mnie? ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
La Roche Posay Toleriane Riche, Soothing Protectice Cream, niemal nieużywany, ok 85%. Próbeczki, każda po 5 ml: Avene, Hydrance Optimale, Krem nawilżający do skóry wrażliwej suchej lub bardzo suchej. Avene, Łagodny żel oczyszczający do skóry nadwrażliwej LPI. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zdjęcia
![]()
...kto nie umie słuchać każdego rodzaju muzyki, nie umie słuchać jej wcale... <zasłuchana w muzykę graną przez życie> mój TŻ i tak myśli, że jestem NAJPIĘKNIEJSZA! ...po co go uświadamiać, że jest inaczej! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Kolejne 10 sztuk zdjęć
![]()
...kto nie umie słuchać każdego rodzaju muzyki, nie umie słuchać jej wcale... <zasłuchana w muzykę graną przez życie> mój TŻ i tak myśli, że jestem NAJPIĘKNIEJSZA! ...po co go uświadamiać, że jest inaczej! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
I jeszcze dwa wrzucę i już patrzę co tam naskrobałyście
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() niestety nic. ![]() także nic nie znalazłam ![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
JESTEM ONA
|
Może znajdziesz coś u mnie za SVR 50?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=331221 to mój wątek zapraszam ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Revlon Colorstay Mineral Foundation,
Maybelline, Dream Matte Mousse, La Roche Posay Unifiance Touche Pro, korektor Revlon, Powder Blush Bourjois, Lovely Base, zielona baza pod makijaż IsaDora, Express Foundation Stick coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zapraszam na PW z ustaleniami i adresami ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
witaj, może znajdziesz coś za pryzmy?
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Astor Mineral Match, 001, 2-3 razy użyty, dla mnie za różowy.
Rimmel Lasting Finish Minerals Loose Powder Foundation 100 Ivory. Także używany 2-3 razy. Maybelline Superstay Silky, ważność 05.2010. 10 Ivory, zostało ok. 65% La Roche Posay Unifiance Touche Pro, korektor, 11 Beige Champagne, ok 70%, masakrycznie wydajny. ] cos u mnie?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Revlon Colorstay Mineral Foundation, 030 Light/Pale, SPF 10.
zawartość ok. 80% Astor Mineral Match, 001, 2-3 razy użyty, dla mnie za różowy. Rimmel Lasting Finish Minerals Loose Powder Foundation 100 Ivory. Także używany 2-3 razy. podobają mi się też pryzmy znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
cos za pryzmy i Toleriane LRP
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
czy znalazłabyś coś za pryzmy?
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]() Może coś u mnie znajdizesz za pryzmy? ![]()
![]() |
#24 | ||
Raczkowanie
|
niestety nic.
nic, przykro mi. Cytat:
nie szukam ubrań ![]() także nic, oj coś wybredna dziś jestem. Cytat:
nic czego potrzebuję od zaraz ![]() niestety nie ![]() nic ![]() Jeżeli kogoś pominęłam- przepraszam, upominać się ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dla pewności wklejam zbliżenie fotki Isadory, bo na zdjęciach z lampą nie wszystko widać. Zanim zdązyłam zamieścić dodatkowe zdjęcia "pół" wątku została wymieniona. Twoje warunki spełnię
![]() edit: chwilka zaraz wkleję tutaj tylko muszę zrzucić z aparatu i zmniejszyć. Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2009-06-08 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hey
![]() Ziaja, Krem Nagietkowy, ok 70% Rimmel Lasting Finish Minerals Loose Powder Foundation 100 Ivory. Także używany 2-3 razy
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
Revlon Colorstay Mineral Foundation, 030 Light/Pale, SPF 10. zawartość ok. 80% Astor Mineral Match, 001, 2-3 razy użyty, dla mnie za różowy. Rimmel Lasting Finish Minerals Loose Powder Foundation 100 Ivory. Także używany 2-3 razy. Maybelline Superstay Silky, ważność 05.2010. 10 Ivory, zostało ok. 65% Rimmel, Cool Matte Mousse Foundation, 103 true ivory, zostało ok 50%. Sephora Professionnel, Flash Mattifying Compact, zostało ok. 85%, porysowane pudełeczko, gąbeczka uprana, lecz nie da się z niej usunąć kosmetyku calkowicie. PIELĘGNACJA: La Roche Posay Toleriane Riche, Soothing Protectice Cream, niemal nieużywany, ok 85%. Próbeczki, każda po 5 ml: . Avene, Łagodny żel oczyszczający do skóry nadwrażliwej LPI.
![]() |
#30 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.