![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ubranka XS-M, buty 36-38,ksiazki etc,troche dla dzieci..firmowe i nie tylko:)
WITAM!
![]() Zapraszam do wymiany ze mną.Ciuszki które chce wymienić sa w stanie idelnym albo bardzo dobrym.Przed wysłaniem rzeczy piorę ale nie prasuje.Do wymiany podchodzę poważnie i o to sao was proszę. ![]() Wszystkie ciuszki do wymiany są na 1 stronie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ubranka XS-M, buty 36-38,ksiazki etc,troche dla dzieci..firmowe i nie tylko:)
* spodnie marki BERSHKA rozmiar 34.czyli tak mniej swiecej XS/S.praktycznie nowe.załozone tylko kilka razy.stan idealny.nie musze wymieniac wiec TYLKO ZA COS EKSTRA
*niebieska bluza O'neil rozmiar M.stan bdb *brązowa spódniczka.zdjęice nie oddaje jej uroku.nie ma zrozmiaru ale to jest mniej wiecej S/M.jesli ktos chetny to moge podac dokladne wymiary ![]() * dzinsowa spodniczka także bez metki.rozmiar S.stan bdb. *kurtka zimowa NIKE.czarna rozmiar S.stan bdb ![]() *kurtka zimowa LEE. kolor różowy.rozmiat L ale to rozmiarówka dziecieca wiec bedzie to rozmar XS. ![]() Edytowane przez trusk4w4 Czas edycji: 2009-08-10 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: ubranka XS-M, buty 36-38,ksiazki etc,troche dla dzieci..firmowe i nie tylko:)
* bluza na krótki rękawek marki CROPP.rozmiar XS.stan bdb
*fioletowea arafatka *bluza REEBOK.rozmiar L. stan db z racji ze ma juz kilka lat ![]() *szpilki z BERSHKI.stan idealny mialam je na nogach tylko raz zeby sprawdzic czy dobry rozmiar nistety nie trafiony.rozmiar 37. tylko za COS EKSTRA lub za jakies kilka rzeczy.-nie ma leci do admirable ![]() *pasek czarny.dosc specyficzny przywieziony z Turcji.chce sie wymienic z racji postadania juz kilku ![]() ![]() Edytowane przez trusk4w4 Czas edycji: 2009-08-11 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
KSIĄŻKI.
* "Harry Potter i czara ognia" stan db. * Wiktoriański album do fotografii. w środku miejsce na zdjęcia z podpisami.nowy ![]() *Przewodnik encyklopedyczny.Nowy podział terytorialny.POLSKA.stan idealny *Chory w domu.Wskazówki,porady,zal ecienia.stan idealny *Jan Paweł II.Autobiografia.stan idealny *Szkolny słownik ortograficzny *SAS.Szkoła przetrwania.stan idealny poleciala do smarcik *"Weronika postanawia umrzeć" Paulo Coelho. *"Hera moja miłość" Anna Onichimowska Edytowane przez trusk4w4 Czas edycji: 2009-08-26 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
DLA DZIECI! ![]() * fanrtastyczna sukieneczkaw kwiatki.rozmiar 152.stan bdb
* rózowe spodenki.zdjecie nie oddaje uroku spodni.moga byc jako dlugie spodnie albo rybaczki.rozmiar 152.stan idealny *szara koszulka.rozmiar 152.stan bdb. *biała bluzeczka z numerem 56.rozmiar 152.stan bdb. *biała bluzeczka z numerem 18.rozmiar 150.stan idealny *fioletowa bluzeczka z napisem ANGEL.rozmiar 140.stan idealny ![]() Edytowane przez trusk4w4 Czas edycji: 2009-08-11 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Śliczna czerwona kurteczka marki H&M...rozmiar 86.NA 12-18 miesiecy.stan idelany
![]() Edytowane przez trusk4w4 Czas edycji: 2009-08-11 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
****** Czarne balerinki z czubkiem.calkowicie nowe: rozmiar 38.
Edytowane przez trusk4w4 Czas edycji: 2009-08-11 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
RÓŻNE! * aniołek ![]() * portfelik Diddla *stojak na zdjecia diddla *bransoletki biała,niebieska ,jasno różowa * błyszcząca bransoletka różowa *bransoletka rozowa z kulek *bransoletka niebiesko fioletowa z kulek
![]() Edytowane przez trusk4w4 Czas edycji: 2009-08-12 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
9
Edytowane przez trusk4w4 Czas edycji: 2009-08-10 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1249932892
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za szpilki? jaka jest dł. wkładki?
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- za duże ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej
cos u mnie za arafatkę fioletową i harrego pottera? zapraszam do 3 wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1249934032 i szpilki - jaka dł. wkładki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() znajdziesz coś u mnie za: *szpilki z BERSHKI.stan idealny * pasek czarny zapraszam na stronę 1,3,7 ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za czarny pasek
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za pasek??
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za błękitną bluzę croop lub/i weronikę ??
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- mam wystawiona na allegro podam Ci linki na pw ok podoba mi się jeszcze album na zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za pasek na talie? prosze odpisz u mnie;]
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1249932892 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Nic nie znalazłam niestety
![]() CHETNIE PRZYJME paski w deseń zebry badz wezowej skórki czarne leginsy, FAJNE WISIORY i kolczyki W STYLU H&M , czarna ołowkowa sukienke!( nie spodniczke) ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ooo to wolałabym dużo bardziej szpileczki
![]() podoba mi się jeszcze ten pasek czarny na talię z elementami złotymi ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- a za tamte rzeczy co pisałaś nie oddałabyś szpilek: sukieneczka, bluzeczka i kolczyki? ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- a za tamte rzeczy co pisałaś nie oddałabyś szpilek: sukieneczka, bluzeczka i kolczyki? ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- ok mogę Ci oddać tyle rzeczy bo szpileczki wpadly mi w oko ![]() A pasek jest na talie, na jaki rozmiar pasuje? ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- różowa to xs ale ska tez sie zmieści ![]() czarna koszulka jest w stanie idealnym, miałam ja jeden raz na sobie a koszule w groszki max 3 razy ![]() ![]() kurcze niestety biżu nie mam, tylko to co w wątku:/ ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- 3 wisiorki to są ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- szczerze mówiąc niezbyt ładnie :P o wiele ładniej te wisiorki wygladaja na łańcuszku ![]() a powiesz mi jeszcze co do tego maska ile cm ma jak się gapnie na najmniejsze oczko:P? bo boje się że będzie mi luźny ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- kurcze nie wiem czy będzie dobry ale zaryzykuje, do szpileczek będzie pasował :P to jak robimy ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- a tebuciki będa dobre na 38?? takie typowe? bo długość wkładki odpowiada:P jak sądzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.