|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
~~Mini wątek :) Loreal True Match Ivory,BarryM,Perfecta ExtraSlim-serum,demakijaż~~Nieaktualny!
Witam! Wąteczek mały ponieważ jest niewiele rzeczy jakie są mi zbędne ![]() Wiem,że mam 0 przekupek,dlatego zdaję sobie sprawę,że mogę zostać poproszona jako pierwsza o wysyłkę,jednak jeśli to możliwe,to wolałabym jednoczesną ![]() ![]() Wysyłam w bąbelkowej kopercie poleconym zwykłym,ewentualnie priorytet jeżeli komuś się wyjątkowo spieszy ![]() Chętnie wyślę gdzieś do Anglii,zawsze to taniej za przesyłkę ![]() 1.Podkład L`oreal True Match. Stan b.dobry (delikatnie starty napis firmy ![]() Kupiony miesiąc temu,użyty dwa razy w niewielkich ilościach,nie potrzebuję dużego krycia ale brzydko mi się zachowywał na twarzy więc podziękowałam ![]() Kolor to N1 Ivory. Zdjęcia cieni-najpierw w świetle dziennym potem z flashem ![]() 2.Pięknie mieniący się pojedynczy sypki cień firmy BarryM. Stan idealny,użyty raz ![]() Kolor to srebro tak jakby odrobinę zmieszany z morskim i grafitem(niestety numerku nie widzę,nie wiem czy w ogóle nawet był on podany ![]() 3.Pojedyncze cienie sypkie firmy (zdaje się ang.) 2true. 3 kolory-zielony,piękny fiolet oraz biały. Stan cieni jest idealny,raz tylko użyłam białego,pozostałe dwa okazały się nie być moimi kolorami,a znalazłam inny biały więc ten jest zbędny ![]() 4.Bezalkoholowe chusteczki do demakijażu Skin therapy Derma. Nowe,nawet nienapoczęte,mama je dla mnie kupiła a ja używam mleczka ![]() 5.Serum wyszczuplające oraz przeciwko rozstępom Perfecta ExtraSlim. Mi pomogło,rozstępy uciekły więc jest mi już zbędne ![]() Zostało około 70%,na szczęście nie potrzebowałam większej kuracji ![]() Podkład najchętniej wymienię na bazę pod makijaż Firmy Bourjois Lovely Base,w ostateczności jakąś inną lub na bazę pod cienie ![]() Cienie raczej na inne cienie lub jakiś róż,można mnie kusić jeśli chodzi o kolorki ![]() ![]() ![]()
Była aparatka ![]() góra: 08/01/2011 - 07/06/2012 dół: 30/06/2011 - 07/06/2012 Edytowane przez tweety93 Czas edycji: 2010-01-11 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~Mini wątek :) Loreal True Match Ivory,BarryM,Perfecta ExtraSlim-serum,demakij
coś za l'oreal podkład?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: ~~Mini wątek :) Loreal True Match Ivory,BarryM,Perfecta ExtraSlim-serum,demakij
coś u mnie za
4.Bezalkoholowe chusteczki do demakijażu Skin therapy Derma. 5.Serum wyszczuplające oraz przeciwko rozstępom Perfecta ExtraSlim ? ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- kulki to jednak ciut za dużo. proszę spróbuj wybrać sobie coś z tego, kilka rzeczy albo więcej jeśli chcesz ![]() Maybelline Salon Manicure, ochronna baza pod lakier 70 % Golden Rose Paris, złoty lakier, testowany Oriflame visions, snow strass, niebieski „szron” , lakier z brokatem Oriflame 40 pasków do manicure, 20 zaokrąglonych i 20 spiczastych (zużyte 2 zaokrąglone) Christian Dior, Diorskin, Icone, Wygładzający podkład odcień 030 Medium beige ok. 40% 2 próbki Clinique Superbalanced Makeup, odcień 03 ivory, 1.5 ml Oriflame Visions Eye-Catching Eye Liner, kredki do oczu z brokatem: niebieska i brązowa. za drobiazg. Brokat z Pimkie, złoty, jasnoróżowy i ciemnoróżowy, za drobiazg. Sephora, atomic volume mascara, miniaturka. nowa. Sephora piiink, My mystic shadow 02, sypki cień do oczu z aplikatorem - jasna, soczysta zieleń, spróbowany Złoty eyeliner Essence (brokat) kilka razy użyty. dwa egipskie khole, ledwo-ledwo używane błyszczyk L'oreal Paris, Glam Shine, odcień 11 Rose Crystal, wypróbowany Dax Cosmetics, korektor do twarzy Cashmere corrector, wersja rozświetlająca. wypróbowany Nivea Beauty, Perfect Cover Precision Concealer, korektor odcień 01 light
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
nie będę mogła teraz odpowiedzieć, wyjeżdżam, proszę napisz co byś chciała i odezwę się po nowym roku
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jednak nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się podkład.Jakbyś coś u mnie znalazła, to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za podkład l'oreala i preparat na rozstepy?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za podkład i 2 cienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Hop!
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Cienie masz ladne ale niestety sypkie ja wole jednak prasowanki i sypkich swoich sie pozbywam
![]()
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Serum wyszczuplające oraz przeciwko rozstępom Perfecta ExtraSlim.
Mi pomogło,rozstępy uciekły więc jest mi już zbędne ![]() Zostało około 70%,na szczęście nie potrzebowałam większej kuracji Podkład L`oreal True Match. Stan b.dobry (delikatnie starty napis firmy ![]() Kupiony miesiąc temu,użyty dwa razy w niewielkich ilościach,nie potrzebuję dużego krycia ale brzydko mi się zachowywał na twarzy więc podziękowałam ![]() Kolor to N1 Ivory moze u mne cos za te rzeczy ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
pierwsze zdjęcie to korektor. to odcień uniwersalny i jedyny, dość jasny.
drugie to baza i lakiery trzecie to kredka. błyszczyk właśnie wymieniam, wybacz ![]() a spiralki mogę dołączyć, jak najbardziej. cóż, wolę przekupkę uciążliwą i sympatyczną niż burkliwą, jakie tu się dość często niestety zdarzają ![]()
Edytowane przez kashiao Czas edycji: 2010-01-02 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
cos u mnie za podklad loreal i 4.Bezalkoholowe chusteczki do demakijażu Skin therapy Derma.
Nowe,nawet nienapoczęte,mama je dla mnie kupiła a ja używam mleczk ? odp prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
czekam na odpowiedź...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.