![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
NOWA WYMIANKA!!:) nowości:) ciuszki, bielizna, ksmetyki i nie tylko:) rozne rozmiary!nieaktualny
WSZYSTKO NA PIERWSZEJ STRONIE!!! ![]() Nowy wątek ![]() We wcześniejszym sporo zostało już wymienione, więc zakładam nowy ![]() Tak jak w poprzednim: 1. Podaję prawdziwy stan rzeczy i oczekuję tego samego!! 2. Nie odmieniam się! 3. Odpowiadajcie zawsze w moim wątku!! 4. Postaram się odpisywać najszybciej jak to możliwe i proszę o to samo ![]() 5. Odpisuję nawet jeśli nic w wątku nie znajdę dlatego również o to proszę. Moja mała wish (góra S/36 [czasem M/38], dół M/38): ~ worek A4 w jasnych kolorach (najchętniej beżowy, biały, szary, itp.) ~ płaszczyk na zimę (czarny, dwurzędowy ze stójką ![]() ~ bluzki nietoperze, najlepiej czarne, rękaw 3/4 lub długi ~ bluzki z długim rękawkiem (chętnie longi)- zwłaszcza biała ~ czarne krótkie spodenki pasujące do grubych rajstop i kozaków (chętnie na kancik ![]() ~ szal khaki/ciemna zieleń/kremowy ~ kolczyki wkrętki (najchętniej srebrne!) kółeczka ~ sweterki na guziczki (chętnie dłuższe) ~ czerwony pasek zwykły, bez ozdób(szerokość min. 4-5cm) ~ skarpetka na telefon (ale taka, z którą nie będzie mi wstyd chodzić ![]() ~ bluzy ze stójką na zamek ~ czarna spódniczka lekko przed kolano szukam także: ~ Cristian Lacroix - Absynthe Avon ~ Surrender for her - Avon ~ Puma Aqua Woman ~ kosmetyków z serii Perfecta - cera mieszana ~ olejków do skórek wokół paznokci ~~~~AKTUALNE ~~~~ ~~~~~WYMIENIONE~~~~ ~~~~DOKŁADKA~~~~ Przykłady rzeczy, jakich szukam:
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-12-14 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: NOWA WYMIANKA!!:) nowości:) ciuszki, bielizna, ksmetyki i nie tylko:) rozne roz
DOKŁADKA!!! 27.11.
SUPER BOLERKO Z KAPTUREM - FISHBONE; XS/S PASIASTA BLUZKA Z DŁUGIM RĘKAWEM - ONLY; M/L (na zdjęciu na osobie noszącej S) PIĘKNY SWETEREK NA GUZICZKI - M/mniejsze L DOKŁADKA - 30.11. SWETEREK NA ZAMEK (rozpinany w obie strony - i do dołu i do góry ![]() DOKŁADKA - 01.12. SWETEREK JASNOBŁĘKITNY - S/M
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-12-01 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: NOWA WYMIANKA!!:) nowości:) ciuszki, bielizna, ksmetyki i nie tylko:) rozne roz
![]() ![]() - megaseksowna bluzka ala gorsecik H&M, S/M(oddam tylko za coś z wish - nie muszę jej oddawać ![]() - bluzeczka zawiązywana na szyi, podszewka z gumką w linii biustu (można spokojnie nosić bez stanika ![]() tuniko-sukienka HOUSE xs/s, praktycznie nowa, byłam w niej może 2 razy
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-12-01 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
- pomarańczowa BAY rozm. wg mnie S/M - kremowa WAREHOUSE, rozm. z metki M, wg mnie XS/S - biała bokserka H&M, na dole szeroki ściągacz, rozm. z metki S - asymetryczna, oryginalna, zakładana na szyję z lejącego się materiału; jedyna taka, na pewno nikt takiej nie ma ![]() - brązowa L.K.BENETT., dekolt kopertowy, rozm z metki S, wg mnie S/M, dekolt delikatnie zmechacony, fajnie wygląda z białą bluzeczką pod spodem ![]() - DIADORA z ciekawym marszczeniem n biuście, rozm. z metki M, będzie dobra na S/M
#5 |
Wtajemniczenie
|
- jasnoróżowa, głęboki dekolt, ozdoba po boku. S/M
- jasnofioletowa UPS, S/M - bluzeczka na lato, lniana S/M - tuniczka/sukienka niebieska CLOCKHOUSE, XS-M dokładka 10.12. - fikuśna, wesoła torba/worek w żabki, mieści A4, kupiona w UPS
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-12-10 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
- ciepły golf, S/M - czerwona bluzeczka, dekolt w serek, S/M - golf NEXT, bardzo ciepły, solidnie zrobiony XS/S - tylko za coś z wish bo jest naprawdę świetny ! - kaszkiet firmy KANGOL, rozmiar M
#7 |
Wtajemniczenie
|
- zielona plisowana spódniczka mini ORSAY, mocna biodrówka, mało noszona - jak nowa! jest świetna, rozm. z metki S (bez paska!)
- spódniczka H&M z białego (chyba;P) jeansu, rozm z metki S, mało używana! jak nowa! - fajne, lekko rozszerzane jeansy z domieszką elastanu firmy R.MARKS, rozmiar z metki będą dobre na S/M, świetnie leżą! z przodu kieszonki na guziki (brak jednego z nich) - bezrękawnik w paski BAY, ciekawe kolorki ![]() - nowe stringi, bez metki od nowości, rozmiar XS/S
#8 |
Wtajemniczenie
|
- bluzka w paseczki, dekolt kopertowy, z dodatkiem licry, S/M
- bluza kangurka H&M (metkę wycięłam, ale jest ta ze składem i można po niej poznać, że to H&M, bo jest charakterystyczna ![]() - t-shirt BUTIK z ciekawym nadrukiem ![]() - stworzony przeze mnie komplecik koronkowej bielizny (mogę oddać osobno), rozciągliwy materiał, góra może być noszona również jako bluzka ![]() (góra: XS/S/M, dół: S/M)
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-11-02 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
- haleczka SECRET POSSESSIONS, śliczna! mało używana, delikatna, ozdobiona koronką, kolor ciemny granat, rozm. z metki S/M
- pasek kremowy - tonik Garnier Czysta Skóra; pojemność 200 ml - ubytek zaznaczony na zdjęciu - pianka do włosów cienkich i delikatnych WELLA, pojemność 200ml, jak nowa - raz użyta - balsam brązujący - Garnier Skóra muśnięta słońcem, skóra jasna; pojemność 250 ml- ubytek zaznaczony na zdjęciu - musujący piasek do kąpieli z ekstraktem z owoców fig - Powitanie z Afryką ,Bielenda; pojemność 525g- ubytek zaznaczony na zdjęciu - make up matujący SORAY, naturalny, z wymianki, jak zapewniała właścicielka - użyty jedynie kilka razy - po opakowaniu nie widać, wg "ciężaru" wydaje mi się, że około połowy, - perfumik, jak dla mnie zapach podobny do bruno banani (tego fioletowego, stożkowatego ![]() - komplecik posrebrzanej biżuterii ![]() ![]() - wisząca zawieszka kupiona u jubilera jako srebrna, jednak niem mogę znaleźć oznakowania srebra - rewelacyjna koszula męska KappAhl - praktycznie nowa bo tylko raz ubrana (mój TŻ nie dał się jednak przekonać do koloru ![]()
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-11-05 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
- bluzka elegancka, biała, zapinana na zamek z boku, dekolt kopertowy, u góry stójka XS-S - spodnie jasnoturkusowe, S/M, na pupie mała plamka (jeśli dobrze pamiętam od czekolady), myślę, że powinna zejść po spotkaniu z wybielaczem do kolorowych rzeczy ![]() - czarna torebeczka ![]() - czapeczka NIKE w świetnym kolorku ![]() ![]() ![]()
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-12-01 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
- sweter w serek GEORGE, wg metki 40/L, wg mnie S-L (na mnie wygląda jak na fotce, noszę S, jest taki luźniejszy) - tylko za inny sweterek(na guziki)
- biała haleczka, cekinki ![]() ![]() - kolczyki ![]() - bluzka GREENPOINT XS/S
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-11-25 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA :
- Koszula GEORGE, rękaw 3/4, S/M, stan idealny ![]() - intensywna odżywka do włosów GLISS KUR - Asia Beauty (zdjęcie zapożyczone, ubyek okóło 10%) -bardzo cieplutki i nieziemsko przyjemny w dotyku polarkowy szalik - śliwkowa sukienka zawiązywana na szyi, pod biustem ozdobiona kamyczkami i cekinami ![]() z tyłu zawiązywany pasek śliczna ![]() z tyłu delikatne poprucie (dla zainteresowanych foto) materiał lejący, rozciągliwy najlepiej będzie leżeć na S/M ale myślę, że na małym L też ![]() ![]() rozmiar M/L: - ADIDAS (super na fitness/aerobik ![]() - t-shirt niebieski - t-shirt czerwony - różowy bezrękawnik chętnie za rzeczy w tym samym rozmiarze, gdyż ciuszki należą do mojej siostry ![]()
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-11-25 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA
![]() te rzeczy tylko za coś z wish! ew. jakieś w miarę eleganckie ciuszki! - bluza TROLL, XS/S/małe M - sweterek ATMOSPHERE S/M - świetna tuniczka CHEROKEE, bufki, kieszonki, marszczenia ![]() - torba Snoopy ![]() ![]() mieści A4 po rozpięciu zamka "otaczającego" torbę, staje się jeszcze pojemniejsza ![]()
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-12-01 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
dodaję także:
1. Powtórka z literatury, cz. 7, literatura współczesna, wyd. GREG; 2. Nowy Świat - Biblioteczka opracowań 3. Jądro ciemności - Biblioteczka opracowań zdjęcia zapożyczone, ale książki są w stanie bardzo dobrym + Piękny, precyzyjnie wykonany naszyjnik ![]() Seksowny, elegancki i fantazyjny. Nowy! Firmy IKITA długość można regulować stanik push-up 75b/małe C - raz ubrany (na wesele do czerwonej sukienki ![]() koronkowe bokserki S/M - nowe, bez metki
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-11-20 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1257161612
tonik garnier i podklad matujacy? |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie?
![]()
#18 |
Raczkowanie
|
coś u mnie znajdziesz za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1257162132 ? ![]() Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post14912528 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
moze cos u mnie za komplecik koronkowej bielizny ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Zależy co dokładnie masz na mysli
![]() Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=376315&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() może coś za: bluza kangurka H&M??
#25 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za: - bluzka elegancka, biała, zapinana na zamek z boku, dekolt kopertowy, u góry stójka XS-S
#26 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1257158742 Jaką ma długość całkowitą? Czy znajdziesz coś u mnie w moich wątkach?
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1257162132???
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za bluzę kangurkę H&M?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.