![]() |
#1 |
BAN stały
|
Nuxe, Dermedic, Auriga, Lily Lolo, SANA, Inglot, Urban Decay i inne *Kwiecień*
NIEAKTUALNE
Witaj w moim wątku wymiankowym ![]() 1. Moje kosmetyki są czyste, zadbane i tego samego oczekuję w zamian. 2. Proszę nie pytajcie mnie czy mam coś poza wątkiem, bo wszystko na bieżąco tutaj dodaję. 3. Preferuję jak największe wymiany. 4. Zapraszam też do mojego wątku z ubraniami i dodatkami, chętnie bowiem robię wymiany łączone. Na wymianę oferuję : - AQUA Slim 7dniowa kuracja wspomagająca odchudzanie w saszetkach (7x10 g) - nowa - MB Active Brain memory activator- preparat poprawiający pamięć i koncentrację, świeżutki, zostało 18/20 tabletek; tutaj więcej informacji:http://solidna-apteka.pl/mb_active_m...gn=direct_l ink - PLUSSSZ Detox suplement diety dla kobiet - pomaga w neutralizacji szkodliwych substancji, toksyn w organizmie wynikające np. z niezdrowej i nieregularnej diety, przebywania z zanieczyszczonym środowisku, palenia papierosów, starzenia się komórek . Użyłam tylko jedną tabletkę, produkt świeżutki, z kartonikiem, długa data ważności. - VELVETIC wosk do depilacji o zapachu waniliowym - zużyłam tylko jeden plaster, długa data ważności - NEW ERA oliwkowy krem do ciała bez parabenów - nowiutki, ze sreberkiem ochronnym - NEW ERA oliwkowy balsam do ciała bez parabenów, z pompką - nowiutki - ZIAJA Antyperspirant Bloker - użyty 3 razy, kuleczka zdezynfekowana HIT KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,39670,ziaja-anty-perspirant-bloker.html &next=1 - NUXE Aroma Perfection fluid / krem matujący do twarzy - 4 razy użyty - IWOSTIN bezpieczny krem kojący, hipoalergiczny - zużycie ok 35% - CETAPHIL Dermoprotektor emulsja nawilżająca 250 ml - użyta 10 razy - LA ROCHE POSAY Effaclar oczyszczający żel do skóry tłustej i wrażliwej - opakowanie 400 ml, z pompką, zostało ok 175 ml - LIERAC Premium Yeux ekskluzywny krem pod oczy wypełniający zmarszczki - kosztował 160 zł, z kartonikiem, ulotką, użyty 2 razy, otwarty 06.04.2012 - oddam TYLKO za inny krem pod oczy z górnej półki lub b. jasny podkład dla dojrzałej cery - DERMEDIC Hydrain 2 krem nawilżający - raz przetestowany na dłoni, z kartonikiem KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,47390,dermedic-hydrain-2-krem-intensywnie-nawilzajacy-o-przedluzonym-dzialaniu-nowa-wersja.html - Maść ichtiolowa 20g - użyta kilka razy - Tormentiol maść 20g - preparat o skojarzonym działaniu: ściągającym, bakteriostatycznym i przeciwzapalnym - użyty kilka razy - KRYOLAN Lipstick pomadka do ust w kolorze LC101 (strażacka czerwień) - nowa - CLINIQUE Rouge Impact pomadka w kolorze intensywnej czerwieni (13 Flamenco) z spf 15 - nowa - URBAN DECAY szminka w odcieniu Wanted (głęboki kolor wina bordeaux) - raz przetestowana, z kartonikiem - THE BALM Cheater! tusz do rzęs - otwarty w kwietniu, użyty 5 razy, z kartonikiem - LILY LOLO mineralny róż do policzków w odcieniu Cherry Blossom - użyty 2 razy - SANA żółty korektor pod oczy z Japonii - użyty kilkanaście razy w minimalnej ilości - INGLOT cielisty matowy wkład-cień do powiek (zużycie ok 35%) - AURIGA Si Nails odżywka wzmacniająca do paznokci - zużyta ok 1/3 KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,13356,auriga-si-nails-si.html &next=1 - GOLDEN ROSE lakiery brokatowe - czerwony i niebieski - tylko przetestowane, świeżutkie - MAYBELLINE Forever Strong Pro lakier do paznokci w odcieniu couture grey - użyty raz Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-05-03 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nuxe, Dermedic, Auriga, Lily Lolo, SANA, Inglot, Urban Decay i inne *Kwiecień*
coś u mnie za dermedic? odpowiedz proszę w moim wątku
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nuxe, Dermedic, Auriga, Lily Lolo, SANA, Inglot, Urban Decay i inne *Kwiecień*
coś u mnie za :LILY LOLO mineralny róż do policzków w odcieniu Cherry Blossom - użyty 2 razy
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
- ZIAJA Antyperspirant Bloker - LILY LOLO mineralny róż - INGLOT cielisty matowy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie wypatrzysz za - DERMEDIC Hydrain 2 krem nawilżający - raz przetestowany na dłoni, z kartonikiem
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za róż lily lolo i wkład inglot ?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za - LILY LOLO mineralny róż do policzków w odcieniu Cherry Blossom - użyty 2 razy ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
BAN stały
|
Podoba mi się u Ciebie tylko: - podkład 123 perfect bourjois 51 vanille clair - kilka razy użyty
---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Na razie nic, ale jeszcze zaglądnę. ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Nic niestety. ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Podoba mi się: Tołpa normalizujący tonik matujący 200ml NOWY ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Nic. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
szkoda ze tylko to bo mi w oko wpadło
SANA żółty korektor pod oczy z Japonii LILY LOLO mineralny róż do policzków w odcieniu Cherry Blossom a czegoś aktualnie szukasz? ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- jeszcze niby ten INGLOT cielisty matowy wkład-cień do powiek ale tego za tonik nie oddam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
- URBAN DECAY szminka w odcieniu Wanted (głęboki kolor wina bordeaux) - raz przetestowana, z kartonikiem
Tylko to mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Szukam zapachów
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- CLINIQUE Rouge Impact pomadka w kolorze intensywnej czerwieni (13 Flamenco) z spf 15 - nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Niestety nic. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Te rzeczy już są w negocjacjach, ale i tak nic mi nie wpadło w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się - DERMEDIC Hydrain 2 krem nawilżający i NUXE Aroma Perfection flui. Byłabyś skłonna oddać któryś za Albucin?
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() - NUXE Aroma Perfection fluid / krem matujący do twarzy - 4 razy użyty - DERMEDIC Hydrain 2 krem nawilżający - raz przetestowany na dłoni, z kartonikiem - URBAN DECAY szminka w odcieniu Wanted (głęboki kolor wina bordeaux) - raz przetestowana, z kartonikiem - THE BALM Cheater! tusz do rzęs - otwarty w kwietniu, użyty 5 razy, z kartonikiem - LILY LOLO mineralny róż do policzków w odcieniu Cherry Blossom - użyty 2 razy - SANA żółty korektor pod oczy z Japonii - użyty kilkanaście razy w minimalnej ilości ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Muglera chętnie oddam, ale za inną flaszkę o podobnej pojemności/wartości ![]() A pozostałe kosmetyki za coś, co mi się przyda. Niestety w wątku nic nie widzę. A ciuszki to stanowczo nie moja rozmiarówka ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
A byłabyś skłonna do staniczków dorzucić PLUSSSZ Detox suplement diety dla kobiet ?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Marylindo, przejrzałam wątek i spodobał mi się ten krem pod oczy Lierac. Może mogłabym Ci za niego jeszcze coś dorzucić do rzeczy, które u mnie znalazłaś? Czy tylko inny krem/podkład wchodzi w grę?
Pozdrawiam, Magda
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się: NUXE Aroma Perfection fluid i LILY LOLO mineralny róż do policzków w odcieniu Cherry Blossom
![]() |
![]() |
#30 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() W zasadzie to niczego konkretnego, raczej czegoś co po prostu wpadnie mi oko. Może masz cos poza wątkiem? Cytat:
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-04-15 o 09:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.