|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
skarby lilnutowej
Witam,
chciałam pokazać rzeczy które robię, ![]() ale teraz poddaję się pod ocenę i proszę o szczerość. loopki już się bardziej mnie słuchają, ale to dzięki temu forum, to naprawdę skarbnica wiedzy !!! więc? co myślicie?
Dukan ![]() I faza 14III - 21III -2,5 kg II faza 21 III - 8 VII - 9kg ![]() ![]() III faza 8 VII - 10 XI Edytowane przez Lilnut Czas edycji: 2010-05-21 o 21:19 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: skarby lilnutowej
No dobra, tylko weź zdjęcia pokaż
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
witaj! jak na początki, to naprawdę ładnie
prace estetyczne, aczkolwiek popracuj jeszcze nad loopami a będzie gites !!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze kilka...
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Zacznę od tego, że nad fotkami trzeba popracować. Niektóre pracki całkiem sympatyczne i aż szkoda, że nie można ich dokładnie obejrzeć.
W naszyjniku wydaje mi się nie fajne to wiązanie, z którego na wszystkie strony sterczą końcówki. Zestaw z 5 fotki - jakoś mi tu za dużo tych barw. Mam wrażenie bałaganu, chociaż kompozycja jest całkiem ciekawa ![]() W tych Zieje dziura. Ja wiem, że czasem dostaje się takie kamienie, ale to się da zamaskować. 4 z drugiego wrzutu też byłyby sympatyczne gdyby nie zaciski na drucie. To tyle krytyki ![]() Z drugiego wrzutu 1 mi się podobają. Za te równiutkie loopiki i owinięcie A z pierwszego 4 komplecik. Śliczny
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Heurek - dziękuje za pokazanie tego czego sama nie widzę -
świeże i obiektywne spojrzenie bardzo dużo daje...Paryzanka82 - staram się ![]() Iwogg - dzięki za ocenę, Mon1k4 - pokazałam, wiem że moje pracki to dla wielu biżutek takie "zwyklaki" i daleeeeko mi do was... |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Od czegoś trzeba zacząć
Nikt się chyba z drutem w ręku nie urodził ![]() ładne prace Podoba mi się jak dobierasz materiały Poćwicz loopiki i będzie dobrze
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo przypadł mi do gustu pierwszy naszyjnik.
Różnorodność kształtów i materiałów jest super. Na pewno chętnie będę przeglądać Twój wątek.
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Mon1k4, Yori - dziękuję za miłe słowa,
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
druga porcja...
zwykłe zwyklaki ![]() 1. lapis lazuli, srebro, (bigle własnoręczne )2. jw 3. ceramika, srebro, 4. szkło, srebro, 5. riolit, piryt, srebro, 6. jaspis lazurowe wybrzeże, srebro, (bigle własnoręczne )7. kryształy preciosa, srebro, (bigle własnoręczne )ostatnie kolczyki - męka - podziwiam talenty i cierpliwość innych, jeśli jeszcze kiedykolwiek zrobię coś tą techniką to na pewno nie drucikiem 0,25 - jest dla mnie za drobny i delikatny. co myślicie??
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, chyba poprzednio zdjęcia były ciut lepsze. Musiałaś mieć bardzo ostre oświetlenie. Masz przez to ostre cienie.
Następnym razem, jak będziesz robiła zdjęcia przy sztucznym oświetleniu oprzyj o lampkę białą kartkę tak by rzucała "cień" na biżuta. Powinno być lepiej. Motki u góry kolczyka przy wire wrapping są złe W tych z serpentynitem (chyba) brakuje mi przekładeczek. hm.... ale tak ogólnie nie jest źle loppy oki, owijanie nie najgorsze Widziałam zdecydowanie mniej staranne owijania
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
5 i 6 naj wg mnie. Zdjęcia mało ciekawe, bo nie widać prawdziwych kolorów, sa ciemne i mają duże cienie..
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
to prawda - zdjęcia kiepskie
![]() postaram się bardziej
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
pomarańczowo - zielone ładne
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
wrzucam poprawione zdjęcia, i coś nowego ![]() 1. mój wrap (nigdy więcej 0,25 ),2. jadeit oliwkowy, 3. agat niebieski, 4. agat niebieski II, 5. granat, piryt, 6. granat, piryt II, 7. kryształ preciosa, 8. jaspis lazurowy, 9. agat botswana, 10. labradoryt. zdjęcia u góry mają rozmazaną plamę, to mój aparat niedomaga... ale już niedługo taki wymarzony No i dziękuję za wszystkie komentarze
Dukan ![]() I faza 14III - 21III -2,5 kg II faza 21 III - 8 VII - 9kg ![]() ![]() III faza 8 VII - 10 XI Edytowane przez Lilnut Czas edycji: 2009-10-15 o 19:40 |
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Twoje prace są bardzo przyjemne, dobierasz ostrożnie kolory ale używasz świetnych materiałów. Ładnie. A teraz moje ,,ale"
Wrapek ok, tylko ciągle z dużo tego drucika na górze i taki on ,,nieuczesany"![]() W niektórych widać niedopracowane loopy owijane ale i tak Ci kibicuję, że już je zawijasz np. w tych . No takie śliczne, a przy zawieszce coś odstaje. To samo w 3 ale już w 4 jest lepiej, za to 6- ![]() Miło, że wytłumaczyłaś się z aparatu, wiadomo, że nie zawsze działa jakby się chciało, ale na tej fotce dosłownie na pierwszym planie mamy włos. I to spory. Co do jaspisu, to na pewno lazurowy? Hm, jakiś taki ,,inszy" ![]() To tyle. A najbardziej spodobał mi się komplecik z 5 fotki (pal sześć loopy )
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Nie muszę nic krytykować, bo poprzedniczki wskazały już dokładnie co należy poprawić. Ze zdjęciami to czasem naprawdę trzeba powalczyć zanim wyjdą przyzwoicie-wiem, bo sama przez to przechodzę i mimo wszystko dalej nie do końca wszystkie moje zdjęcia mi się podobają. Myślę, że jak będziesz miała lepszy aparat to nie powinnaś mieć większych problemów z fotkami-tło mi się podoba i ujęcia też.
Bardzo mi przypadł do gustu wrapek. W ogóle prace niezłe. Myślę, że nie powinnaś rezygnować z wrapów, znam na tym forum biżuteryjki, które zaczynając nie robiły lepszych niż Ty prac a teraz-to mistrzynie. Będę trzymać kciuki za Ciebie. |
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
heurek, Whitecoffe dziękuję za odpowiedź
cieszę się, że się moje prace spodobały, włosek jest z narzuty i go zobaczyłam dopiero na zdjęciu przy obróbce, a zdjęcia zrobiłam w ostatniej chwili - przed oddaniem biżu koleżance, może kolczyki wrócą, a może nie - lepiej, żeby nie ...Jaspis nabyłam tu, ale zielony, bardzo mi się spodobał. pozdrawiam, |
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Ładne prace. Podoba mi się z agatem niebieskim (rany, co ja z tym niebieskim. Nie lubię tego koloru, a ostatnio właśnie niebieskie prace mi się podobają
) i z granatem. Co do drutu 0,25, to zgadzam się z tobą całkowicie |
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Podobają mi się najbardziej te kolczyki z jadeitem oliwkowym i niebieskim agatem. Myślę, że twoje prace będą jeszcze ciekawiej wyglądały jak je zoksydujesz. Bardzo ciekawy początek. Oby tak dalej. Pozdrawiam i czekam na kolejne prace.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
no to ja czekam na poprawione zdjęcia
bo prace bardzo ładne ale kiepsko przedstawione na fotach.. szkoda by było żeby taki talent się zmarnował tylko dlatego, że aparat nie domaga. Mam nadzieję że następne foty będą lepsze
|
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Witam,
wrzucam nowe przykładowe fotki, tak mi wyszły, nowym sprzęcikiem usiedziłam się nad nimi, bo ostrość mi ciągle uciekała... ![]() co myślicie ? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
fotki
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia troszkę zamglone ale używasz pięknych materiałów
|
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
ładne kolczyczki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

świeże i obiektywne spojrzenie bardzo dużo daje...

jestem również