![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymianka u Lenki vol.2! S-M, serdecznie zapraszam ;)
NOWE RZECZY ZNAJDUJĄ SIĘ NA STRONIE 17! (wątki zostały połączone).
WĄTEK CZYNNY DO 30.09! (dogadywanie ostatnich, ewentualnych wymianek w poniedziałek i umawianie się na priorytet WYŁĄCZNIE) Mały regulamin: *Przyzwyczaiłam się do linków. Obojętne jest mi to, czy wstawiasz link, czy opisujesz rzecz. *Odpisuję zawsze w TWOIM wątku. Od Ciebie oczekuję, że zrobisz to w moim. *Preferuję ekonomiczny, oczywiście zawsze polecony. Jeśli chcesz, abyśmy wysłały priorytetem, wcześniej mnie o tym powiadom. *Z reguły wysyłam ubranka w zwykłych kopertach (nie bąbelkowych), jeśli chcesz, abym wysłała w bąbelkowej, powiadom mnie o tym! *Ciuszków nie prasuję, po otrzymaniu paczki i tak zawsze je sama piorę, także to wszystko zależy od tego jak się dogadamy. *Jestem wybredna. *Nie odmieniam się z byle powodów. Dopytuj o wszystko, proś o dodatkowe zdjęcia. Ja także zastrzegam sobie takie prawo. *Mam wiele rzeczy poza wątkiem. Mała wish: >trampki rozm 36/37 (wkładka 23.5), za conversy dam się pokroić. >inne buty, które mnie ew zainteresują to: balerinki, rzymianki, tenisówki. Nie noszę obcasów. >rurki rozm 26/27 najchętniej z Zary albo Bershki. Porwane, przetarte fabrycznie, marmurki, z zamkami. Ciemne, jasne, wszystkie. >wszelkie kardigany, najchętniej z krótkim rękawem, długie. >koszulki z nadrukami, napisami, powyżej 65cm długości >torby, wszelkie kolory, ogromne, z długim i krótkim paskiem jednocześnie >perfumy: mocno słodkie, CK - Euphoria, AVON - Make me wonder >depilator, lokówka, dobra prostownica (najchętniej REMINGTON CS5002!) >plakaty filmowe, z aktorami albo kadrami filmowymi >książki o tematyce psychologii klinicznej nie ma przy numerku rzeczy, za którą wymienie się tylko za rzeczy z wish, bądź kilka rzeczy wstawiłam buźkę -> ![]() Nic na siłę, drogie moje
![]()
Edytowane przez Lenkasukienka Czas edycji: 2010-09-25 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymianka u Lenki vol.2! S-M, serdecznie zapraszam ;)
SPODNIE: ![]() ![]() ![]() 4. Poprzecierane fabrycznie rurki firmy ZARA. Pierwotnie rozm 28-29, ale po zwężeniu u krawcowej będzie o 26-27. ![]() 5. Krótkie spodenki, szare, firmy AMISU. Z zakładkami. Rozmiar 36. Ich stan oceniam na dobry+ (zameczek do wymiany) 6. Szare rurki firmy TALLY WEIJL. Rozmiar xs. Ich mankament ukazany na zdjęciu, dziurka. DOKŁADKA 24.06.2010 !
7. Przepiękna, nowa, jasna Chanelka na łańcuszku. Tylko za rzeczy z WISH. W najbliższym czasie powinna znów być dostępna!
Edytowane przez Lenkasukienka Czas edycji: 2010-06-29 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
SWETRY, BLUZY, OKRYCIA WIERZCHNIE: ![]() ![]() ![]() 4. Bolerko, brązowe, dzianinowe. Zmechacone troszkę. S/M/L. 5. Szara, sweterkowa kamizelka na jeden guzik. S/M/L. Rozciąga się. 6. Sweterkowe, ciemnoszare bolerko na guziki. Rozm M. 7. Biała bluza HOUSE. S. 8. Czarna, krótka, satynowa marynarka. S/M. 9. Łososiowa bluza HOUSE. XS. 10. Biało-różowa, bluza H&M. 36.
Edytowane przez Lenkasukienka Czas edycji: 2010-06-22 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
SWETRY, BLUZY, OKRYCIA WIERZCHNIE cd: 1. Sweterki - szary oraz ciemnożółty. Dekolt w serek. S/M.
2. Białe bolerko firmy MOTO. S/M. 3. Długa, dzianinowa kamizelka z odkładanym kołnierzem. 4. Long, ATMOSPHERE. Malinowy róż (ale posiadam też czarny - bardziej zmechacony) Rozm 36. 5. Czarna szwedka. 36. 6. Sweterek rozm. 36, w paski. 7. Kurtka na wiosnę, H&M, rozm 36/38. Zmechacone ściągacze. ![]()
Edytowane przez Lenkasukienka Czas edycji: 2010-06-08 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
KOSZULE: 1. Koszula w kolorze jeansu. NEW LOOK. 36, rękaw kończy się przed łokciem.
2. Śliwkowa koszula z małym żabocikiem. XS. 3. Biała koszula z TOP SECRET w niebieskie paseczki. S/M. ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Lenkasukienka Czas edycji: 2010-09-08 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
SUKIENKI, TUNIKI, SPÓDNICE: ![]() 2. Czarna mini. XS/S. Zapinana na zamek oraz dwie klamerki. 3. Jasnoszary long, H&M, rękaw 3/4, rozm 36. Z przodu przy dekolcie ma minimalną dziurkę. ![]() 5. Turkusowa tuniczka. Góra się rozciąga także uniwersalna. 6. Sukienka przed kolano, niebieska w granatowe kwiatuszki. 36/38(z malym biustem). 7. Sukienka wzorzysta H&M. 36/38. Przed kolano. ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Lenkasukienka Czas edycji: 2010-06-29 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
BLUZECZKI, TSHIRTY, BOKSERKI: 1. H&M, 36/38.
![]() 3. Niebieska bluzeczka firmy DENIM CO. Rozm 36. Rękawy szersze, można opuszczać na oba lub jedno ramię. Z tyłu wiązana na czarną kokardkę. Po bokach są lekko widoczne białe ślady od antyperspirantu - pożyczyłam koleżance i taka o to wróciła. Nie próbowałam prać w żadnych specyfikach. 4. NEW LOOK, 36. Odcinana pod biustem. Kolor khaki. ![]() 6. T-shirt GAP, 36/38 7. Long bokserka, atmosphere, 36/38, żółta ![]() 9. Biała z długim rękawem, dekolt łódka, AMISU 36 10. Biały t-shirt, SUMMET BABY firmy NEXT, rozm 8
Edytowane przez Lenkasukienka Czas edycji: 2010-06-06 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
BLUZKI, TSHIRTY, BOKSERKI cd: 1. Brązowa bluzeczka na ramiączkach, ściągana ba biodrach, S/M 2. Pasiak H&M, 36/38 3. Żołta S/M, firma PRETTY GIRL, odkładany mały kołnierz DOKŁADKA 5.07.2010!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Lenkasukienka Czas edycji: 2010-09-08 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
CHUSTKI NA SZYJĘ - raczej żadnej łatwo nie oddam.
- nie ma pozycji nr 4.
Edytowane przez Lenkasukienka Czas edycji: 2010-06-07 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
TOREBKI, BUTY, DODATKI: ![]() 2. Czerwona, pojemna. 3. Żołte, zamszowe szpileczki ZARA. Pip toe. Rozm 37, ale to zdecydowanie 36, wąska stópka. 4. Torba zielono-brązowa DIVERSE. 5. Brązowa bransoleta ala drewniana. ![]() ![]() 8. Sznurówki w kolorze pudroworóżowym ADIDAS, okulary muchy, portfelik zamykany na bigiel oraz cienkie i grubsze koraliki. 9. Morski szal, szalik z BIG STARA, getry szare H&M lekko zmechacone.
Edytowane przez Lenkasukienka Czas edycji: 2010-09-08 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA 14.06.2010 1. Dłuższy pasiak M, szaro-biały, amerykańskiej firmy LOGIX
![]() ![]() ![]() 5. Czarna kamizelka M, ma mankament z tyłu, brakuje dwóch guzików, ale jest zaszyte i w sumie w niczym to nie przeszkadza. Dodatkowe zdjęcia dla chętnych. ![]() 7. Czerwona tuba S/M 8. Plecak NIKE, bardzo pojemny, szaro-czarny, napis lekko przybrudzony, ale spokojnie da się to umyć
Edytowane przez Lenkasukienka Czas edycji: 2010-09-08 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Dokładka 7.06.2010. ![]() 2. Zielona bluza HOUSE, kolor bardziej żywszy niż na zdj. Welurowa. Mały mankament po prawej stronie zamka, niestety nie mogłam tego uchwycić na zdjęciu. Welur jest tak jakby lekko wgięty, średnica tego wgięcia to jakieś 3-4mm, także b.mało widoczne. Rozmiar z metki L, jednak to zdecydowanie M. 3. Zielona bluza DIVERSE. Rozmiar S. ![]() ![]() 6. Torba worek zakupiona na ALLEGRO. Kolor khaki. Mankament ukazany na ostatnim zdjęciu, łatwy do zaszycia. Gdzieniegdzie kolor wyblakł od słońca.
Edytowane przez Lenkasukienka Czas edycji: 2010-06-07 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA 14.06.2010 1. Bransoletka na nogę, pimkie
2. Brązowe. 3. Srebrno-kryształowe. 4. Malutka zawieszka w kształcie delfinka, srebro 5. Posrebrzany naszyjnik, błyszczący 6. Białe, srebrne, złote 7. H&M 8. Żołte wkłady 9. Białe wkłady
Edytowane przez Lenkasukienka Czas edycji: 2010-06-24 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA 16.06.2010 ![]() ![]() ![]() 3. Staniki: - różowy, płytki 75B, także i na A będzie ok - zielony, płytki 75B, także i na A będzie ok - granatowy głęboki 80B - czarno biały, bardzo głębokie 75B, dla mniejszego C też będzie ok, szeroko rozstawione miseczki, także idealny dla głębokich dekoltów 4. Gorset czerwony z paskami do pończoch, nigdy nie używany, 75B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7.Paski na talię. Ciemno szary (pierwszy od góry) jakby wypruta nitka po prawej stronie paska, ale tak było od nowości. Czarny "falbankowy" oraz jasno szary (wada ukazana na zdjęciu) brak srebrnego kółeczka otaczającego dziurkę.
Edytowane przez Lenkasukienka Czas edycji: 2010-08-13 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA 22.06.2010 1. Świetne, jasne jeansy, mam z wymianki, na mnie trochę za luźne ![]() ![]() 3. Czapka z daszkiem, "tirówka" (siatka z tyłu), szara, HOUSE. Przetarcia fabryczne. Nienoszona. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Lenkasukienka Czas edycji: 2010-08-13 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za którą z 3 ostatnich chust?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1275827029
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1275828065 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1275827995 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1275825395 cos za te ciuszki ? ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie szary kardigan z kieszeniami oraz żakiet WAREHOUSE, może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1275828065 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1275829389 ???
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.