|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
PILNIE!! Skwalan z BU, HA podwójny, hydrolat(róża/kocanka).
nieaktualne!!
opcjonalnie inne produkty z BU. Najpilniejszy jest skwalan. w zamian rzeczy z mojego wątku lub spoza. Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2010-04-28 o 01:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PILNIE!! Skwalan z BU, HA podwójny, hydrolat(róża/kocanka).
Z BU mam:
http://biochemiaurody.com/sklep/serumoil-renew.html http://biochemiaurody.com/sklep/butter-tucuma.html Kwas hialuronowy - żel 1% - 5ml olejek arganowy ok.5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mojego musthave skwalanu nie masz ![]() ![]() jesli chcesz jeszcze coś ode mnie to byłabym bardzo wdzieczna za arganowy i masło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Fergi, mogę Ci zrobić odlewkę hydrolatu kocanki, bo mam butlę ogromną jeszcze nie otwartą prosto z Mazidełek
![]() A skwalan - musisz mieć z BU? Bo mi się kończy i zamówię sobie w EcoSpa chyba, to mogę wziąc też dla Ciebie albo się podzielić. Ile tego chcesz? U mnie skwalan jak woda idzie ostatnio (razem z kocanką zresztą) ;D
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja wybawczyni ![]() ![]() a lubisz.. "specyficzny zapach kocanki" ![]() ![]() chole ra, wszystko mi się pokonczyło, a straciłam rachube czasu i nie zamowiłam, a teraz nie zdaży dojść jak będę w Polsce. Skwalan już znalazłam na moich kochanych minerałkach, ale.. Z EcoSpa? a tak samo działa jak z BU? moja pielęgnacja mogłaby się ograniczyć do skwalanu, ha i hydrolatu. nawet na wlosy daje olejek i ha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Zapach kocanki polubiłam, bo albo to siła sugestii albo magią z lekka i zmniejszyły mi sie nieco "pająki" odkąd jej używam. Nie wiem, jak działa z EcoSpa, z BU zreszta też nie wiem, bo ten, co sie kończy jest z jeszcze innego sklepu.
Odzywam się na PW!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziekuje Plurabelle(dla mnie to i tak dwa ~ll~ powinny byc, nie trzy ![]() a lubisz mineralki? To wrzuce jakas fajne rzeczy do testow. I wysylam na PW adres, mozemy finalizowac nasza wymianke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ferg, nie masz jakiejś dłuugaśnej wish? Przyszłam pomęczyć o paletkę opia do oczu, no nie odpuszczę sobie, Midnight i Paradise mi się śnią po nocach... Nawet, jak będą słabo napigmentowane (chociaż na takie nie wyglądają) to ja je jakimiś bazami ulepszę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam wlasnie wish.. juz mi się nic nie podoba.. to ponoc taka choroba przenoszona drogą kropelkową-kosmetyko-sephoro-wstręd.. ![]() jesli masz jakies mineralkowe roze/bronzery/rozswietlacze-chętnie wymienię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.