|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Incanto Shine i Amariage Mariage oraz ubranka dziecięce
Wymienię na inne perfumy
1) Salvatore Ferragamo Incanto Shine 100ml Tester, użyte ok.3 góra 4 razy oraz 2) Givenchy Amariage Mariage 20ml z 50ml wody pefrumowanej oraz małą buteleczkę tego Amariage MAriage 15 ml, w sam raz do torebki plus balsam ok 40 ml ze 100ml. Mam też na zbyciu Naturelle Yvess Rocher 70ml z 75ml oraz Noches de Pasion Flower Musk oraz próbki,np. Halloween. NAjbardziej interesują mnie Dior Miss Cherrie, Chanel Mademoiselle , prawie wszystekie Escady, Alien, Angel i inne ciekawe zapachy ![]() Mam także wiele pięknych nowych, z metkami ubrnaek dziewcżęcych i chłopięcych, sporo pięnych zadbanych, używanych niemowlęcych oraz multum markowych zabawek ![]() ![]() Mam bardzo dużo rozmiarów i modeli ubranek. Jescze posiadam dresiki dziecięce. Zapraszam ![]() Edytowane przez szokama Czas edycji: 2010-04-02 o 23:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana Incanto Shine i Amariage Mariage
Interesują mnie rzeczy dla dzieci (ubranka, zabawki...)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Hej,
może cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=391348 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Incanto Shine i Amariage Mariage oraz ubranka dziecięce
może znajdziesz coś u mnie za Naturelle?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos za Incanto?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Gosia oraz reszta dziewczyn, którym nie odpisałam jeszcze- wieczorkiem odpiszę, teraz się jeszcze zastanawiam. Wieczorkiem na spokojnie przejrzę wszystko, jak dzieciaczki pójdą spać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a co masz niemowlęcego?
może coś z mojego podpisu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Gosiu, jescze chwilę będę musiała poczekać z odpowiedzią, bo wciąż się zastanawiam, (nie pamiętam jak pachnie ten ck, muszę poczytać
![]() Pozdrawiam Wkleję więcej rzeczy które mam, może coś znajdziesz jescze ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
mogę oddać CK za Naturelle
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Więcej zdjęć
NA pierwszym zdjęciu papiloty (28szt) miękkie, w kształcie kwiatuszków oraz bardzo mocne żele, sprowadzone z USA, bardzo dobrze pielęgnują włosy i naprawdę super utrwalają fryzurę (Schwarzkopft&Henkel L.A>Looks Sport) Edytowane przez szokama Czas edycji: 2010-04-02 o 23:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Hejka
Mam śpiworek ![]() Przeglądałam Twoje kosmetyki, sczerze mówiąc (pisząc) nastawiałam się na wymianę na perfumy, bo kosmetyków kolorowych używam niewiele, ale spodobały mi się te poczwórne cienie do powiek z pierwszego zdjęcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Hejka
Mam śpiworek ![]() Przeglądałam Twoje kosmetyki, sczerze mówiąc (pisząc) nastawiałam się na wymianę na perfumy, bo kosmetyków kolorowych używam niewiele, ale spodobały mi się te poczwórne cienie do powiek z pierwszego zdjęcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za Salvatore Ferragamo Incanto Shine ?
poza watkiem mam np. dior myriads ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ok, to sprawdź wymiary
ale jeśli masz standardowe łóżeczko, to to jest 120x60 ![]() ja kupiłam takie 140x70, które jest rozkładane na tapczanik, one są większe i potrzebuje większego prześcieradełka śpiworek mi się podoba, pytanie tylko, czy coś za niego znajdziesz cieni tych niestety nie mam już, to były Dior 5 Petal Shine miniaturka, wymienione |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Hejka
Od wczoraj się zastanawiam nad Dior Sun i Moschino Couture, wyglądają pachnąco ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- błyszczyk Clarins w odcieniu 15 Grape Juice, nowy w kartoniku, kod 706013 ? Ten mi się podoba. To chyba jasny kolor ![]() Przescieradełka pomierzę wieczorkiem lub jakoś pod koniec Swiąt,ok? Chyba standardowe kupowałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
Ten mi się podoba. To chyba jasny kolor ![]() Przescieradełka pomierzę wieczorkiem lub jakoś pod koniec Swiąt,ok? Chyba standardowe kupowałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() posprawdzaj te inne rzeczy i sie jakoś sprobujemy zgadać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
chętnie podzielę się Escadą
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
chętnie podzieliłabym się Escadą, ale z zapachów podoba mi się jeszcze tylko Incanto. Chyba, że masz coś o podobnych nutach zapachowych albo inne rzeczy z mojej wish?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo za paczkę, dziś doszła
![]() ![]()
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Do mnie dziś właśnie doszła paczka ![]() ![]() Nie mogłam odpisać od razu co z tą escadą, bo prawie w ogóle nie koezystałam z komputera, tak byłam zabiegana. Popatrzę na Twoją wish listę. Pamiętam, ze nosisz ubrania xs i ze w grę wchodzi taka wymiana na ubranka. Miałam spodnie Fishbone, z metkami itp, nowe, nienoszone, z ceną w rozmiarze xs,musiałabym poszukać dokładnie, bardzo ładne w kolorze czarno-grafitowym. Jak je znajdę to przeslę fotki. Ubranek takich mogłabym trochę znależć, choć generalne wietrzenie szafy juz robiłam i efekt był taki ze moja przyjaciółka ledwo wory pękające od moich ciuchów zmieściła do swojego seicento ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- O ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- O ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.