![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
♥♥♥ ozdoby do paznokci, kosmetyczka YSL, tonery Smart Beauty, kolorówka ♥♥♥
WĄTEK NIEAUKTUALNY
Witajcie ![]() Zapraszam do wymiany ![]() Zasady: - informuję o faktycznym stanie rzeczy - wysyłam zawsze listem poleconym ekonomicznym i tego samego oczekuję od Ciebie - opisy rzeczy, które zostały wymienione zaznaczam na szaro lub usuwam 1) Perfumy VICTORIA'S SECRET SUPER MODEL EAU DE PARFUM - kupione w Londynie, pojemność wyjściowa 75ml, pozostało tyle co widać na zdjęciu - zaznaczyłam na różowo kreską 3) Profesionalna prostownica TONI&GUY - kupiona w Londynie, posiada angielską wtyczkę - przejściówka kosztuje na Allegro niecałe 2zł, lub ewentualnie mogę dorzucić przejsciówkę , prostownica 100% sprawna i 100% oryginalna, stan wizualny jak na foto, posiada 12 różnych stopni nagrzewania, maksymalna temperatura 200 stopni Celsjusza, mega długi kabel 3 metry, czas nagrzewania to zaledwie 40 sekund! Powłoka płytek ceramiczna, prostownicę włącza się za pomocą przycisku, posiada wyświetlacz LCD (lampka jest w kolorze pomarańczowym), posiada również funkcję blokady ustawień stopnia nagrzania, blokadę przed nieumyślnym wyłączeniem 5) Toner do włosów rozjaśnianych Smart Beauty - kupiony w Londynie, eliminuje żółty odcień włosów rozjaśnianych, kolor Platinium, pojemność 25ml, stosuje sie go jak odżywkę - po umyciu włosów nakłada się toner na 5-10 min, w zależności od tego jak bardzo intensywny odcień chcemy uzyskać 7) Wilkinson Sword Quattro for Woman - wymieniam bez bez ostrzy i bez pudełka - mam taką samą, a tą kupiłam bo była w promocji w komplecie z ostrzami, a zależało mi na ostrzach, a dwóch takich samych maszynek nie potrzebuję 8) Dwa różowe błyszczyki w ksztacie kostek lodu - kupione w Londynie, jaśniutki i ciemniejszy róż, oba użyte kilka razy 10) Próbki podkładów: ASTOR 16h MINERAL Match nr 003 1,5ml i RIMMEL COOL MATTE 16h nr 303 1,5ml DOKŁADKA 30.07: Pomadka Nivea Milk & Honey - tylko wypróbowana Smackers Whirly Shimmer Gloss Strawberry T'Whirl - błyszczyk z drobinkami brokatu, zostało ok 30% Penseta - w kolorze srebrnym, nowa L'Oreal Superliner - eyeliner, kolor brązowy, dostałam w prezencie, raz użyty, nie mój kolor, napisy się starły Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2010-07-31 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
♥♥♥ ozdoby do paznokci, kosmetyczka YSL, tonery Smart Beauty, kolorówka ♥♥♥
16) Tusz do rzęs Maybelline Lash Stiletto - kolor czarny, użyty kilkanaście razy, świeży
17) Puder L'oreal Infallible - odcień 140 Golden Beige, użyty kilkanaście razy, jednak dla mnie za ciemny, ząbki od pokrywki mi się ułamały, kosztował 50zł - za coś extra Błyszczyk motylek - perłowe odcienie, użyte tylko raz, w środku pędzelek i lusterko Lakier RIMMEL 60 Seconds Vinyl Stars - kolor ciemny róż, 8ml, została około połowa, pierwszy od lewej - .domi Lakier Essence Multi Dimension - with XXXL Shine, kolor niebieski 40 Groovy, 8ml, raż użyty - nie mój kolor, pierwszy od prawej Sypkie cienie do powiek marki Editt w małych słoiczkach - kolory iskrzące: niebieski, złoty i wrzosowy - złotego już nie ma DOKŁADKA 30.07: Trzy pędzelki - nowe Duży pędzel do pudru - nowy Pędzel do różu - jak nowy, wyprany w szamponie, szyściutki Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2010-07-31 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥♥♥ ozdoby do paznokci, kosmetyczka YSL, tonery Smart Beauty, kolorówka ♥♥♥
biżuteria i paski - większość oddam za drobiazg
Różowe koraliki na żyłce - stan bdb Zielone kolczyki koła - średnica 4,5cm, stan bdb Klipsy - w kolorze złotym z cyrkoniami, stan db Pomarańczowa broszka - z piórek i perełek, stan bdb Komplet Baby Phat z cyrkoniami - kolczyki i wisiorek, stan db (gdzieniegdzie starty kolor) Bransoletka - czarna ze srebrnymi drobinkami, stan bdb Pasek warkocz - z rzemyka, kolor jasny beż, koraliki na końcu, długość całkowita 130cm, stan bdb Czarny pasek pleciony - szerokość 3cm, długość całkowita ok.170cm, stan bdb DOKŁADKA 30.07: Kredka do oczu L'Oreal - brązowa, kolor Chocolat Noir (Dark Chocolate), końcóweczka, na wypróbowanie Cień do powiek - kolor zgaszony ciemny fiolet, kupiony w Holandii, pochodzi z kuferka z różnymi kosmetykami Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2010-07-30 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥♥♥ ozdoby do paznokci, kosmetyczka YSL, tonery Smart Beauty, kolorówka ♥♥♥
Dokładka 26.07
Duży pędzel do pudru Opia - prawie nieużywany, czysty, umyty szamponem ![]() Dwa pędzelki Opia - prosty i skośny, nowe - agas39 Gąbki do podkładu - kupione w Londynie w Bootsie, nowe, oddam tylko 1 sztukę Aplikatory do cieni - kupione w Londynie w Bootsie, nowe, 4 sztuki, oddam pojedynczo lub w komplecie Plastry na halluksy - kupione w Londynie w Bootsie, nowe, zostały 3 sztuki Pudełka na soczewki kontakowe - nowe, oddam pojedynczo lub w komplecie, za drobiazg Dezodorant Oriflame Rage - nowy, bez 2 psików, dostałam w prezencie, jednak nie mój zapach Masażer antycellulit - nowy, były 2 różne w komplecie, potrzebowałam tylko 1 i ten jest mi niepotrzebny - .domi Linea - suplement diety, pozostało 6 tabletek, data wazności: grudzień 2011 DOKŁADKA 30.07: Cień do powiek LUMENE - jaśniutki matowy róż + aplikator do cieni, została połowa Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2010-07-30 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za zel do mycia twarzy c&c oraz tomery jasny blond?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1) Ozdoby do paznokcii - karuzela z ozdobami: hologramowe serduszka białe, różowe, błękitne, fioletowe, kółka z dziurką różowe i czarne, kolczyki do paznokcii gwiazdki (3 szt.), hologramy w woreczkach: niebieskie gwiazdki z dziurką, jasnoróżowe romby z dziurką, niebieskie i żółte trójkąciki z dziurką, fioletowe piórka (10szt.), zielone romby, czerwona muszla kruszona, pomarańczowe nitki, zielone kółka z dziurką, czerwono-złote materiałowe gwiazdki
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
na którą książkę? mam ich sporo, rozne czasopisam tez mam i takie mini-ksiazeczki, a powiedz mi jak sie tych tonerów uzywa?i jaki daja efekt? miałam juz takie jasne włoski ale fryzjerka walnęla mi czarne pasemka na grzywke a ja chciałam sobie jeszcze sama rozjasnic i kupiłam jasny blond farbe i moje włosy zareagowały tak, ze zrobiły sie popielate i chce je rozjasnic jakos bez fryzjera, da sie tym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
przykro mi ale nic
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
nie chciałabym z tego zestawu piórek
![]() za te dwie rzeczy, które wymieniłaś nie bardzo mi się to opłaca za którąś z nich + jakiś drobiazg np. kredka do powiek mogę wymienić ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- z ciuszków spodobała mi się ta spódnica: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1259250298 mogłabym wymienić hot curl i lakier SH za ozdoby i tą spódnicę a jesli nie to za ozdoby lakier + np. jakąś maseczkę spoza wątku (mam sporo różnych) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, ale jakbyś coś dokładała to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za 6 - H&M shower peeling glamours night 240ml NOWY ?
Cześć podoba mi się tylko kosmetyczka YSL
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
czyli wymiana:
moje: rybaczki, długie jeansy, bluza (wymiarki mogą sie zmienić plus/minus 1-2 cm) za Twoje: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1264174179 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1264174179 46) Bluzeczka marki Junk Shop 76-77) Sexy koszulka z koronką marki Ecsora sprawdz jeszcze raz czy Ci pasuje, troche zmienilam, mam nadzieje,ze będzie ok? jesli tak to zapraszam na prv. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
oj przepraszam, umknęło mi gdzies, za tonery podziękuję jednak, na zel byłabym chetna ale taka mała wymianka nam sie chyba nie opłąca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
dziekuje ale ciuszki to nie moje rozmiarki: pozdrawiam
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
a może twoje ozdoby do paznokci i błyszczyk Wet in Wild za moją bluzkę??
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się u ciebie czerwona kredka do ust i
Tonery Smart Beauty do włosów blond 7 szt ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- moge dorzucic "Potrawy z owocami" poniewaz ta druga juz jest w trakcie wymiany.
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
hej
wiesz co szukalam o tych tonerach i chyba one nie nadają sie do wlosów z balejazem tylko dla calosciowego blondu, jak to jest? jaki one dają efekt? jakis mocny? poprawiają wyglada tylko rozjasnionych wlosów czy dzialają na zasadzie rozjasniacza? ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- wiec jesli chce usunąc zolty odcien z pasemk palejazu to toner bedzie ok? z prązowymi pasemkami nic sie nie stanie? jesli tak to jestem chetna na wymiankę, mozemy przejsc na priv ![]() czyli dla mnie kredka i 6 tonerów a dla ciebie recznik i ksiazka owoce tak? ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- a moze dorzucilabys mi opaske do wlosów fioletową, please ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam na dokładkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
16) Cień do powiek marki Butterfly - kolor jasny szary z hologramowymi drobinkami brokatu - mieni się na różne kolory, cień jest duży - średnica pudełka to 5,5cm, raz użyty 17) Cień do powiek marki Butterfly- kolor brązowy mieniący się złotymi drobinkami - cień jest duży - średnica pudełka to 5,5cm, użyty kilka razy ? ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Hej chciałaś u mnie szpilki u Ciebie podoba mi się
2) Beautiful Body nawilżająco-brązujące balsamy do ciała - przeznaczone do jasnej i ciemnej karnacji, pojemność 250ml, data ważności 2012r. - posiadam 2 sztuki - jeden nowy, w drugim pozostało około 120ml Jednak to troche za mało, może masz jakąś torbe XXL albo fajne kolczyki wkrętki, pasek karmelowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za 2,10 i ewentualnie 1 i szampon przeciwłupieżowy??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
nic nie widzę dla siebie, a za 1 próbeczkę nie opłaca się wymieniać poza tym.
Może ewentualnie kosmetyczka YSL - była używana?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.