|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() jasnego podkładu EDM bez LL - za edm, blusche, avene, mary kay (PILNE!)
Poszukuję:
podkładu EDM intensive bez LL w składzie (stara formuła), w grę wchodzi big jak i sample (słoiczek). Kolory od najjaśniejszych po średnio jasne (linen, light neutral,light medium, olive fair etc.). Najlepiej z gamy kolorystycznej BUFF, GOLDEN, BEIGE. Niestety to jedyny podkład który aktualnie toleruje moja cera. ![]() kolor szary - zarezerwowane, nieaktualne w zamian ODDAM: * podkład MARY KAY medium coverage foundation, Ivory 100, data 09/2012, 29ml (pełnowymiarowy, opakowanie troszkę porysowane) - użyty kilka razy, made in USA * AVENE Cleanance Gel Nettoyant - Łagodny żel oczyszczający do cery tłustej i trądzikowej, pół buteleczki 50ml, czyli ok. 25ml * AVENE filtr mineralny 50+ tres haute protection, krem do szczególni wrażliwych okolic ciała, tubka 15ml użta kilka razy (tubka troszkę zfatygowana, mam też kartonik) data 01/2013 * BLUSCHE podkład Full matte foundation, próbki w małych plastykwych fiolkach (ok. połowy zawartości w każdej, starczy na przetestowanie) w kolorach : -Brazilian -Butterscotch Toffee -French Vanilla -Colombian -Vanilla Latte -English Toffee * EDM podkład Olive Fair, intensive, praktycznie cały sampel 1g/5ml, z LL, już bez folii zabezpieczającej lub, jeśli coś mi się bardzo spodoba, mała/większa odsypka z biga Winged Butter bez LL * IWOSTIN Capillin krem na naczynka na noc - saszetki 10 x 2ml, data 07/2011 * JOPPA podkład Soft Coverage, Lightest 2 - okoła połowa sampla w słoiczku * ASTOR, Quick'n'go, lakier użyty 2 razy, kolor 351 - jest to łądny pomarańcz, nie taki jak na zdjęciu (żółte światło lampy)- bardziej cielisty, choć dosyć jaskrawy to jasny, ciężko określić, ale hit ostatnich sezonów ![]() * Vipera, Jumpy, lakier użyty raz, kolor miętowy nr 164, 11/2012 * pojedyńcze próbki: -La Roche Posay, Unifiance, Satin Cream, kolor 03, do skóry suchej i wrażliwej 03/2013 -La Roche Posay, Toleriane podkład korygujący, kolor 13 sand beige, 11/2011 -Vichy Areateint Pure, kolor 35 Moyen, Sand (bez daty?) -Vichy, krem Aqualia Thermal, Legere -Sweet Cotton, krem Soin Jour Hydra-doucer Edytowane przez misbehave Czas edycji: 2010-12-17 o 11:55 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jasnego podkładu EDM bez LL - za edm, blusche, avene, mary kay (PILNE!)
ja mam sample linen intensive bez LL
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja bym od Ciebie chciała wszystkie blusche, nie znajdziesz nic u mnie? a tego sampla mam poza watkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
to znaczy, ze ten sampel poza wątkiem nie jest na wymianę?
bo w razie czego blusche chętnie oddam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Podkłady są bez LL. Jestem jak najbardziej chętna na żel Avene. Mogłabyś dorzucić do tego lakier Astor?
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
To niech będzie żel Avene plus miętusek Jumpy
![]() Mam nadzieję, że doczytałaś info - proszki wysyłam w woreczkach strunowych. A nie chcesz jeszcze ode mnie linen intensive? ![]()
Edytowane przez AppleGirl Czas edycji: 2010-12-09 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Tfu, oczywiście Jumpy - błąd z rozpędu. Linen intensive chętnie przyjmę, o ile w ramach tego co wymieniłyśmy wcześniej, bo Astora tak łatwo nie oddam.
![]() Sample mogą być w woreczkach, nie przeszkadza mi o ile mam pewność, ze bez LL (co by i tak wyszło mi na twarzy ![]() Jak już mówimy o opakowaniach, to żeby rozwiać wątpliwości - buteleczka z żelem z apteki) opakowanie czy zostawić w oryginalnym?
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Tak, za to co wcześniej
![]() ![]() Na 100% bez LL. Żel mógłby pozostać w oryginalnym opakowaniu. Widzę, że ustalenia zmierzają ku końcowi ![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Lepiej priorytet, bo w okresie przedświątecznym ekonomiczny może dojść po nowym roku. A mi dosyć zależy na czasie.
Także poproszę o adres na PW i może jeszcze dzisiaj uda mi się wysłać. ![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ok. Piszę PW
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.