![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
wielki powrót! h&m, bershka, zara, orsay, mango! xs s m l !! zapraszam!!NIEAKTUALNTY!!!! nowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=437152 Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2010-06-04 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wielki powrót! h&m, bershka, zara, orsay, mango! xs s m l !! zapraszam!!
2. Majtki w panterkę - bokserki - NOWE, atmosphere
rozm: s/m matki poszły na all. ale za coś wyjątkowego mogę sie wymienić o ile ktoś wcześniej nie kupi ; p 4. Piękna sukienka firmy PROMOD, cała w cekiny, NOWA NIE NOSZONA!! jest brązowa, tak jak i cekiny ; ) Rozm: XS/S/M 6. Nowa spódniczka mini, w kolorze bardzo jasnego jeansu, w białe kropki z farby do połowy uda, firmy BERSHKA. Nie ma metek, raz ją założyłam. Rozm: XS/S 7. GETRY - wolę oddać razem niż pojedynczo! - różowe (długie, do kostki, H&M, kryjące, na tyłku sie trochę skulkowały, trzeba wygolić, ale tak bardzo tego nie widać), -srebrne (3/4, przeszyte srebrną nitkę, lekko transparentne), RAJSTOPY - czarne, z wyciętymi (fabrycznie) oczkami, NOWE Rozm: XS/S/M 8. ORSAY - Różowy pasek na gumce i z ekoskóry. W kolorze przybrudzonym malinowym. Rozm: Na pas - dla XS/S/M Na talię - L/XL/XXL 9. Fioletowa chusta NEW YORKER AMISU. Duża. 10. Kolczyki w kolorze różowo- fuksjowym, w środku serduszka, cienkie, rozmiaru średniego, firmy bijou brigitte Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2010-05-25 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
1. Essence mineral powder blush
Mineralny róż do policzków - większy różowy, a drugi mniejszy w kolorze miedziano- ceglastym. Fajnie się rozprowadzają, lekko się mienią, rozświetlają. Tylko wypróbowane. Nowe panterkowe bikini, w kolorac 2. Puma Jamaica Woman Eau de Toilette 2 spray 3. Bikini w panterkę. Kolory: khaki, czarny, bez. Lekko połyskuje. NOWY NIE NOSZONY, stan więc idealny! Rozm: XS/S/M, góra - A4. Śliczna kopertówka z motywem skóry węża. Ma kokardkę, jest lakierowana, ma paseczek, NOWA! 5. Świetne czarne legginsy z różowymi zamkami. Mam je z wymiany, wizażanka ich nie nosiła, ja też nie bo do niczego mi nie spasowały ; ) STAN IDEaLNY. Te paprochy to wina lampy błyskowej: ) Rozm: XS/S/M 6. Gry do NITENDO GAMEBOY pierwsze 2 - do GAMEBOY COLOR reszta - do zwykłego gameboy'a ale działają również w COLOR'ze ![]() Dla zainteresowanych opiszę dokładnie na czym polegają gry (czarna zawiera 216 gier do wyboru) 7. zestaw zdjęć do przyklejenia na ścianę. Zdjęcia pochodzą z takich magazynów jak Vogue, Elle, I-D, h&m magazine, cosmopolitan itp. Zdjęć jest ok. 200. Dokładną liczne podam za niedługo! 8. Gra monopol. Niczego nie brakuje, jedyny mankament jest taki iż grą bawil sie mój mały kuzyn i piapier na którym się trzymała plansza (była składana) postrgał się lekko i teraz o ile pamiętam palnsza jest rozdzielona na 4 osobne części. Jednak wszystko pozostałe jest w b. dobrym stanie. Nie mam zdjęć, dodam za niedługo. GRA W WERSJI POLSKIEJ!! I parę rzeczy które mogę oddać jako dodatek ![]() 9. Niełamiące się kredki. U mnie leży i się kurzy, a mogę to komuś oddać jako dodatek 9. Cyrkiel. Porządny, jedyny jakiego nie zdołałam popsuć ![]() 10. Świecznik - jerzyki (jako świeczki) w drewnianym pudełku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej, interesuje mnie u Ciebie woda toaletowa puma jamaica, kolczyki w serduszka, body w paski - bardzo, spodniczka bershka w kolorze jasnego jeansu, leginsy z zamkiem oraz rozowe leginsy i te srebrne tez...a takze torebeczka w weza , odp u mnie prosze
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
cos za
3. Body w paski, założone z 2 razy, pasują wręcz do wszystkiego. Bershka rozm: xs/s/m 6. Nowa spódniczka mini, w kolorze bardzo jasnego jeansu, w białe kropki z farby do połowy uda, firmy BERSHKA. Nie ma metek, raz ją założyłam. Rozm: XS/S 5. Świetne czarne legginsy z różowymi zamkami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za body w paski?
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za spodniczke mini bershka, pumpy zara, majteczki, i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1274027263 ?
![]() |
#10 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
U mnie za Śliczna kopertówka z motywem skóry węża. Ma kokardkę, jest lakierowana, ma paseczek, NOWA!
? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
cos za:
6. Nowa spódniczka mini, w kolorze bardzo jasnego jeansu, w białe kropki z farby do połowy uda, firmy BERSHKA. Nie ma metek, raz ją założyłam. Rozm: XS/S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za legginsy z zipami, body w paski i tunikę h&m srebrną? czekam na odp, bo jak coś to mam kilka rzeczy z Twojej wish
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1274027889 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1274027889 ?
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
hey
![]() moja wymianka -> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post19326747 Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za kolczyki ?;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pume?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
coś za pumpy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a co oddalabys za te dwie rzeczy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za body w paski, 5. Świetne czarne legginsy z różowymi zamkami, ?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś za sukienkę cekinową?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
hej cos u mnie za majteczki panterkowe i wode pumy?
![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
prześlij mi proszę zdjęcie na sobie jeśli możesz oczywiście i podaj wymiary jak nie to choć wymiary i powiedz czy krok jest bardzo obniżony?? i jeśli o mnie chodzi to mogę się wymienić za buty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.