|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
NIE ZNAM REGULAMINU Simple, jedwabie, Marccain, górna półka, S i S/M LIPIEC
NIEAKTUALNE !!!
Parę słów wstępu: Naturalnie znam regulamin- zapomniałam o nazwie miesiąca w tytule. Pokornie przyznaję. Miło wiedzieć, że ma się czujnego Moderatora. W pierwszej kolejności proszę uprzejmie, nie proponujcie mi rzeczy mających oznaki używania i z niskiej półki. Mam w wątku rzeczy drogie i bardzo zadbane, więc jeśli chcesz mi zaproponować sprany T-shirt marki np. Cropp- nie pisz do mnie. Odpisuję w Twoim wątku, odpisz, proszę, w moim. Wysyłam listem poleconym ekonomicznym lub paczką,w bąbelkowej kopercie- tego samego oczekuję od Ciebie. Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza. Na poczcie bywam kilka razy w tygodniu, ale nie codziennie. Nie muszę wymieniać przedmiotów w tym wątku- mam bardzo dużo, za dużo wszystkiego, dlatego będę wybrzydzać. ANTYWISH: Nie noszę butów ani torebek ze sztucznej skóry, podobnie jak bandażowych sukienek, długości mini ani szortów. Nie potrzebuję dżinsów, biżuterii, bielizny, kostiumów kąpielowych. Mam rozmiar 36- więc jeśli w wątku masz rozmiar 34 albo od 38 w górę- nie pisz do mnie. WISHLISTA Chętnie przygarnę: -skórzaną ramoneskę, najchętniej z Mango -t-shirty z krótkim i długim rękawem i nadrukami -torebkę typu shopper (tu mogę zrobić wyjątek dla syntetyku) -dresową sukienkę długość do kolan Na wymianę mam następujące rzeczy: -lakierowane czarne platformy Simple, rozmiar 37 (wkładka 24cm) podzelowane cieniuteńką zelówką (tylko pod palcami) ze względu na skórzaną podeszwę. Buty są już nie do kupienia. Jedyne ślady użytkowania mają na podeszwie od spodu i na tylnych flekach, może jedną mikroryskę na lakierze, są to jednak ślady nieznaczne- na stopie wyglądają jak nowiutkie buty.Wysokość obcasa to 12.5 cm, pod palcami jest platforma. -mała czarna marki French Connection, rozmiar S, 100% jedwab. Na zdjęciu tego nie widać, ale ma rękawki rozcięte aż do ramienia i dekolt-wodę. Jest szyta ze skosu, wygląda pięknie, kosztowała 499zł, nie jestem pewna, czy ją oddać. Stan idealny. -sukienka CCDK, z dużą domieszką jedwabiu (jestem tego pewna, chociaż nie ma metki), kopertowa, na podszewce, rozmiar 36, na 38 też będzie dobra ze względu na kopertowy krój. Materiał zjawiskowo piękny. Stan bdb. -sukienka Warehouse, 100% jedwab, piękny odcień bakłażana. Rozmiar 10 UK, czyli nasze 38, ale wg mnie jest mniejsza.Polecam na biust maksymalnie w rozmiarze B. Ja mam większe piersi, miska D, i jak widać na zdjęciu, sukienka nie tylko je spłaszcza, ale i niestety wypycha pod pachami. Poza tym wygląda się w niej jak syrena, ponieważ jest szyta ze skosu, więc gdyby była na mnie dobra w klatce piersiowej, nigdy bym się jej nie pozbywała. -beżowe spodnie Marccain( 91% cotton, 5% silk, 4% elasthan). Rozmiar z metki 2, wg mnie M. Stan bdb. -niebieski top Simple-rozmiar S, stan idealny. -szara tunika River Island z czaszką z dżetów, rozmiar 38, stan idealny. -ruda torebka Verso, skóra lakierowana i farbowana w niezwykłe wzory- stan idealny. Zmieści, na upartego A4. Skóra jest bardzo, jak na lakierowaną, miękka, a torebka bardzo pojemna. -czarna jedwabna bluzka Zara, z żabotem, rozmiar S, 100% jedwab. Stan bdb minus.
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2013-09-04 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU Simple, jedwabie, Marccain, górna półka, S i S/M LIPIEC
Przykro mi, ale nic nie znalazłam.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU Simple, jedwabie, Marccain, górna półka, S i S/M LIPIEC
Niestety nic dla siebie nie znalazłam ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ńic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.