![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Sposób na poderwanie faceta
Hej dziewczyny postanowiłam założyć wątek gdzie opisywałybyśmy jakie mamy metody na poderwanie faceta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sposób na poderwanie faceta
Cwaniaku, jak wyrwać ślicznego ochroniarza, który zawsze stoi w grupce kilku kolegów i od roku mówi Ci "czeeeeść"?
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2008-11-30 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
z tego co pamietam to byl juz taki watek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymniemniej, pomimo takiej a nie innej ilosci takich watkow watpie w ich zasadnosc, no ale to moja subiektywna opinia.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
eeee autorka pdala oklepane teksty, teksty typu 'narzucam sie'..
Lepsze sa subtelniejsze metody, typu, niech on mysli ze nas zdobywa, kiedy tak naprawde to my go zdobywamy ![]() Wg mnie cos takiego lepiej dziala i jest trwalsze niz 'tanczysz czy idziesz na piwo' ![]() Ja lubie czasami poflirtowac tak zupelnie niewinnie 'przypadkowo'. Kiedys jak szlam na randke, poprosilam kolege zeby sprawdzil czy mam szew w ponczochach w lini prostej, odwrocilam sie a on przejechal po nim palcem i powiedzial, ze jest proscutko :P Potem spytal, gdzie ide, a ja na to, ze na randke :P To w sumie dobrze zadzialalo ![]() Chociaz takie niewinne, wole takie metody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
mych zalotna... ^^
nie ma jak to mowa ciała... subtelne gesty... dwuznaczne dialogi.. ![]()
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Mi by sie przydał jakiś poradnik, albo coś w tym stylu. Bo jakoś marnie mi idzie ;(. W sumi eto wogóle nie działam, nie wiem jak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
ja tma do swojego Tzta po zdobyiu numeru od kolegi napisalam na gg ;p to moj sopsob na podryw ;p i zadziałało bo jestesmy ze soba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mi też nie idzie. czytam to wszystko, a jakoś nie potrafię skorzystać z tego w życiu ![]() heh jak dla mnie najlepsza byłaby słuchawka w uchu i ktoś kto mówi mi co mam mówić i robić przy facecie, albo spis tematów rozmów których nauczyłabym się na pamięć. samej nic nie przychodzi mi na myśl ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dokładnie. Może jakieś zdania które mogą zdziałać cuda.
No nic może kiedyś coś takiego ktoś stworzy. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie. Po prostu zawsze chciałabym mieć w zanadrzu jakiś temat, coś co mogę powiedzieć gdy nastanie cisza. Może coś podpowiecie?
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niby proste, ale napewno nie dla mnie. Nie umiem gadać z chłopakami, a bardzo bym chciała. A tak wogóle jak zdobyć nr jego gadu albo telefonu? Jak już gadamy to zapytać sie wprost czy poda? Hmm.. moim zdaniem to chyba troche tak głłupio. Co zrobić by to on sam mi je podał? Edytowane przez GosspiGirl Czas edycji: 2008-11-04 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dajcie spokoj z jakimis poradnikami, ich glownym celem jest zapewnienie bytu autorom... badzcie soba i tyle
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Według mnie najlepszym patentem na podryw jest udawanie zagubionej kobietki. Faceci lubią czuć się ważni. ' Mareczku, mógłbyś sprawdzić co się dzieje z moim komputerem ? Coś jest chyba nie tak, ja się na tym nie znam, ale taki inteligentny facet jak Ty napewno to rozwikła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez olksonCK Czas edycji: 2008-11-30 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez olksonCK Czas edycji: 2008-11-30 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale wiem skąd się wzięła ta wewnętrzna blokada a mianowicie przed tysiącami lat gdy żyliśmy w społeczności plemiennej jeśli ktoś dostawał kosza to jego pozycja w plemieniu drastycznie spadła, dlatego każdy robił zaloty w stosunku do drugiej osoby dopiero wtedy gdy był pewny pozytywnych zamiarów tej drugiej osoby, Czasy się zmieniły żyjemy w kilkuset tysięcznych miastach ale ta wewnętrzna blokada nam pozostała i dalej stara się nas chronić przed odrzuceniem co w dzisiejszych czasach nie ma najmniejszego znaczenia bo jeśli podejdziemy do jakieś osoby na ulicy i dostaniemy kosza to możemy być niemal pewni że już nigdy jej nie zobaczymy w żaden sposób nie obniży to naszej pozycji społecznej . Dlatego nie patrz się co cię blokuje w podejściu i zagadaniu do tego faceta tylko zobacz co możesz wykorzystać Stoi z kumplami to zaprzyjaźnij się z nimi dla facetów jest strasznie ważne by ich(dziewczyna ) była akceptowana przez najbliższych znajomych. A jak zagadać . Opcji jest wiele , możesz na przykład jutro podejść i powiedzieć „słyszałam że wygrałeś 40 milionów ,i dalej tu pracujesz?(masz to powiedzieć z uśmiechem na ustach żeby wyszło zabawnie) I rozmowa dalej się potoczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No to życze powodzenia ![]() Usmiech, usmiech, usmiech. Troche niedostepnosci-ale bez przesady, bo się chłopak pogubi. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Mnie przeraża właśnie to, że facet stoi w grupce z innymi. I właśnie jestem w takiej sytuacji. Chciałabymz nim pogadać, ale on nigdy nie jest sam ;(. Plusem chociaż jest że troche go znam, ale nie na tyle by wejść do jego grupki i zaczac gadać ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez olksonCK Czas edycji: 2008-11-30 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mysle, ze wlasnie zdobycie numeru tel, albo gg poprawilo by sytuacje na max... ja wlasnie na innym forum wyczytalam text na podryw:P Podchodzisz i * ktora jest godzina? - on mowi taka i siaka * nooo:P to najwyzszy czas, zeby sie umowic na randke:P moze sie odwazysz:P ja niestety nie jestem taka odwazna i w zwiazku z tym mam pytanie :P Kolega ze studiow, nawet raz cwiczenia mamy razem... nie jestem zakochana ani nic z tych rzeczy milosci:P ale ma fajny charakterek, super sie ubiera... ogolnie to bym chetnie cos poflirtowala,nawet tak dla sportu... ale jak zaczac?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.