![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Szybka wymiana u Lentilki!!! Buty rozm.38/Torebki/Kosmetyki!!! Zapraszam:)Zamknięte!!!!Zamknięte!!!!Zamknięte!!!!Zamknięte!!!!Zamknięte!!!!Zamknięte!!!!Zamknięte!!!!Zamknięte!!!!
Zamknięte!!!!Zamknięte!!!! Zamknięte!!!! Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2010-08-29 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybka wymiana u Lentilki!!! Buty rozm.38/Torebki/Kosmetyki!!! Zapraszam:)
1.Pasek na talie Atmosphere - Nowy z metkami!!! NIE MA!!! 2.Kolczyki New Look - Nowe!!! Kolor kamyczków jest ogniście różowy, aparat przekłamał. 3.Wisiorek z łańcuszkiem AVON - Nowy!!! 4.Zegarek stan idealny, działa w 100%, brak baterii ponieważ przełożyłam je do innego zegarka. Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2010-08-12 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybka wymiana u Lentilki!!! Buty rozm.38/Torebki/Kosmetyki!!! Zapraszam:)
1.Torebka New Look Stan idealny!!! NIE MA!!! 2. Pojemna torebka No Name Stan dobry!!! Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2010-08-12 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.Białe sandałki Delicious Rozmiar 37,5 małe 38 Stan idealny!!! Były drogie, łatwo nie oddam!!! 2.Botki Dunnes Store Rozmiar 38 Stan idealny!!! Były drogie, łatwo nie oddam!!! 3.Baletki w kratkę Bershka Rozmiar 38 Stan dobry!!! Mają przydeptane piętki, ale to się da rozchodzić!!! 4.Czarno białe baletki Tamaris Rozmiar 38 Stan b. dobry!!! 5.Czarne japonki na obcasiku Rozmiar 38 Stan dobry!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1.Różowe japonki Bata Rozmiar 38 Stan b.dobry!!! Były drogie, łatwo nie oddam!!! - NIE MA!!! 2.Sandałki M.Milano Rozmiar 38 Stan B.dobry!!! - NIE MA!!! 3.Buciki kupione na allegro Rozmiar 38 Stan: Buty ogólnie są w stanie idealnym ubrane raz na 10min, po tym czasie w jednym z butów odkleił się obcas ![]() ![]() Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2010-08-11 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1.Cienie: -paleta Rimmel w stanie dobrym, brak jednego cienia reszta użyta kilka razy. -paletka Oriflame Giordani Gold, kolor 2513 Harmony. Zużycie minimalne - NIE MA!!! -cień w płynie Astor Liquid Eyeshadow, kolor 620 Soft Pink. Nowy -paletka Bourjois, kolor 1902. Zużycie minimalne - NIE MA!!! 2. Twarz: -podkład Revlon mineral mousse, kolor 010(jasny), tylko wypróbowany. -korektor L'oreal infallible, kolor 01 vanilla. Zużycie minimalne- NIE MA!!! -baza po makijaż Oriflame Giordani Gold. Zużycie 2/3 - NIE MA!!! 3.Pędzle: -zestaw pędzli - NIE MA!!! -pędzel kabuki essence. Użyty kilka razy - wyczyszczony i zdezynfekowany- NIE MA!!! 4.Kredki i błyszczyk: -kredka do oczu Urban Decay Eye Liner Pencil, kolor Asphyxia. Nowa!!! -kredka do oczu N.Y.C, kolor granatowy, użyta raz - NIE MA!!! -kredka do oczu N.Y.C, kolor biała, użyta raz - NIE MA!!! -różowy błyszczyk, użyty kilka razy NIE MA!!! 5.Zestaw do domowej mikrodermabrazji RoC, Renewex MicroDermabrasion Expert System. Wszystko jest wyczyszczone i zdezynfekowane. Kremu zostało 1/3, ale wystarczy go jeszcze na bardzo długo jest wydajny. - NIE MA!!! Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2010-08-12 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dokładka!!!
1.Kurteczka River Island Rozmiar M, ale na małą L-ke też będzie dobra. Stan idealny. Rękawy 3/4 Kolor jak na pierwszym zdjęciu. Będę wybredna. 2.Tuniczka AMISU Rozmiar XS/S, ja nosze M i jest na mnie dobra. Stan dobry. 3.Czarny nietoperz Rozmiar Uniwersalny Stan idealny. NIE MA!!! 4.Bluzeczka japan style Rozmiar M Stan idealny. NIE MA!!! Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2010-08-12 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za te butki jesli wkladka ma 24cm https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1281385352
oddam wiele
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1281384768 - zegarek i paleta Rimmel w stanie dobrym, brak jednego cienia reszta użyta kilka razy
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
1.Czarna bluzeczka z koronką Rozmiar S/M Stan b.dobry!!! 2.Biała spódniczka Rozmiar S/M Stan b.dobry!!! 3.Biała tuniko sukienka Rozmiar XS/S Stan b.dobry!!! 4.Etui na pędzle *12 pędzli - NIE MA!!! *21 pędzli Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2010-08-11 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie za biale sandałki...
_________________________ ________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post21022054 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za 2.Botki Dunnes Store
Rozmiar 38 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za
-paleta Rimmel w stanie dobrym, brak jednego cienia reszta użyta kilka razy. -paletka Oriflame Giordani Gold, kolor 2513 Harmony. Zużycie minimalne -cień w płynie Astor Liquid Eyeshadow, kolor 620 Soft Pink. Nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
podoba mi się:
-paleta Rimmel w stanie dobrym, brak jednego cienia reszta użyta kilka razy. -paletka Oriflame Giordani Gold, kolor 2513 Harmony. Zużycie minimalne -podkład Revlon mineral mousse, kolor 010(jasny), tylko wypróbowany. -korektor L'oreal infallible, kolor 01 vanilla. Zużycie minimalne 5.Zestaw do domowej mikrodermabrazji RoC, Renewex MicroDermabrasion Expert System. Wszystko jest wyczyszczone i zdezynfekowane. Kremu zostało 1/3, ale wystarczy go jeszcze na bardzo długo jest wydajny. znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za kilka kosmetykow?
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
coś u mnie? podoba mi się zegarek i kolczyki
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Długość wkładki w białych butach jakieś 24,7 cm.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
-podkład Revlon mineral mousse, kolor 010(jasny), tylko wypróbowany.
i zestaw do mikrobermabrazji coś u mnie na kosmetykach lub ciuszkach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za
5.Zestaw do domowej mikrodermabrazji RoC, Renewex MicroDermabrasion Expert System. Wszystko jest wyczyszczone i zdezynfekowane. Kremu zostało 1/3, ale wystarczy go jeszcze na bardzo długo jest wydajny. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
coś za podkład Revlon i białą kredkę do oczu?
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Coś za
Zestaw do domowej mikrodermabrazji RoC, Renewex MicroDermabrasion Expert System. Wszystko jest wyczyszczone i zdezynfekowane. Kremu zostało 1/3, ale wystarczy go jeszcze na bardzo długo jest wydajny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam ;-(
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Te przetarcie jest takie, że jest jaśniejsze w tym miejscu ale do dziury jeszcze naprawdę bardzo daleko
![]() Podoba mi się u Ciebie jeszcze kilka rzeczy ![]() np. -pędzel kabuki essence. Użyty kilka razy - wyczyszczony i zdezynfekowany -podkład Revlon mineral mousse, kolor 010(jasny), tylko wypróbowany. -kredka do oczu N.Y.C, kolor granatowy, użyta raz -kredka do oczu N.Y.C, kolor biała, użyta raz Daj znać, jak się zdecydujesz, jeśli jeszcze cos u mnie widzisz to chetnie zabiore te wszystkie rzeczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
może coś za
Etui na pędzle *12 pędzli korektor L'oreal infallible, kolor 01 vanilla. Zużycie minimalne ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
coś za białą spódniczkę i
-podkład Revlon mineral mousse, kolor 010(jasny), tylko wypróbowany. -korektor L'oreal infallible, kolor 01 vanilla. Zużycie minimalne ?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
uuu, kochana daj mi chwilę z tymi dzwonkami bo fotki właśnie dlatego nie ma, że one mi się potwornie zaplątały
![]() ![]() a świeczka i książka to bez problemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.