![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Minerały, kremy, serum i inne:)
I w końcu i na mnie przyszła pora
![]() Dokładka-05.09.2010r. No więc tak: EDM: Podkłady: Medium Beige semi matte- struna, ok.1/3 wielkości sampla Fair Medium intensive-sampel nowy, nieotwierany Winged Butter o-glo-sampel nowy, nieotwierany EDM, Light Olive, matte -pół biga Pędzle: EDM, Baby Flat Top-użyty kilka razy, stan bdb w oryginalnej folijce Róże: Come What May-odsypka Sunlight Finishing Dust-odsypka z biga Cienie: Driftwood-odsypka z sampla, lub nawet cały nowy sampel nieotwierany Late Checkout-odsypka Lucy Minerals: Lucy Minerals, Medium Olive Original-odsypka z biga Creamy Bisque Original-sampel raz użyty, więc ubytek znikomy, formuła z CB Cień Turquoise - odsypka Earthen Glow Minerals: Podkłady: Esther (Youthful Glow, Warm Peach)-sampel w słoiczku, nieużywany Youthful Glow: Emily (kategoria Light Medium, grupa Warm) Judith (kategoria Light Medium, grupa Warm) Ania (kategoria Light Medium, grupa Warm) Cover Me: Winter (kategoria Light Medium, grupa Cool) Lorna (kategoria Light Medium, grupa Warm) Bobbie Jean (kategoria Light Medium, grupa Warm) Stevie (kategoria Light Medium, grupa Beige Neutral) Wszystkie te podkłady są to próbki w oryginalnych woreczkach strunowych, nieużywane! (Nie jestem w stanie określić ile jest wagowo proszku w poszczególnej strunie, ale jak przesypałam parę próbek, to wyszło ok. pół do nawet 3/4 słoiczka 5ml ![]() Pielęgnacja: Krem Bright&Even zostało ok.50-60%, lodówkowany Lumiere: Fairly Light Golden formuła Flawless-odsypka z wymianki, przesypana do słoiczka, na kilkukrotne wypróbowanie Meow: Himalayan Naughty formuła Pampered-sampel nowy Persian Frisky formuła Flawless-sampel nowy Persian Frisky formuła Purrfect-sampel nowy BIOCHEMICZNIE: Niacynamid-odsypka, może być dość duża Glukonolakton-odsypka do 60gram ważny do 04.2011r. Peeling enzymatyczny z bromealiną - duża odsypka Zapachy: Fragonard Capucine- próbka (z wymianki z Viera, dla mnie jednak za słodki ![]() SZUKAM głównie mydełka afrykańskiego z CS, ULTP z Silk Naturals, Pixie - Kiss of Sun i oleju z orzechów włoskich, ale inne propozycje też chętnie rozważę. Zapraszam serdecznie!!!!
Bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji ![]() Wymienię Razem od 08.07.2009 ![]() Zaręczeni 17.09.2011 ![]() Ślubujemy 06.09.2014 ![]() Edytowane przez Nati_kk Czas edycji: 2011-01-08 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerały, kremy, serum i inne:)
1.Nail Experts Bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się -NOWE, w oryginalnym opakowaniu.
2.Nail Experts Odżywka przyspieszająca wzrost paznokci -NOWE, nierozpakowane. coś u mnie? ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
Oriflame: 1. Swedish Spa Sea Algae- Beauty Treatment Serum -Nowe nieużywane, orginalne opakowanie. 2. Optimals Day Shield SPF 30- Nowe, również nieużywane, w oryginalnym opakowaniu. AVON: 1.Nail Experts Bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się -NOWE, w oryginalnym opakowaniu. 2.Nail Experts Odżywka przyspieszająca wzrost paznokci -NOWE, nierozpakowane.?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
i ja! i ja! tez to poproszę
![]() 1.Nail Experts Bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się -NOWE, w oryginalnym opakowaniu. 2.Nail Experts Odżywka przyspieszająca wzrost paznokci -NOWE, nierozpakowane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hej, podoba mi sie:
1.Nail Experts Bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się -NOWE, w oryginalnym opakowaniu. LUB 1.Mleczko jedwabne do włosów-kupione w połowie listopada 2009r. (za stroną, ważne ok.6-8mies. od zakupu) Czego dokladnie szukasz z mineralow? Jakie pudry, roze? Moze akurat mam ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Niestety, nic nie znalazłam...
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
wiec tak, ta miniaturka Fragonard to naprawde miniaturka, taka mala
![]() ![]() Po prostu widzialam w Twojej wishliscie, ze szukasz ogolnie rzeczy mineralnych, wiec chcialam spytac, czego dokladnie, bo moze mam cos w swoich zbiorach pozawątkowych ![]() oddaj co wolisz - mleczko albo avon, mnie sie podobaja obie rzeczy,tylko po prostu dwie Twoje rzeczy kontra te moje wychodzą nierówno pod względem wartości (Twoje są droższe) ![]() przepraszam za zwłokę ![]() pozdrawiam ![]() DOPISEK: Jej, przepraszam... szukam i szukam i nie mogę znaleźć miki z CS ![]() ![]() Ale za to mam odsypkę Minta ![]() Czy chciałabyś próbkę masła shea z Biochemii Urody? Mam też puder perłowy z BU - mogę odsypać. Mam też puder bambusowy z jedwabiem ![]() Róże: Joppa - Just Blush EDM: bouqet, best friends, salon fun Podkladow uzywam jasnych - mam fawna i golden fair... I sampel Perfect o-glo, ale skoro jest za jasny ![]() EDM: Natural Reflections Light, rozswietlacz Natural (moge zrobic odsypki ![]() z EGM mam: Namina, Margo, Sue Jin i Mackenzie (ten ostatni jest jasny, reszta już mniej...) Mam sampel Soft Focusa - Translucent ![]()
fun in the sun Edytowane przez viera Czas edycji: 2010-02-03 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
przepraszam ja nie mam zbytnio czasu na takie gruntowne szpranie w necie a nie jesyem tak biegla w kwestii mineralkow jak niektorzy ALE MYSLE ZE TE RZECZY BY MNIE INTERESOWALY
![]() Multi-Tasking Neutral intensive - struna, ok.1/2 wielkości sampla Fair Medium intensive-sampel nowy, nieotwierany Youthful Glow: Arnita (kategoria Light Medium, grupa Beige Neutral) Emily (kategoria Light Medium, grupa Warm) Korah (kategoria Light Medium, grupa Beige Neutral) Joey (kategoria Light Medium, grupa Beige Neutral) Judith (kategoria Light Medium, grupa Warm) Ania (kategoria Light Medium, grupa Warm) Iris (kategoria Light Medium, grupa Cool) Shelly (kategoria Light Medium, grupa Cool) Storm (kategoria Light Medium, grupa Cool) Cover Me: Winter (kategoria Light Medium, grupa Cool) Lorna (kategoria Light Medium, grupa Warm) Bobbie Jean (kategoria Light Medium, grupa Warm) Stevie (kategoria Light Medium, grupa Beige Neutral) Wszystkie te podkłady są to próbki w oryginalnych woreczkach strunowych, nieużywane! (Nie jestem w stanie określić ile jest wagowo proszku w poszczególnej strunie, ale jak przesypałam parę próbek, to wyszło ok. pół do nawet 3/4 słoiczka 5ml ![]() Lumiere: Fairly Light Golden formuła Flawless-odsypka z wymianki, przesypana do słoiczka, na kilkukrotne wypróbowanie Oriflame: 1. Swedish Spa Sea Algae- Beauty Treatment Serum -Nowe nieużywane, orginalne opakowanie. CZY TO SERUM DO TWARYZ>? Fragonard Capucine- próbka (z wymianki z Viera, dla mnie jednak za słodki ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Podkłady:
Medium Beige semi matte- struna, ok.1/3 wielkości sampla Multi-Tasking Neutral intensive - struna, ok.1/2 wielkości sampla Fair Medium intensive-sampel nowy, nieotwierany Róże: Best Friends-odsypka z biga, wielkość do uzgodnienia ![]() New Car Smell-odsypka z biga, może być dość duża, lub kilka mniejszych, do ustalenia ![]() Pudry: Sunlight Finishing Dust-odsypka z biga Natural Reflections Light-odsypka z biga Cienie: Silver Medal-odsypka z biga coś u mnie? i jak coś znajdziesz to napisz od razu co z tego oddasz za tą rzecz/rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za Optimals Day Shield SPF 30- Nowe, również nieużywane, w oryginalnym opakowaniu.
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- zobacz moze coś znajdziesz w starym wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=374624 ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za odsypki:
New Car Smell-odsypka z biga, może być dość duża, lub kilka mniejszych, do ustalenia ![]() Pudry: Sunlight Finishing Dust-odsypka z biga Natural Reflections Light-odsypka z biga pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1. Swedish Spa Sea Algae- Beauty Treatment Serum -Nowe nieużywane, orginalne opakowanie.
2. Optimals Day Shield SPF 30- Nowe, również nieużywane, w oryginalnym opakowaniu. Coś u mnie za jeden z nich? ![]() Poza wątkiem mogę zrobić odsypkę rozświetlacza EDM Champagne, matującego Kaolina EDM, mam też Lavender zapobiegający ocieplaniu się różu ![]() Z naturalnych kosmetyków mam jeszcze matujący Dry Flo z Mazideł ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Azulenu wolałabym większe ilości
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Odp u siebie, a potem odkryłam link do całego wątku
![]() Ale niestety nic nie znalazłam dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Olej z kiełków pszenicy ZSK-odlewka do 10ml - Ekstrakt nawilżający ZSK-odlewka - Krem Bright&Even zostało ok.50-60%, lodówkowany Tylko są dwa problemy: 1) część rzeczy już negocjuję z inną Wizażanką (mianowicie olej z malin i Naturado). 2) To co ja bym chciała od Ciebie to trochę za dużo w porównaniu do tego co Ty byś chciała ode mnie. Tzn. spokojnie bym się zadowoliła mniejszą odlewką kremu jakby co, albo coś dobierz ![]() Generalnie jeśli byłabyś chętna bym spróbowała zamienić odlewkę masła Naturado i oleju na coś innego w wymianie z tą drugą Wizażanką. Ale i tak byś musiała coś dobrać. Może interesowałaby Cię odlewka oleju lnianego (10ml) lub oleju z kocanki (3-5ml) lub olejowego ekstraktu z rozmarynu? Jeszcze znalazłabym wosk pszczeli biały, l-cysteinę (ZSK), koncentrat aloesu (10x). Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2010-05-07 o 16:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Fair Medium intensive-sampel nowy, nieotwierany Best Friends-ponad 1/2 biga, w pudełeczku New Car Smell-odsypka z biga, do ustalenia ![]() Come What May-odsypka Sunlight Finishing Dust-odsypka z biga Natural Reflections Light-odsypka z biga Driftwood-odsypka z sampla, lub nawet cały nowy sampel nieotwierany Winter (kategoria Light Medium, grupa Cool) Lorna (kategoria Light Medium, grupa Warm) Fragonard Capucine- próbka (z wymianki z Viera, dla mnie jednak za słodki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie? podoba mi sie kilka mineralow
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Hej,
baza Nuxe mnie kusi. ![]() Uzupelniłam pierwszy post wymiankowy - zapraszam - chetnie wymienie sie na dużo a wspominałas że masz poza watkiem jakies skarby. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za:
EGM Winter (kategoria Light Medium, grupa Cool) Lorna (kategoria Light Medium, grupa Warm) Bobbie Jean (kategoria Light Medium, grupa Warm) Stevie (kategoria Light Medium, grupa Beige Neutral) Meow Himalayan Naughty formuła Pampered-sampel nowy Persian Frisky formuła Flawless-sampel nowy Persian Frisky formuła Purrfect-sampel nowy Alantoina-odsypka ?
Edytowane przez Jackie_S Czas edycji: 2010-08-28 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za: Pędzle:
EDM, Baby Flat Top-użyty kilka razy, stan bdb w oryginalnej folijce
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() interesuje mnie B&E, rhassoul, hydrolat, niacynamid. zapraszam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=462778 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455194 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Lumiere: Fairly Light Golden formuła Flawless
EDM:Medium Beige semi matte- struna, ok.1/3 wielkości sampla Fair Medium intensive-sampel nowy, nieotwierany Pędzle: EDM, Baby Flat Top-użyty kilka razy, stan bdb w oryginalnej folijce coś u mnie? najbardziej zależałoby mi na pędzlu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.