|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maj - mega drewniane koturny open toe
NIEAKTUALNE - SPRZEDANE !
Koturny rozmiar 38 - dobre na osoby o długości stopy 24-24,5 cm. Drewniane, ale bardzo lekkie, porządne wykonanie. Wysokość 13cm, ale ze względu na platformę odczuwalna to 8cm. Założyłam 2 razy, nie mają więc żadnych śladów użytkowania, ani w środku, ani z zewnątrz. Jedyne, po czym widać, że były noszone, to podeszwa (tylko od spodu) oraz fleki, które jeszcze po kilku założeniach będą do wymiany, powinnam mieć jeszcze zapasowe i w razie czego je dołączę, te pierwsze mimo krótkiego użytkowania są starte tylko dlatego, że chodziłam w nich po dość wymagającym podłożu. Pozbywam się ich tylko dlatego, że zostały kupione na 1. okazję i pewnie przeleżą w szafie przez całe lato. Zdjęcia pochodzą z aukcji, ale w rzeczywistości są identyczne, w razie wymiany oczywiście prześlę własne zdjęcia.[/CENTER] ODDAM TYLKO I WYŁĄCZNIE ZA INNE BUTY - DŁUGOŚĆ WKŁADKI 24,5CM, O PODOBNEJ WARTOŚCI - ZAPŁACIŁAM ZA TE 150ZŁ, CHĘTNIE KOTURNY LUB NA OBCASIE, PŁASKIE NIE WCHODZĄ W GRĘ - PROSZĘ NIE PROPONOWAĆ WYMIANY, JEŚLI NIE MASZ TAKOWYCH W SWOIM WĄTKU I NIE PISAĆ WIADOMOŚCI TYPU 'NIE MAM BUTÓW ALE MOŻE ZNAJDZIESZ COŚ DLA SIEBIE...' - NIE, NIE ZNAJDĘ, SZUKAM TYLKO BUTÓW NA TERAZ
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2011-06-03 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj - mega drewniane koturny open toe
witaj, jestem nimi zainteresowana, powiedz mi jaki rozmiar nosisz? mam kilka par butów poza wątkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mam takie buciki w Twoim rozmiarze:
catwalk r.38 r.38 Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2011-05-31 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a masz jakieś zdjęcia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moze cos za koturny?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mam takie sandalki nowe,ewntualnie bys cos dobrala
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
niestety nie moje rozmiary...
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
u mnie w podobnym stylu buciki Anne Michelle (kupione za 199zl)
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
może u mnie znajdziesz jakies butki za nie?
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
oto butki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? mam platformy
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a jakiej dlugosci wkladki potrzebujesz?
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Ok rozumiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- dziękuję za odpowiedź ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.