![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ♥♥ w mroźną ZIMĘ wymianki z cotką ♥♥
Nieaktualny na czas ekspresowego.
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-12-11 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥♥ w mroźną ZIMĘ wymianki z cotką ♥♥
Za te rzeczy będę bardzo wybredna.
Nowa tuniczka za pupę . Biała z koronkowymiw stawkami na ramionach oraz ściągaczem na dole. Elastyczna , jeszcze z metkami papierowymi. Za coś mega. Biała z żabotem. Nowa, jedyne co to trochę się walała po domu i się przykurzyła. M-ka elastyczna ![]() Nowy nietoperz mango. Z koronkowymi wstawkami na ramionach z cekinami na przodzie i z mega rysunkiem. m-ka, elastyczna i boska. Motylek. NIE MA Wpadający w fiolet. Nietoperz , bardzo elegancki i kobiecy. xs/s naciągnie się do m. Bardzo elastyczny. Fioletowa koszula. Długa, na długi rękaw. Jest śliczna, ma zdobienia przy dekolcie. Ale niestety to nie mój kolor ![]() m-ka Chyba gina tricot. bardzo ładna ażurowa sukienka atmo xs/s/m Śliczna, na mnie niestety za ciasna w biuście. Krój bombka. bdb- Dwie bokserki czarne w pionowe pręgi. xs/s / małe m stan 1.db+ only stan2.bdb- nie pamiętam firmy elastyczne i praktyczne ![]() Body bruno banani stan db+ xs wg mnie bez kwiatka ładny czarny golfik z lekko bufiastymi rękawami zdobiony guziczkami w delikatne kwiatki. stan db+ miał jaś maluśką dziurkę. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-12-11 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Bluza h&m
w czarno białą grafikę stan db+ Swojego czasu bardzo ją lubiłam ale teraz jest za mala. xs/s Jasny pistacjowy sweterek. Na guziczki/kardigan. Stan db++ rękaw 3/4 guziczki z masy perłowej. z tego co pamiętam atmo bez kwiatka Brązowy kardigan sweterek na długo rękaw stan db+ Brązowy z rudymi guziczkami bez kwiatka Czarny 2w1 w dekolcie bluzeczka w kratkę lekkie bufki xs stan db. Oddam za kosmetyk, biżu lub coś mniejszego ![]() Panterkowa zwiewna bluzeczka może haleczka nie umiem określić. Góra z koronki, ramiączka regulowane. stan bdb . Kurtka szara męska niby lacosty , ale czy oryginalna nie wiem Nosił ją mój tż , ale już mu się znudziła stan db+++ Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-12-04 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Czarny sweterek mango. Na krótki rękaw z cieńszej dzianinki. Stan db++ Mango s/m Spódniczka ołowkowa z wysokim stanem Mango s/m/l stan bdb- Nowy nietoperz- sukienka/tunika. M-ka , firma później. Tylko przymierzony. Za coś mega. Kurtka new look jakby skórkowa , może eko skórka , niestety nie znam się Rozmiarowo to wg mnie L/XL stan bdb, dostałam , ale nie noszę . Szaro-biały sweterek 2w1 ładnie zdobiona biała bluzeczka. xs/s Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-12-11 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Szara śliczna bluza.
Z kapturem stan db+ ponieważ nie ma paseczków w kapturze. xs/s , modna, na co dzień w zimie, na siłownię czy też do biegania. Biała bluzka z fajnym napisem. xs/s stan bdb ale na zdjęciu jest lekko upaćkana pudrem na dekolcie- upiorę. Dół dresów. Możliwe że to dla kobiety ciężarnej . Ja kupiłam w biegu jak zapomniałam na fitness i używałąm jakiś czas . przez co stan db+ +, oddaję z żalem, ale leżą niepotrzebne. s/m- elastyczne. Fioletowa kamizeleczka h&m zwężana na xs/s stan db+ Sweterek 2w1 , s/m stan db++ Szara bluza na krótki rękaw kaptur wyścielany krateczką lekka bombka kangurka stan db chyba bershka - nie pamiętam dokładnie. Bluza niebieska , w formie narzutki z dużym kapturem, bardzo wygodna i praktyczna + nowa bluzka Pimkie w panterkę z cekinową smyczką biała , dłuższa cudo ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-12-09 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Fioletowa dzianinowa sukienka
Bardzo ciepła , z kieszonkami, ciekawymi rękawkami i paskiem. STan bdb- , Vero moda L/Xl na oko. Pomarańczowa , śliczna tuniczka/sukienka bombka. Duży rozmiar , ale na M/L i XL wygląda super z paskiem. bdb Sukienka we wzroki , elegancka. Elastyczna s/m. stan db+ Czerwony grzybek bluza lekko ocieplany stan db+ M/L Kurtka khaki denim co s-ka stan db , fajna wysoko zapinana przez co zakrywa szyję, głęboki kaptur. Dla mnie przy 176 trochę za krótka niestety. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-12-04 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ciuchy na manekinie różne.
Miętowy sweterek z okrągłym dekoltem i na krótki rękaw. F&f z tego co pamiętam s/m stan db+ ponieważ nie ma jednego guziczka. Różowa sukienka/tunika na jedno ramię. Vero moda L odcinana , sexowna, amarantowa. bez paska. Biały cieplusi nietoperz. z grubszego fakturowanego materiału. m gina tricot. stan db+ ma jedną plamkę , ale wydaje mi się że łatwo zejdzie. Śliczny sweterek w biało szare paseczki, kopertowy. Założony może ze 3 razy. m/l elastyczny , elegancki. Biała zwiewna , raczej uni. Przez wiązanie "gorsetowe" które ma z tyłu. Lekkie bufki, bardzo kobieca ![]() Bluzeczka na szyję, zeberkowa. Nie pamiętam firmy , ale to takie M raczej. stan db++ Lejący się różowy motylek/nietoperz. zdobiony na krawędziach koralikami. s/m/l |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
zmarzluchu znajdziesz cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1291301314
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Rzeczy poniżej oddam za coś mega.
(aktualnie jednocześnie je wystawiam więc mogą sukcesywnie znikać) Biżuteria nowa , nieużywana, jedynie przymierzona. różówa jakby skórkowa ze zsrebnymi elementami na dwa zatrzaski . niebieska z przeplatanych skórkowych paseczków ze złotymi zawieszkami , można nią podwójnie okręcić rękę. Zawieszki serduszka kluczyki monety itp. Biała skórkowa z nitami. Kupiłam sobie , ale nie umiem się do niej jednak przekonać.Biała m nity są srebrne z tego co pamiętam również na dwa zatrzaski. I też jest jakby skórkowa. Perełki , kilka rzędów róznej wielkości i w różnym ułożeniu - perełek. Śliczne lekko beżowe. Nowe + broszka kwiat w tej samej tonacji kolorystycznej. Perełki z kwiatkiem Nowe , biała perła z fajnym kwiatuszkiem. Piescionek regulowany z kartami. WSZYSTKO TO JEST NOWE. IDEALNIE PASUJE NA PREZENT ![]() Kosmetyki:
buty 40/41 srebrne idealne na sylwestra zdobione cyrkoniami, fleki jak nowe. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-12-07 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
TYLKO ZA RZECZY za: haremki m/l , sukienki , długie swetry i bluzy, komin pudrowy h&m, telefon. NOWY nietoperz Mango M czarny. Sukienka dzianinkowa/ciepła. Założona raz. Kolor nude wpadający leciuteńko w pomarańcz + czerń. M/L naciągnie się do XL. Amarantowy nietoperz. Cieplutki. Ładnie podkreśla talię. Nie wiem czy oddam . S/M Sukienka/tunika Atmo nowa M Z koronkową górą. Nude z czarną wstawką. Sexowna i bosska. Nie wiem czy oddam. Zapraszam. ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-12-06 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
może coś za nietoperza mango?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Dot.: w mroźną ZIMĘ wymianki z cotką
Interesuję mnie nietoperz r.xs i sweterek Mango na krótki rękaw
![]() Edytowane przez Alejka Czas edycji: 2010-12-02 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za ktoras z tych rzeczy?
Nietoperz , bardzo elegancki i kobiecy, Różowa sukienka/tunika na jedno ramię. Vero moda L moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post23414092 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1291299764 ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- mam nowy watek zerknij ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej Cotka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cos za dresy ? one sa dlugie czy rybaczki ?
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
witajze! moze cos u mnie za:
Biały cieplusi nietoperz. z grubszego fakturowanego materiału. m gina tricot. stan db+ ma jedną plamkę , ale wydaje mi się że łatwo zejdzie. Fioletowa dzianinowa sukienka Bardzo ciepła , z kieszonkami, ciekawymi rękawkami i paskiem. STan bdb- , Vero moda L/Xl na oko. Nowy nietoperz mango. Z koronkowymi wstawkami na ramionach z cekinami na przodzie i z mega rysunkiem. m-ka, elastyczna i boska. Motylek. ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w mroźną ZIMĘ wymianki z cotką
Może coś za:
Wpadający w fiolet. Nietoperz , bardzo elegancki i kobiecy. xs/s naciągnie się do m i kamizelkę H&M xs/s ?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
oj wiem właśnie, musze założyć nowy wątek bo przecięz nieopłaca się dogrywać te wszystkie zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1291300961 ???
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Coś za białą gorsetową uni?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za pierwsza bluzeczke w pierwszego postu i trzecią
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
Fioletowa dzianinowa sukienka Bardzo ciepła , z kieszonkami, ciekawymi rękawkami i paskiem. STan bdb- , Vero moda L/Xl na oko. lub Pomarańczowa , śliczna tuniczka/sukienka bombka. Duży rozmiar , ale na M/L i XL wygląda super z paskiem. bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
coś za
Nowy nietoperz mango. Z koronkowymi wstawkami na ramionach z cekinami na przodzie i z mega rysunkiem. m-ka, elastyczna i boska. Motylek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
coś u mnie?
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
cos za :
wpadajacy w fiolet nietoperz? czarny sweterek z mango? pomaranczowa tuniczka/bombka? mietowy sweterek z okraglym dekoldem? biały ciepły nietoperz? moje:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=481161&page=4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.