![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wymianka_minerały_al
EDM sample:
- light medium (o glo) - otwarty ale nie używany (sprawdzony kolor) - medium beige (semi matte) - otwarty ale nie używany (sprawdzony kolor) - fair medium (intensive) - nowy - intensive fair concealer - otwarty, użyty kilka razy - kaolin powder soft bronze finishing powder - nowy - sunlight lucent powder - nowy - finishing dust - finishing powder - nowy - light pink - nowy - beige ligh tan (struna) - sky blue (przeszło pół sampla -struna) - korektor aussie perk me up - struna EDM nowy nie używany (ale otwarty) podkład fairly light neutral(intensive) - BIG! EDM Odsypki z bigów (np. wielkości mini):: - peach tree - wet sand - natural - tea time - homework - sparkle bronzer - summer bronzer - apple - flying coach - sandy cherry - opening day - sunlight (korektor) - kaoli powder fair (niektórych jestem w stanie oddać nawet do ok.pół biga, innych nie ![]() LaurEss: - neutralize (odsypka wielkości pół sampla edm) - sand (max. sampel edm) - fresh start primer medium (max. sampel edm) SN: - tined oil control blur finishing powder (max. sampel edm) - tined oil control primer (max. sampel edm) Sweet: - hide a pore medium (tu mogę zrobić całkiem sporą odsypkę - np. mini edm) - green tea (tu mogę zrobić całkiem sporą odsypkę - np. mini edm) BU -Odsypka pudru perłowego (BU) -Odsypka pudru bambusowego z jedwabiem ZSK - korund (odsypka) Pixie: -korektor beżowy - moge odkroić trochę (ważny do 1/2012) Lure Beauty: - multi-fruit day cream (zostało 3/4 albo wiecej) Lucy (odsypki - wielkości mini edm lub nawe wieksze) - medium olive (original) - shell beige OCS - medium olive OCC - medium (original) Puste, okrągłe pojemniczki bez sitka (wielkości mini edm) - kupione na al., 5 sztuk Puste opakowanie po dużym podkładzie EDM SZUKAM: Właściwie nie szukam minerałów (pewnie będą jakieś wyjątki, ale generalnie nie szukam) - tusze do rzęs - czarne - nowe lub prawie nowe -np. Max factor - kosmetyczki podróżne , kuferki (np. z beautiful girl minerals) - loreal casting creme gloss kolor 801 lub 810, 910 - szampony z lusha (ale min. połówki kostek) lub co innego z lush-a ![]() - edm favorite hoodie, touring act, leaps & bounds, - pomadka w kolorze cielistym ( np. nude) Ogólnie jestem wybredna, bo wiele rzeczy już mam, ale zawsze można zapytać ![]() Aha, i proszę o PW w razie czego.
Edytowane przez alioke Czas edycji: 2011-01-29 o 11:45 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymianka_minerały_al
cos u mnie za odsypke minta i lucycreamy olive (raz testowana - dla sprawdzenia koloru- na ręce)
- medium olive (raz testowana) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie? podoba mi się kilka podkładów, korektorów EDM
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() znalazłabyś coś u mnie za małe odsypki cieni: kayak, scented candles, rare silk a także odsypki creamy i medium olive z Lucy? EDIT: najbardziej mi na odsypkach cieni zależy, ale nie wiem czy chciałabyś taką mini wymiankę ![]() Edytowane przez enaiv Czas edycji: 2010-06-16 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
rozumiem że to formuła oryginal?
w sumie nie zależnie od formuły mnie interesują ![]() - medium (raz testowana) - light medium - dwa razy testowana - creamy bisque (raz testowana - dla sprawdzenia koloru- na ręce) - cream (raz testowana - dla sprawdzenia koloru- na ręce) - bisque - raz testowana odsypka OCC finishing powder w sumie to ja bym wszystko z lucy chciała ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=439084
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-06-16 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za kilka odsypek cieni?
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie, bo podoba mi sie kilka odsypek cieni?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
LUCY MINERALS:
próbki w strunach - creamy olive (raz testowana - dla sprawdzenia koloru- na ręce) - medium olive (raz testowana) - light medium - dwa razy testowana - light - nowa - cream (raz testowana - dla sprawdzenia koloru- na ręce) coś u mnie? Odpisz proszę u mnie w wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
byłabym chętna na kilka minerałów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mi się podoba:
- sample w słoiczkach: - matte: -multi tasking neutral - light neutral - intensive: - medium beige neutral - fairly light - o glo: - winged butter - light medium - semi matte: - light - medium beige - sunlight finishing dust - finishing dust Odsypki (z bigów) - róż waffle cone - mint - korektor multi-intensive w zamian moge zaoferować: odsypki w strunach: cienie EDM: au spice tide pool fannel cake róże: nich nach all smiles rozświetlacz natural korektor sunlight podkład golden fair moge też zrobić odsypkę linen matte base, wake up call blush (oddam połowę albo całego biga) z EDM to tyle, jakby Cię interesowały inne firmy to daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za odsypkę good china i luminizing sunlight powder ?
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
z minerałów to mogę oddać
duże odsypki: Finishing Dust ( 2 kolory) oraz Pudru ryżowego z CS Sample Organza i Fresh start light struny Fantastic Finish Light i Meow Del Sol corona - tutaj ilośc jest niewielka, starczy na 3-4 razy odsypke Aromaleigh Rocks Glam Glitter Phantom oraz odsypki pigmentów MAC
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Albo pomadki? Generalnie szukam czegoś do cery tłustej/trądzikowej. Jeśli jakieś wykończeniówki to matujace. Z EDM-u to juz mam dosyć sporo rzeczy, wiec najlepiej z innych firm (chciaż moze akurat mi się coś spodoba). W najbliższym czasie zrobię sobie wątek z wishami, ale teraz mam sesje, i tak jakoś nie mogę się zebrać ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
to jak zrobisz sobie listę wish to ją chętnie przejrzę
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Proponuje
ULTP SN 1/2 w pudełku z sitkiem + próbka Petal Lucy Minerals za: - butterfly kisses - dandelions - good china - hot chocolate - wild flowers (połowki sampla w strunie) a zamiast bambusa i serum lemon odsypki: luminizing sunlight powder medium olive Lucy ew. róż waffle cone i może kapke (tyci) medium brown Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za
EDM (próbki po ok. 1ml - 2 ml w strunie) - beige - light tan- warm - buttered tan- warm - sandy mediu- golden - medium tan - korektor intensive tan - sample w słoiczkach-multi tasking neutral- light neutral - intensive- medium beige neutra- fairly light - fair medium- glo:- winged butter- semi matte:- medium beige- finishing dust Odsypki (z bigów) - luminizing sunlight powder- kaolin poder fair- mint- korektor multi-intensive
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Za wszystkie odsypki, które wymieniłam wcześniej?
![]() Daj znać, jakoś się dogadamy ![]()
![]() Ćwiczę ![]() Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2010-07-05 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Mnie interesuja:
korektor intensive tan; -podkład intensive- warm - buttered tan sample w słoiczkach:-multi tasking neutral - medium beige neutral - winged butter Za spiruline, odsypki trusk., wulkanicznej, mas. ziolowa i filtr. Co sądzisz? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za medium olive lucy i pędzel essence? Mogę poszukać poza wątkiem.
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Niestety, pixie już poleciał na wymiankę . A nie chciałabyś może pół biga pearl minta z edm + skrobia 10g? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Z róży mam eskimo kiss pół sampla i 3/4 sampla memphis rose
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
mogę oddać jeszcze pół sampla volcano blossom i pomadkę golden strawberry z edm maźniętą 2 razy, zetnę końcówkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ok, może być jak dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz coś u mnie za:
sample w słoiczkach: - matte: +light neutral - intensive: +fairly light semi matte: +light i chciałam zapytać ile zostało podkładów w tych samplach które wymieniłam ![]() Odsypki (z bigów) - róż waffle cone (ok 1 ml na wypróbowanie)
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-07-13 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
w takim razie poprosze Cie o kontakt PW bo mnie pasuje 3 sampelki edm + 1ml różu na spróbowanie w zamian za odżywkę do włosów Planet spa
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.