![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
różne różności z kosmetyków mineralnych i nie tylko - Goldika :)
NIEAKTUALNE
Witam na moim wątku wymiankowym. Znana jest jako Goldika, a mam na imię Natalia ![]() Dokładka 22.07 Zacznę może od kilku zasad: Dokładki Rezerwacje Wymienione 1. Nie interesują mnie malutkie wymianki, typu próbka za próbkę. Nie opłaca mi się to ze względu na koszty przesyłki. 2. Nie interesują mnie ubrania nawet nowe z metkami. 3. Wysyłka: zawsze polecony priorytet! w kopercie bąbelkowej. 4. Wymieniam - NIE sprzedaję. 5. Wymiana adresów oznacza przypieczętowanie wymiany, wtedy nie ma już możliwości rezygnacji. 6. Wszystkie oferowane przeze mnie kosmetyki mają aktualną datę przydatności, którą podaję w nawiasach w opisie produktów. 7. Jeżeli oferowany przeze mnie kosmetyk był używany to zaznaczam to w opisie oraz zaznaczam ile ubyło produktu. 8. Jeżeli piszę na Twoim wątku, proszę odpisz na moim. 9. Jeżeli napiszesz na moim wątku, ja odpiszę na Twoim. Produkty oznaczone * oddam za coś oznaczone na mojej wish także * lub czymś innym co baaardzo mnie skusi. Kosmetyki pielęgnacyjne: -Garnier - skóra muśnięta słońcem SKRÓRA ŚNIADA (22.05.2011) zostało jakieś 50% z 400ml -Babydream Gesichts- und Korpercreme - krem do pielęgnacji ciała i twarzy (02.2011) użyty na twarz 2razy -Lilliputz krem truskawkowy (z moich zapasów, ponieważ nie jest już dostępny w drogeriach) posiadam 2sztuki, nowe, nigdy nie używane. (09/2010) -Lilliputzn Shampo&Dusche szampon i żel pod prysznic. Nowy 200ml. (12/2011) -Babydream Pflegeol - oliwka do pielęgnacji ciała. Zostało jakies 75-80% z 250ml (07/2011) -Fuss Wohl Wellness Limette - Lotion do stóp o zapachu limonki, daje odczucie chłodu na stopach. Użyty raz. Nie widzę daty przypadtności, ale jest info 12m-cy od pierwszego użycia. Pierwsze użycie nastąpiło w połowie listopada. Pielęgnacja włosów: -Petrole Lotion z naftą kosmetyczną i azulenem "Inter Fragrances"- regeneruje odżywia włosy, zmniejsza ich wypadanie, zapobiega rozdwajaniu końcówek, wzmacnia cebulki. Zostało ok 80% (07/2011) -Skrzypo Vita Hydro Complex - regeneracja włosów i nawilżenie skóry, pierwotnie kuracja na 28dni. Tabletek zostalo na 24dni kuracji -Moc Natury Wax dwufazowa odzywka bez splukiwania - ochrona przed promieniowaniem UV + jedwab, nowa -Moc Natury Wax dwufazowa odzywka bez splukiwania - odbudowa oslabionych wlosow + proteiny mleczne (60% ze 150ml) -Nivea mgielka stylizujaca ******* nowa Farby do włosów -L'oreal Recital Preference lesBlondissimes 03 Bardzo bardzo jasny blond popielaty. Użyłam ok 6ml kremu utleniającego i 3ml żelu koloryzującego ponieważ potrzebowałam na jedno pasemko ![]() -Integral Color Professional - farba fryzjerska 60ml w kolorze 10.0 platynowy blond oraz 9.0 bardzo jasny blond, obie otwarte miesiac temu, uzyłam po 1ml na zrobienie jednego pasemka dla testu. Farba wyprodukowana 6/2009, wazna 12miesiecy od otwarcia. czyli jeszcze 11 miesiecy ![]() Makijaż: -Max Factor Natural Minerals - kolor 70 natural - nie wiem czy to puder brązujący czy podkład mineralny ![]() -Avon - perełki rozświetlające - kupione z pół roku temu, użyte z 15 razy jako róż do policzków, są wszytkie kuleczki, żadna nie jest rozkruszona (24miesiące od otwarcia) -Joko Virtual - paleta/próbnik z różami do twarzy/policzków. Zawiera 6 kolorów, wszystkie z drobnymi drobinkami. Użyłam tylko jednego z kolorów, jednak obecnie używam róży mineralnym dlatego chętnie się wymienię. -My Secret - paletka cieni, kolory sprawdzone tylko na ręce -Pierre Rene Glamorous Powder Balls - "meteoryty" odcień 01 (najmniej dostępny w drogeriach ale najbardziej poszukiwany ![]() Różne różności: -Clinique 3kroki pielęgnacji (czy jakoś tak) ![]() -Garnier rewitalizujący krem na dzień, redukuje zmarszczki, zmniejsza przebarwienia - próbka 2ml -Dove Therapy - odżywka do włosów z odbudowującym serum - próbka 10ml -Dove Cream Oil Shower - próbka 55ml -Clear przeciwłupieżowy - próbka 50ml Minerały: Meow probki w strunach, wszystkie nieuzywane: Pampered Puss: -angora 2 -abyssinian 2 -abyssinian 3 -manx 4 -manx 3 Fawless Feline: manx 3 Sweetscents: hide a pore Light - odsypki proszek herbaciany - odsypki EDM: - Raw Sugar - odsypka za coś fajnego (ok 2ml) - Waffle Cone - odsypka do uzgodnienia - Sunlight Kaolin Dust- odsypka uzgodnienia - Dusty Miller - odsypka do uzgodnienia lub caly big - Sunlight Finishing Dust - odsypka do uzgodnienia -Theme Park bez LL - nowy sampel Nowe sample: -champagne -light pink -pick me up ivory -pick me up -movie night -romance novel -fawn orinigal glo Nowe bigi: -Like Lady Bird Lake (test na rece) -Dusty Miller -Happiness Bronzer (test na rece) Nowe cienie mini: -thank you -ping pong Mogę zrobic odsypki cieni z EDM do uzgodnienia: -baby bath -uluru sky -matinee -smokey eyeliner -sea horse -funnel cake -vintage denim -wepping willow -smokey pink -anna karenina -that's super keen -spin cycle -little black dress -live austin live -cardamom -lover's lane -silver spoon -countryside -ping pong oraz po 1ml, max 2ml z: -diary -rock anthem -twilight kiss -butterfly kisses -laptop -bird bath -leaps and bounds -nystic night -marvel denim universe -southern bell -kayak -tide pool -pressed olive -wood sorrel -maple and mums -hot chocolate -heart 2 shop -tide is high -net surfing -oasis -wine tasting -eco friendly -monsoon -jane eyre -jasmine tea *Lumiere: -Light Golden VV - odsypki -Light Golden Cashmere - j.w. -Light Medium Warm - j.w. -Finish powder Sand Veena silk veil - j.w. -Nude Bronzer - j.w. *Blusche: -Caramel Coretto full coverage - mogę zrobic odsypkę tylko na przetestowanie koloru -Caramel Coretto sheer satin - mała odsypka na testowanie -Shelley glo - finiszer, odsypka na przetestowanie -Spice bronzer - odsypka na testy *LaurEss: -Soft Yellow ethereal - mogę zrobic odsypkę z Biga ale malutką, tylko na spróbowanie koloru -Subtle Yellow ethereal - odsypki z biga do uzgodnienia (max 1,5sampla, jednak nie chce oddac calego bo na zime mi sie przyda -Radiant Yellow ethereal - odsypki -Radiant Yellow minimalist - mala odsypka na testy *Joppa sample w słoiczkach: -Lightest 2 Soft Coverage -Ginger Simple Radiance Foundation *Buff'd sample w strunach: -Sand -75% antique+25% ?? (nie mogę doczytac ![]() -50$ antique + 50% ?? (jw) --Antique *Aromaleigh sample w strunach: -glissade 3Y -voile 3YL *Pixie- sample w woreczkach: -Cameo 2 - odsypki z biga Natural Finish na spróbowanie -Cameo 3 (nowy)CdL -Trixie 2NFF (test paskowy) -Kiss of Sun - odsypka z biga lub nowe probki po 1ml 2szt -Primer - odsypki z refill'a lub nowy probki po 1ml 2szt -Cameo 1 NFF- nowy -Cameo 1 CdL- 1/2probki -Blossom 1 CdL- nowy -Blossom 3 NFF- nowy -Shaylee 1 CdL - 1/2 probki -mogę wyskrobać zielonego i beżowego korektora do pudełeczka zastępczego (do 3ml) *Silk Naturals: - Climax - odsypka do uzgodnienia, raczej niewielka *Lucy Minerals -Pale Olive Original - odsypka z biga bez CB -Creamy Olive Original - odsypka z biga bez CB *Lumiere -cień Chameleon pół słoiczka bigowego *Pielęgnacja skóry: -BLUSCHE Emu Oil - odlewki *Akcesoria: -2 miseczki do mieszania minerałów i nabierania na pędzel. Na zdjęciu widac miseczkę w kolorze żółtym, posiadam także różową i niebieską. Były używane ale są dokładnie wymyte i oczyszczone. Biochemia: -olej MONOI BU- do ustalenia -maseczka czereśniowa - zużycie ok 30% -olej śliwkowy z Mazideł (5ml) za coś extra mogę więcej odlac Zapachy: -FM numer 181 (na wzór Moschino I Love Love) raz się tylko spryskałam, mam do niego oryginalny kartonik[/COLOR] Mogę oddac 1/4 lub 1/2 lub nawet całośc linera żelowego Inglot czarnego w słoiczku zastępczym! Kupiłam go w połowie lutego i wydaje mi się, że nigdy w całości go nie wykorzystam ![]() Szukam: Najchętniej przyjmę: Joppa (mogą byc sample): -Green Tea & Tea Tree Lotion -Honey & Almond Lotion Ogólnie chętnie przyjmę pielęgnację z Lush, Joppa, Lure Beauty i pędzle dooczne oraz Flat Top'y Silk Naturals: -nowe pomadki Można kusic ![]() Edytowane przez goldika Czas edycji: 2011-10-04 o 08:13 Powód: dokładeczka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: różne różności z kosmetyków - Goldika :)
już można?
![]() wypatrzyłam : 1)Dax Cosmetics Cashmere secret - baza wygładzająca silikonowa - nowa w zafoliowanym opakowaniu, kupiłam 2, ale męczę jeszcze pierwszą ![]() 2)Skrzypo Vita Hydro Complex - regeneracja włosów i nawilżenie skóry, kuracja na 28dni. 28kapsułek+28tabletek powlekanych. Nowe, wszystkie tabletki/kapsułki są na swoim miejscu. (06/2011) 3)Dax Perfecta płyn micelarny, zużycie widoczne na zdjęciu
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
też mam taką brzydką tendencję
![]() A czy ta baza jest tylko w miejscu przezroczystym, czy poniżej też? Bo na tym zdjęciu wygląda, jakby było jej 1/3 ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- hehe, nie wiedziałam, że ona jest przezroczysta ![]() ![]() ![]() Muszę się nad tą bazą zastanowić, poczytam jeszcze kwc, bo jednak szkoda byłoby brać coś, co potem nie będzie pasować... (Astorowa to moje kwc i idealnie współgra z Mattitude) więc tak : co do micela - chcę go na 100%, a o reszcie napiszę Ci za chwilę, ok? ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Spodobały mi się:
-Joanna Rzepa - kuracja wzmacniająca, tonik- nowy, nigdy nie używany -Petrole Lotion z naftą kosmetyczną i azulenem "Inter Fragrances" -Skrzypo Vita Hydro Complex - Lilliputz malinowa mgiełka ułatwiająca rozczesywanie włosów -Dax Perfecta płyn micelarny Zapraszam serdecznie do mnie! Wybieraj z 3 wątków ![]() ![]() Edytowane przez esterie Czas edycji: 2010-02-02 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
hmm, micel i Skrzypo Vita Hydro Complex ?
![]() edit: nie zauważyłam Twojego dopisku: Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- przez 20minut analizowałam za i przeciw ![]()
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-02-02 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
witaj, interesuja mnie u Ciebie Lilliputzz mgielki i kremy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
-Petrole Lotion z naftą kosmetyczną i azulenem "Inter Fragrances"- regeneruje odżywia włosy, zmniejsza ich wypadanie, zapobiega rozdwajaniu końcówek, wzmacnia cebulki. Zostało ok 80% (07/2011) -Lilliputz krem truskawkowy (z moich zapasów, ponieważ nie jest już dostępny w drogeriach) posiadam 2sztuki, nowe, nigdy nie używane. (09/2010) -Lilliputz malinowa mgiełka ułatwiająca rozczesywanie włosów - 2sztuki, nowe, nigdy nie używane także pochodzące z moich zapasów. (02/2011) -My Secret - paletka cieni, kolory sprawdzone tylko na ręce -Joanna Rzepa - kuracja wzmacniająca, tonik- nowy, nigdy nie używany (03/2011) odp. proszę u mnie ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
chetnie wymienie sie xa oba kopsmetyki do pielegnacji wlosow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za perełki rozświetlające i naftę?
odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
to tak jak już uzgodniłyśmy, ja ci daje pędzel z moonlight za żel hialuronowy oraz odsypke pyłu bursztynowego i paletke do brwi za odsypke podkładów i korektora. tak jak wcześniej wspominałam, wyśle najpóźniej w poniedziałek.
(mam nadzieje, że tak to miało wyglądać ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() wysyłka w kopercie bąbelkowej, polecony priorytet. Pędzel, pył, paletka za odlewkę HA i próbki minerałów. Aldenea wysyła pierwsza z racji braku swojego wątku wymiankowego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
-Skrzypo Vita Hydro Complex - regeneracja włosów i nawilżenie skóry, kuracja na 28dni. 28kapsułek+28tabletek powlekanych. Nowe, wszystkie tabletki/kapsułki są na swoim miejscu. (06/2011) - Petrole Lotion z naftą kosmetyczną i azulenem "Inter Fragrances"- regeneruje odżywia włosy, zmniejsza ich wypadanie, zapobiega rozdwajaniu końcówek, wzmacnia cebulki. Zostało ok 80% (07/2011) -Joanna Rzepa - kuracja wzmacniająca, tonik- nowy, nigdy nie używany (03/2011) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
-Petrole Lotion z naftą kosmetyczną i azulenem "Inter Fragrances"- regeneruje odżywia włosy, zmniejsza ich wypadanie, zapobiega rozdwajaniu końcówek, wzmacnia cebulki. Zostało ok 80% (07/2011) -Joanna Rzepa - kuracja wzmacniająca, tonik- nowy, nigdy nie używany (03/2011) -Skrzypo Vita Hydro Complex - regeneracja włosów i nawilżenie skóry, kuracja na 28dni. 28kapsułek+28tabletek powlekanych. Nowe, wszystkie tabletki/kapsułki są na swoim miejscu. (06/2011) albo chociaż jedno z nich ? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
-Babydream Pflegeol - oliwka do pielęgnacji ciała. Zostało jakies 75-80% z 250ml (07/2011) -EDM Waffle Cone - odsypka wielkości sampla EDM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
Lilliputzn Shampo&Dusche szampon i żel pod prysznic. Nowy 200ml. (12/2011) -Babydream Pflegeol - oliwka do pielęgnacji ciała. Zostało jakies 75-80% z 250ml (07/2011) skrzypowita max factor color adapt
![]() |
#23 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za: -Skrzypo Vita Hydro Complex - regeneracja włosów i nawilżenie skóry, kuracja na 28dni. 28kapsułek+28tabletek powlekanych. Nowe, wszystkie tabletki/kapsułki są na swoim miejscu. (06/2011) -Avon - perełki rozświetlające - kupione z pół roku temu, użyte z 15 razy jako róż do policzków, są wszytkie kuleczki, żadna nie jest rozkruszona (24miesiące od otwarcia) -Dax Cosmetics Cashmere secret - baza wygładzająca silikonowa - nowa w zafoliowanym opakowaniu, kupiłam 2, ale męczę jeszcze pierwszą ![]() -Clinique 3kroki pielęgnacji (czy jakoś tak) ![]() ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
witaj
wypatrzysz cos u mnie za: -Dax Cosmetics Cashmere secret - baza wygładzająca silikonowa - nowa w zafoliowanym opakowaniu, kupiłam 2, ale męczę jeszcze pierwszą bardzo wydajna (03/2012) -Skrzypo Vita Hydro Complex - regeneracja włosów i nawilżenie skóry, kuracja na 28dni. 28kapsułek+28tabletek powlekanych. Nowe, wszystkie tabletki/kapsułki są na swoim miejscu. (06/2011) -Joanna Rzepa - kuracja wzmacniająca, tonik- nowy, nigdy nie używany (03/2011) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Hej. Może cos u mnie za Lilliputz malinowa mgiełka ułatwiająca rozczesywanie włosów? Moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400229
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
-L'oreal Recital Preference lesBlondissimes 03 Bardzo bardzo jasny blond popielaty. Użyłam ok 6ml kremu utleniającego i 3ml żelu koloryzującego ponieważ potrzebowałam na jedno pasemko
![]() coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za roze joko?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
-Garnier - skóra muśnięta słońcem SKRÓRA ŚNIADA (22.05.2011) zostało jakieś 50% z 400ml
-Petrole Lotion z naftą kosmetyczną i azulenem "Inter Fragrances"- regeneruje odżywia włosy, zmniejsza ich wypadanie, zapobiega rozdwajaniu końcówek, wzmacnia cebulki. Zostało ok 80% (07/2011) -Joanna Rzepa - kuracja wzmacniająca, tonik- nowy, nigdy nie używany (03/2011) -Skrzypo Vita Hydro Complex - regeneracja włosów i nawilżenie skóry, kuracja na 28dni. 28kapsułek+28tabletek powlekanych. Nowe, wszystkie tabletki/kapsułki są na swoim miejscu. (06/2011) -L'oreal Recital Preference lesBlondissimes 03 Bardzo bardzo jasny blond popielaty. -Garnier Color&Shine Łagodna koloryzacja bez amoniaku - 7 Blond. Dwie sztuki nigdy nie otwierane. Trwałośc niby - 28myc. Zestaw zawiera wszystko co byc powinno. (08/2012) Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() intresuje mnie: -Garnier Color&Shine Łagodna koloryzacja bez amoniaku - 7 Blond. Dwie sztuki nigdy nie otwierane. Trwałośc niby - 28myc. Zestaw zawiera wszystko co byc powinno. (08/2012)
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za perełki Avon?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.