|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Nindżopesz
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
ciuchy i biżuterię
Witam
![]() Zakładam nowy wątek bo w starym zrobił się bałagan. Zasady jak wszędzie - list polecony, mogę wysyłać jako pierwsza do osób, które mają więcej przekupek. Wishlista: Szukam ciuchów i dodatków w stylu militarnym, rockowym i hippie: - długich ok. 70 cm luźnych tunik z nadrukami w stonowanych kolorach - czarnych lateksowych legginsów rozm. XS - torebek listonoszek czarnych/khaki z ćwiekami albo w wojskowym stylu, mogą być z demobilu - naszyjników typu łańcuchy, metalowych wisiorków, czarnych koralików - metalowych/skórzanych pasków, które można luźno zapiąć na biodrach - kurtek pseudoskórzanych/skórzanych 41-44 cm pod pachami - marynarek o kroju "carska Rosja" też 41-44 cm pod pachami - kwiecistych tunik/sukienek w stylu "wypasała Kasia wołki" :P - kamizelek S/XS najchętniej futrzanych Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-07-10 o 00:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nindżopesz
|
Dot.: ciuchy i biżuterię
Mam do oddania (numery wg kolejności zdjęć):
4. Czarny płaszcz do pół uda z eko skóry, dwie kieszenie, guziki. Szerokość w ramionach 40 cm, pod pachami 47, dł. rękawa od pachy 44 cm, dł. całkowita 85 cm 6. ciemnozielona prześwitująca bluzka koszulowa zapinana z przodu na haftki, Reserved, rozmiar z metki 34 (uwaga, przeszywana w pasie przeze mnie!), długość z kołnierzykiem 48 cm, pod pachami 42 cm, w pasie 34 cm 7. Koronkowa bluzka Reserved, rozmiar S. Kolor niesprecyzowany – morski granat? Stójka zapinana z tyłu na guziczki. Szer. pod pachami 41 cm, długość bez stójki 56 cm 1. Szare dżinsowe szorty biodrówki z H&M z działu młodzieżowego stąd rozmiar na metce 164 - przydały się 2. sukienka do kolan w kolorze czerwonego wina Camaieu - wywalona 3. Sukienka do kolan w hmmm śliwkowym kolorze - wywalona5. Czarna bluza z kapturem House, rozmiar XS - wyrzucona 8. czarna prześwitująca bluzka w beżowo-bordowe wzorki, H&M, rozmiar z metki XS - wywalona 9. dopasowana w pasie czarna bluzka z koronką do połowy dekoltu - przyda się 10. Czarne wiązane przezroczyste bolerko z lekko rozszerzanymi rękawami. Rozmiar chyba uniwersalny czyli S/M/L - wyrzucone Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-07-10 o 00:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nindżopesz
|
cd.
11. czarna spódnica do kolan, lekko rozszerzana, dwuwarstwowa. Pierwsza warstwa przezroczysta, pod spodem kryjący czarny materiał. Na biodrach ozdobna aplikacja z koronki i czarnych koralików, z boku zapinana na suwak, Reserved, rozmiar z metki 36, długość 56 cm, szerokość w pasie 36 cm 13. czarne lakierowane pantofle na platformie i wysokim obcasie, nie noszone, Deichmann, rozmiar 38, obcas 10 cm, platforma 1 cm, dł. wkładki wewnętrznej 25 cm 15. Czarne samonośne pończochy kabaretki z koronką na górze, rozmiar 3-4. Pudełko zjechane ale nigdy nie otwierane. Na fotce po prawej takie same pończochy na żywca 18. kolia-dusik z czarnego materiału, długość bez zapięcia (łańcuszka) 29 cm, w najszerszym miejscu około 7 cm, wielkość "broszki" 3,5 na 2,5 cm 20. wisiorki ok. 6 cm długości, zielony 2 cm szerokości, fioletowy 3 cm 12. Obcisła mini-biodrówka w moro zapinana na suwak, na żywo w cieplejszej kolorystyce, rozmiar XS. Szer. w pasie 37 cm, długość 27 cm, nie rozciąga się - przyda się 14. Ciemnozielony pasek na gumie, bez rozciągania i najciaśniej zapięty 36 cm. Jedna z dolnych cyrkonii odpadła co widać przy wnikliwej obserwacji - poleciał do Siriel 16. czarna koszulka nocna z satyny czy czegoś w tym rodzaju, biustonosz przezroczysty, haftowany w bordowe kwiatki, nie noszona, metek brak, długość bez ramiączek 67 cm, szerokość pod biustem 37 cm 17. kolia w kolorze ciemnego srebra z czarnymi kryształkami, Camaieu, całkowita długość około 45 cm, w najszerszym miejscu 4 cm - poleci do Sroczki 19. okrągła zawieszka w kolorze starego srebra z czarnymi cyrkoniami, 5,5 na 3,5 cm - poleci do Sroczki Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-07-10 o 00:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nindżopesz
|
cd.
21. czarna bransoletka, koraliki nawleczone na gumkę, rozciąga się, szerokość 5 cm - przyda się 22. kolczyki w kolorze srebrnym z czarnymi cyrkoniami, Oriflame Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-07-10 o 00:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
okrągła zawieszka w kolorze starego srebra z czarnymi cyrkoniami, 5,5 na 3,5 cm
20. wisiorki ok. 6 cm długości, zielony 2 cm szerokości, fioletowy 3 cm cos u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wpisz tu zomzing
|
szataaaanie! szukam w szafsku za morówek i za wisiorek z fjoletowym albo zielonym albo oba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za pończochy?
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- niestety nie opłaca mi się wymienić mini za pończochy
![]() |
#15 | ||
Raczkowanie
|
jaka tunike
![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:47 ---------- ok pewnie ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się pasek, ale powiedz, proszę, czy on jest taki chłodny, jak na zdjęciu, czy trochę zdjęcie przekłamuje i jest raczej ciepły?
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506560 ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- heh, jak jest raczej chłodny, to jednak nie moja bajka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Napisałam Ci PW z "pomysłem"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Oto moja lista zapasów
![]() Carmex - bezsmakowy, w tubce, w plastiku Jedwab Biosilk małe buteleczki (spory zapas) ![]() Syoss Oil Nutrition szampon kremowy Palmolive Naturals granat pod prysznic a, mam męski adidasa after shave trochę acnedermu, teraz nie używam... i parę innych rzeczy, m.in. do paznokci Lovely odzywki i inne takie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Zieleni nie mam, ale mam bardzo ładny fiolet (jak dla mnie
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Siriel Czas edycji: 2011-02-25 o 12:51 Powód: Dodaję foto:) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ok, to dostajesz dwa lakiery i carmexa, a ja przygarniam pasek
![]() ![]() ![]() A jak mogę zapytać, to co konkretnie robisz (biżuteria)? Może byśmy się na jakieś elementy wymieniły przy okazji? Ja ma teraz tragedię w postaci braku kuleczek zaciskowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
17. kolia w kolorze ciemnego srebra z czarnymi kryształkami, Camaieu, całkowita długość około 45 cm, w najszerszym miejscu 4 cm
19. okrągła zawieszka w kolorze starego srebra z czarnymi cyrkoniami, 5,5 na 3,5 cm cos za ? ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- zgadzam się na wymianę wisiorka i kolii za czarną bluzkę i pasek. Jeśli jesteś pewna to napisz na pw swoje dane to sie wymienimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.