![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Błyskawiczna wymiana - The Body Shop Tea Tree maseczka i peeling do twarzy nowe!
Nieaktualne - wymienione
![]() Edytowane przez peonies Czas edycji: 2011-02-13 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Błyskawiczna wymiana - The Body Shop Tea Tree maseczka i krem do mycia twarzy n
hey cos u mnie ?
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Błyskawiczna wymiana - The Body Shop Tea Tree maseczka i peeling do twarzy nowe
może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Błyskawiczna wymiana - The Body Shop Tea Tree maseczka i peeling do twarzy nowe
jestem zainteresowana maseczką, coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Błyskawiczna wymiana - The Body Shop Tea Tree maseczka i krem do mycia twarzy n
i ja tez bym chciała
![]() zapraszam do watku w podpisie i do tego https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505532 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Marylinda Ty wiesz co mi się u Ciebie podoba
![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- bardzo dziękuję ale nic nie wypatrzyłam ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- M-Habibi może wypatrzysz u mnie coś jeszcze za emilio? ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Słoniku, wolałabym wymienić je "w komplecie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a za komplet, rozumiem, nic nie widzisz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a może coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
hej moze cos z tej listy??
Clinique simply- miniaturka z atomizerem ok 3ml EL pure white linen z atomizerkiem ok. 3ml Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather ESCADA SIGNATURE firmowa Clinique shimmering tones powder nr 02 blushing bronze (różo-rozświetlacz) SMASHBOX soft duo lights model sliczny podwojny róż/ z jednej strony dziewczecy róż naturalny mocniejszy kolorek, a z drugiej cielisty rozswietlacz HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Lancome Juicy tubes seria tropiques ( sliczny zloto-bezowy pachnie karmelem) Dior maximizer lash plumping serum diorshow Juicy tubes miniaturka odcien bezowo-złoty naturalny ladnie rozswietla Creative nail kolor: asphalt jest to ciemny popiel mat Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Cacharel noa balsam perfumowany do ciała LRP volumizing mascara czarna nowa Essence mulit aciotn false lashes mascara COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Zara – shimmer oil / zlocisty olejek Garnier beach look spray zostalo 40% ze 150ml DEPILATOR BRAUN rozowo-bialy Oriflame lip balm Esssence eyeshadow topcoat srebrno-turkusowy H&M smoky eyeshadow (perła, srebro, szarosc, czarny) ELF mineral booster , sheer EDM probki, sample jasnych podkladów, lucy, lumiere i corry -intensive foundation (golden fair x 3, fawn niewiele) -matte foundation ( fair 1 caly sample – pudeleczko) Missha real signature nr 13 milky begie missha perfect cover nr 23 LRP effaclar m 2 x 5ml nówki Clinique superdefense spf 25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Moiże ode mnie cos by Ci się w zamian spodobało?
Ja bym ten zestaw zgarnęła dla córki ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam:O
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mi sie u Ciebie podobają niezmiennie: black xs pandorka i ten zestaw tbs Moze zagladnij do mojego watku ciuszkowego? Zrobilam właśnie dokladkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
a czego poszukujesz w zamian? interesowałyby Cię może cienie UD?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic wiecej dla siebie nie widze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
* EL Advanced Night Repair 15 ml * Estee Lauder Time Zone krem mini 7 ml * Estee Lauder Day Wear Plus - krem mini 7 ml więc może byś coś dobrała? ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- bardzo dziękuję ale nic nie wypatrzyłam ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- nie wiem gdzie szukać wątku ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- niestety niczego nie wypatrzyłam ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Słoniku podoba mi się escada jedynie ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- niestety nic nie znalazłam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Już wcześniej patrzyłam do Twoich zasobów ale nic mi się nie przydawało - teraz spodopbały mi się te herbacianki.
Może za kremy Shiseido powiedzmy 3 plus coś jeszcze sobie wybierzesz?
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=hot_summer;24951933]hej moze cos z tej listy??
z Twojej listy podoba mi się dior, LPR i błyszczyk lancome. jaka to gramatura i jakie zużycie? może coś dobierzesz? ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Mogę dorzucić krem EL do wyboru a Advanced Night Repair i Idealist w saszetkach o ile byś miała na to ochotę
![]()
![]() |
#25 |
BAN stały
|
hej co z lrp ci sie podoba tusz czy effaclar m? i jesli chodzi o lancome JT to zostało mi opakowanie mini 5ml, ale prawie nie tknięte
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Peonies, a moze masz jaks ciekawy zapach w pojemnosci ok 30 ml, ktory moglabys oddac wraz
z zestawem tbs i bransoletka w zamian za ysl baby doll? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
czy taki zapach moglby Cie zainteresowac? http://www.lumiere.pl/product_info.p...74_Mellow.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lubię delikatne zapachy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.