![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Bio C.L.A , Chrom, Błonnik, Kosmetyki i inne
Wątek przeniesieny tutaj
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6#post24491806 ZAMKNIĘTE!!! Zgadzam się na wysłanie paczki jako pierwsza ![]() Odpisujemy tam gdzie zaczęła się dyskusja ![]() (Zdjęcia będą wieczorem - bateria padła i się ładuje) wymienione dokładka negocjacje Szukam: - pędzli do makijażu mineralnego - kosmetyków mineralnych - pielęgnacji naturalnej, np. hydrolaty * Mam do zaoferowania* : 1). Bio-C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki-NOWE, 90 kapsułek (28.10.12) 2). Bio-C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki-72 z 90 kapsułek (28.10.12) Kosmetyki: 3). Joanna, Naturia - Krem do depilacji pach, rąk i okolic bikini - NOWY (data ważności: marzec 2012) 4). AVON, Planet Spa, Rewitalizujący balsam do ciała "Himalajskie Jagody Goji" 150ml - zostało około 3/4 (otwarty 08.2010 więc ważny do 08.2011) 5). Intensywna kuracja antycellulitowa Laser Shape AVON ANEW - NOWA, 2 sztuki 6). Esencje naprawczą Liiv Botanicals, 50ml - NOWA 7). Balsam dyscyplinujący włosy z kwiatem Lotosu, 60ml - NOWY !!! 8). Serum rozjaśniająco-redukujące przebarwienia "Luminosity pro" AVON ANEW - NOWE (data ważności: 31.03.2013) !!!9). Krem rozjaśniająco-redukujący przebarwienia "Luminosity pro" AVON ANEW - NOWY (data ważności: 25.11.2013) 2 sztuki Makijaż: 10). AVON, 2 w 1 kredka z cieniem, odcień "Steel Smoke" - NOWA, jedynie sprawdzony kolor (bez opakowania) Zapachy: 11). Far Away 30ml - NOWY 12). Jet Femme Holiday 50ml - NOWY Próbki AVON [każda po 0,6ml] 13). Damskie: Christian Lacroix Absynthe EDP TTA Diamond EDP Perceive EDP In Bloom by Reese Witherspoon EDP Spotlight EDT Pur Blanca Blossom EDT Eternal Magic EDT Little White Dress EDP Little Black Dress EDP Windscape For Her EDT 14). Męskie: True Force EDT Patrick Dempsey Unscripted EDT Odlewki AVON 15). Bond Girl AVON 10ml i 8ml 16). Eternal Magic AVON 7ml 17). Herve Leger AVON 7ml 18). In Bloom by Reese Witerspoon AVON 6ml 19). TTA Diamond AVON 6ml 20). Percive AVON 7ml [perfumetka, której pojemność początkowa to 15ml] Odlewki poza-avonowe: 21). Biała Czekoladka BIanco Classico 5ml [bez psika testowego] 22). Calvin Klein Eternity Moment 6ml 23). Moschino Toujours Glamour 9ml Miniaturki: 24). The Body Shop White Musk EDT 6/10ml 25). Amber elixir Oriflame 4ml Inne: 26). Zegarek ORIFLAME z trzema wymiennymi paskami: białym, różowym, beżowym - Używany, stan DB [ma ryski od leżenia w szufladzie bez opakowania... z bliska widać, z odległości 50cm znacznie mniej widoczne] 27). Przybornik kosmetyczny - NOWY 28). Biżuteria Lyndi - NOWA *Wymienione* Bio - Błonnik - NOWE, 60 kapsułek (data ważności: 14.10.14) -> LouLou25Bio - Chrom - 26 z 30 kapsułek (data ważności: 27.05.14) -> LouLou25
"FITNESS ZMIENIA CIAŁO, ZUMBA® ZMIENIA TAKŻE DUSZĘ." Edytowane przez Wronia3 Czas edycji: 2011-01-19 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Bio C.L.A , Chrom, Błonnik, Kosmetyki i inne
Witaj, bardzo chętnie przygarnę:
~Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - NOWE, 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12) ~ Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - 72 z 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12) ~ Bio - Chrom - 26 z 30 kapsułek (data ważności: 27.05.14) Może znajdziesz coś w moich wątkach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
~Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - NOWE, 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12)
~ Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - 72 z 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12) ~ Bio - Chrom - 26 z 30 kapsułek (data ważności: 27.05.14 odddam wiele ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- blonnik tez chetnie przygarne ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za
Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - NOWE, 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12) ~ Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - 72 z 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12) ~ Bio - Błonnik - NOWE, 60 kapsułek (data ważności: 14.10.14) ~ Bio - Chrom - 26 z 30 kapsułek (data ważności: 27.05.14)
![]() |
#6 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
niestety nic, przykro mi
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
~ Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - NOWE, 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12)
~ Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - 72 z 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12) ~ Bio - Błonnik - NOWE, 60 kapsułek (data ważności: 14.10.14) ~ Bio - Chrom - 26 z 30 kapsułek (data ważności: 27.05.14) ~ Joanna, Naturia - Krem do depilacji pach, rąk i okolic bikini - NOWY (data ważności: marzec 2012) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wiyaj ) Bardzo dziękuję za propozycje, ale oba kosmetyki juz testowałam i jakoś nie podeszły mi...Pozdrówka serdeczne !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
coś u mnie za:
~ Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - NOWE, 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12) ~ Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - 72 z 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12) ~ Bio - Błonnik - NOWE, 60 kapsułek (data ważności: 14.10.14) ![]() Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-01-09 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za bio c.l.a z zieloną herbatą?
![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie widzę dla siebie. Pozdrawiam
![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:46 ---------- Nie przepadam za Avonem, te kosmetyki na mnie nie działają ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Szkoda, że nie masz Jet Femme albo chociaż Celebre. Nie wiem jak pachną Jet Femme Holiday... Ani ten nowy... Jest mocny, delikatny, orzeźwiający? Bo jeśli w stylu Passion Dance, to dziękuję bardzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
~ Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - NOWE, 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12)
~ Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - 72 z 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12) ~ Bio - Błonnik - NOWE, 60 kapsułek (data ważności: 14.10.14) ~ Bio - Chrom - 26 z 30 kapsułek (data ważności: 27.05.14) moze cos u mnie? bardzo mi zalezy mam troszke minerałkow i biochemii
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Ok, to daj znać jakbyś miała np. coś z męskich kosmetyków albo Jet Femme ewentualnie Pur Blancę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
No niestety za 2 antyperspiranty w kulce nie oddam pędzla ani podkładu, a jednak zapachy, to nie jest coś czego pilnie szukam, więc zostanę przy mojej wish liście
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
coś za miniaturkę amber elixir oriflame?
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Wymieniłam się z Mucia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jednak nie będę zainteresowana zegarkiem, pozdrawiam.
![]()
![]() |
#22 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
ale widzę, że dołożyłaś Far Away i jest i kredka/cień Avon (czego wcześniej nie widziałam chyba
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
~ Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - 72 z 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12) ~ Bio - Błonnik - NOWE, 60 kapsułek (data ważności: 14.10.14) ~ Bio - Chrom - 26 z 30 kapsułek (data ważności: 27.05.14) Jet Femme Holiday 50ml cos u mnie? mam w watku mineralki i pedzel bede miala jeszcze pedzel do rozu mineralnego i liner granatowy big edm
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś za kurację antycellulitową i jet femme?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej to jest wolne
.Bare minerals mineral veil finishing powder ok 1.7 z 3g 3.Bare minerals Mineral foundation FAIRLY LIGHT ok 1,2 z 2g i za to chcialabym: ~ Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - NOWE, 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12) ~ Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - 72 z 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12) ~ Bio - Błonnik - NOWE, 60 kapsułek (data ważności: 14.10.14) ~ Bio - Chrom - 26 z 30 kapsułek (data ważności: 27.05.14) ~ Jet Femme Holiday 50ml dołozylam liner mineralny w watku moge Ci dorzucic
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
a interesowałby Cię róż edm, pojemność big?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za bio CLA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
a moze teraz cos za
~ Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - NOWE, 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12) ~ Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - 72 z 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12) ~ Jet Femme Holiday 50ml - NOWA
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Coś za wszystkie Bio?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.