![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki, zapraszam.Nieaktualna Mikronizowany tlenek cynku ze ZSK- odsypkaNaturalne: Puder bambusowy z jedwabiem z BU-odsypka w oryginalnym słoiczku odlewka maceratu brzozowego Minerały EDM Light pink róż sampel, otwarty dla sprawdzenia koloru Shopping Spree-sampel w słoiczku-połowa Freckles-ćwierć sampla w woreczku volcano blossom -ćwierć sampla w woreczku mogę zrobić probkę z podkładu mineralnego bez mikowego Cory Cosmetics odcień Pale Beige silk naturals cień mwahahaha w pudełeczku używany Adorned with Grace Minerals odsypki podkładów Adorned with grace minerals(peace2,5, 3,0, 3,5, love 3, hope 3 3,5) Próbki w strunach- wszystkie sprawdzone raz na ręku: cienie: -emotive (czarno-szaro-niebieski) -flamboyant(niebieski intensywny) -munificent(morsko-złoty) róże-odcienie różowego -sassy -caring -esoteric primery/pudry Próbki w strunach nowe Celestial-silkening powder supreme untinted smoothing powder Pielęgnacja Herba studio krem do cery trądzikowej Best, zostało ok 50%, w kartoniku, krem ma super oceny na KWC, polska firma, wyciągi roślinne na początku składu Colgate MaxWhite One wybielający płyn do płukania jamy ustnej, nowy, nieużywany zaklejony 250 ml Ziaja peeling enzymatyczny- ciężko określić ile zostało, ale na kilka użyć zastało Babydream filtr 50, kilkakrotnie użyty, nie umiem określić użycia, na pewno została ponad połowa, ważny do 5/2011 Panthenol spray poj wyjsciowa 130 g, kilka razy psiuknięty, ale jeszcze ponad 80 proc zostało Włosy Garnier Fructis- ekspresowa odżywka bez spłukiwania do farbowanych- color resist (jakaś zmieszana wyszła na foto, ale wszystko z nia OK), raz użytaPróbki po 1,5 wax jedwab do włosów i wax serum, trochę tego mam, pytać to przeliczę Farba Garnier Color& Shine łagodna koloryzacja bez amoniaku, trwałość do 28 myć włosów, nowa, wszystko co było w opakowaniu jest w nim, odcień Bardzo jasny Blond Makijaż Cień Rimmel color rush metallic 102 backstage, nowy, nietestowany nawet, brązowo złotyodsypka kulek pierre rene pastel chwalone na kwc Paletka jakiś zwykłych cieni Zapach Mgiełka Avon Wanilia i Mleczko Sojowe- odżywczy body spray- nowy nie ruszanySzukam tylko i wyłącznie przede wszystkim książki horrory kryminały itp, chętnie Masterton itp, ale nie tylko może być też cos wampirycznego np A. Rice. a poza tym: woda termalna(może być używana) pędzle Woda toaletowa, lub dezodorant Playboy Play it spicy woda toaletowa Avon, Far away, flower by cynthia rowley odsypki niektórych róży i rozświetlaczy z SN
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2011-02-14 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki, zapraszam.
wymienione
Nanax33 Podkład Pharmaceris Ivory01 super opinie na KWC, oddaję bo to nie mój odcień, użyłam 2 razy na całą twarz, a więc prawie jak nowy, nawet jest jeszcze kartonik i ulotka Lakier Avon, kolor czarny zostało ok 2/3 bezaczek7 Paletka jakiś zwykłych cieni mleczko dove 50 ml do skóry suchej, nowe Nivea Visage-dwufazowy płyn do demakijażu oczu- nowy z moich zapasów, ale mogę oddać za coś fajnego Pomadka ochronna Avon, miód i olejek migdałowy raz użyta
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2011-02-12 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
Nivea Visage-dwufazowy płyn do demakijażu oczu Mgiełka Avon Wanilia i Mleczko Sojowe ![]() ![]() Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2011-02-05 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Nivea Visage-dwufazowy płyn do demakijażu oczu- nowy z moich zapasów, ale mogę oddać za coś fajnego Colgate MaxWhite One wybielający płyn do płukania jamy ustnej, nowy, nieużywany zaklejony 250 ml Podkład Pharmaceris Ivory01 super opinie na KWC, oddaję bo to nie mój odcień, użyłam 2 razy na całą twarz, a więc prawie jak nowy, nawet jest jeszcze kartonik i ulotka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Paletka jakiś zwykłych cieni ??? ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
głównie interesuje mnie Podkład Pharmaceris Ivory01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
A nie widzisz nic poza perfumami Cynthii? Ewentualnie czego poszukujesz?
Bo perfumy są już w negocjacji, poza tym nie bardzo by mi się za nie opłacało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Perfumy się zwolniły, z tym, że nie wiem czy będziesz zainteresowana, bo mają ważność 3 lata od daty produkcji - 19.02.08
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
hey cos u mnie za
Colgate MaxWhite One wybielający płyn do płukania jamy ustnej, nowy, nieużywany zaklejony 250 ml Podkład Pharmaceris Ivory01 super opinie na KWC, oddaję bo to nie mój odcień, użyłam 2 razy na całą twarz, a więc prawie jak nowy, nawet jest jeszcze kartonik i ulotka Mgiełka Avon Wanilia i Mleczko Sojowe- odżywczy body spray- nowy nie ruszany mam rozne akcesoria do malowania... moge foto zrobic?jesli nic nie znajdziesz ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
dla mnie Podkład Pharmaceris Ivory01 - mam far Away 30 ml zainteresowana?
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Witaj, interesuje mnie Podkład Pharmaceris Ivory01 - sprawdzę co mogę zaproponować, tymczasem czy coś z poza wish listy może Ci się przydać?
Edytowane przez palau Czas edycji: 2011-02-09 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
niestety interesuje mnie tylko ten podkład,może coś dobierzesz?
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
kurcze, to by był mój... 4 podkład, haha
![]() wiesz co, pomyślę i dam Ci znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
a dorzuciłabyś mi może lakier avon :P?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Wątek dawno nie używany i raczej nieaktualny. Jeśli poszukiwałabyś rzeczy innych aniżeli te zawarte w liście poszukiwań - napisałabym propozycje. Z naturalnych kosmetyków mam np. Migdałowy krem do rąk BurtsBees - w słoiczku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.