![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię : kosmetyki do makijażu
NIEAKTUALNE
Kosmetyki do wymiany: 3. L'Oreal, True Match [Perfect Match] (Podkład dopasowujący sie do skóry) kolor C2, zostało ok 3/4 podkładu 4. Verona, Ingrid, Ideal Face, Luksusowy jedwabisty fluid z pompką 15, raz użyty 9. Perełki brązujące i rozświetlające Avon, zmieszane razem, uzywane 13. Avon, Planet Spa, Greek Seas, Peel-off Mask with Algae Extracts (Odświeżająca maseczka peel-off do twarzy 'Greckie Morza') - zużycie zaznaczone na zdjęciu 14. Avon, Planet Spa, Himalayan Goji Berry, Moisture Replenishing Facial Mask (Regenerująca maseczka do twarzy `Himalajskie jagody goji`) - zużycie zaznaczone na zdjęciu 16. Avon, LiivBotanicals, rewitalizująca maseczka do twarzy - zużycie zaznaczone na zdjęciu DOKŁADKA 05.03 21. Paski na wągry na nos 16 szt NIVEA DOKŁADKA 07.03 23. Oriflame krem dotleniająco - nawilżający - próbka 1,5ml 24. Vichy Dermablend podkład odcień 35 sand - próbka 1,5ml 25. Yves Rocher Evidence Homme - próbka 0,7ml 26. Yves Rocher Culture Bio krem na dzień dobry - próbka 1ml 27. Yves Rocher Serum ochronne przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi 24h - próbka 1ml DOKŁADKA 11.03 28. Perfecta serum koncentrat wyszczuplający do szybszej redukcji rozstępów 3/4 opakowania 29. Glinka czerwona francuska ok 25g 31. Avon Anew cienie z baza liftingującą w kolorze spring green 35. Synergen puder w kolorze 01 - ubytek max 5% 36. Avon color trend kredka w kolorze silver - użyta 3-4 razy 38. Ruby Rose kredka czarna - użyta 3 razy 40. Podkład Rimmel Cool Matte w kolorze true ivory 103 - zostało ok połowy ( chętnie wymienię na kolor 100 ivory) 42. Avon cienie Mocha latte - używane DOKŁADKA 18.03 43. Yves Rocher krem pod oczy przywracający blask użyty 5-6 razy 44. Essence Podkład w musie w kolorze 04 matt ivory ubytek max 10 % 45. Avon Krem pod oczy Dojrzałe Piękno została 1/3 46. Oriflame olejek z drzewa herbacianego z rozmarynem - zostało ok 45 % 47. Isis Pharma Glyco-A peeling - została ok połowa. Na wymianę poszukuję: playboy play it lovely Kylie Minogue sexy darling Elizabeth Arden Green Tea Beyonce Heat Yves Rocher So Elixir, Vanille Noir Avon Today Tommorow ALWAYS Kenzo Amour Jasne korektory w kremie/musie/płynie ( benefit, maybelline dream matte mouse, collection 2000(pod oczy), bourjois healthy mix, bourjois bio detox, revlon photoready) Jasne, kryjące podkłady(w kolorze ivory) (MF lasting performance, panstick, EL double wear, Clinique superbalanced, Clarins everlasting, EL maximum cover) Wody termalne, mgiełki do twarzy kosmetyki do twarzy i włosów LUSH (pasty do mycia twarzy, mydełka, maseczki, szampony do włosów w kostce(najlepiej trichomia, seanik, karma komba, ale inne chętnie tez przetestują, odżywki American Cream i Okra) mogą być kawałki, odlewki kosmetyki ELF (complexion perfection, puder HD, all over colour stick, lakiery do paznokci, pędzle do makijażu, oraz inne ![]() krem-żel pod oczy Dermedic HydraIn Wkłady do palet inglot/kobo jasny puder prasowany(maybelline dream matte powder itp) matowy brązer (np essence) olejek do skórek KillyS oraz wielu innych rzeczy
![]() Wymienione 1. Vichy, Dermablend Fixateur Poudre, Puder utrwalający, nowy, nie otworzony - Marigold19 2. Astor, Perfect Stay Makeup 24H Multi - Action (Perfekcyjny podkład do twarzy) nr 100, zostało ok połowy 5. La Roche Posay, Anthelios SPF 20, używany, zużycie zaznaczone na zdjęciu 6. puder bambusowy BU, zostało 2/3 opakowania 7. puder perłowy, została 1/5 opakowania 8. Bronzing Pearls natural radiance oriflame, używane, ale ciężko ocenić stopień zużycia 10. Paletka cieni Avon true colour w kolorze aquadelic, nowe nieuzywane - malowana81 - I love Berlin 04 buddy bear (uzyty 2 razy) - malowana81 - I love Berlin 03 green grass (uzyty 2 razy) - malowana81 - I love Berlin 01 love this city (uzyty 2 razy) - malowana81 12. Avon True Glow, zużycie widoczne na zdjęciu 18. Paletka cieni Avon true colour w kolorze aquadelic, uzywane 20. Korektor w kremie NYX 01 porcelene - uzyty kilka razy 11. lakiery z edycji limitowanych essence - Into the wild 01 desert fox (uzyty 4-5 razy) - Go snow 02 frosbite (uzyty 2 razy) 15. Avon, Planet Spa, Intensive Repair Hair Mask Dead Sea Minerals (Regenerująca maseczka do włosów z minerałami z Morza Martwego) - raz użyta 17. Avon, serum na rozdwojone końcówki, ubytek ok 0,5cm 19. Sudocrem, zostało ok 2/3 opakowania 22. La Roche Posay effaclar K - została ok 1/4 opakowania 30. Biosilk jedwab do włosów 15ml 33. Róż Astor 02 silky rose - używany 37. Essence Into the wild kredka w kolorze 02 Zulu - użyta ok 4 razy 39. Essence long lasting w kolorze 10 almost famous - użyta 4 razy Edytowane przez kkasikka Czas edycji: 2011-03-24 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię : kosmetyki do makijażu
cos u mnie za vichy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za vichy?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś za 2 i 3??
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za vichy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
a czego szukasz w zamian? Może znalazłabym coś poza watkiem
![]()
![]() |
#12 |
🦄
|
Mogłabym coś dorzucić do bazy tylko daj znać, czego szukasz
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Vichy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
🦄
|
Mam Dermablenda Opal, ale trudno mi ocenić zużycie- na pewno jest jeszcze 1/3 opakowania, cieni Inglota nie mam, ale mam np. cień z Sephory Strass 01, cienie Essence (podwójne) z serii into the wild (takie jak w linku: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CDkQ9QEwBA)
![]() |
#16 |
🦄
|
Kasiu, chętnie, nawet coś dorzucę, może któryś cień? Mam też trochę sampli mineralnych podkładów.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Interesuje mnie Vichy. Mam pedzle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za vichy?
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
czy cos za 1. Vichy, Dermablend Fixateur Poudre, Puder utrwalający, nowy, nie otworzony
przejzyj moj watek, jak masz jakies specjalne zyczenia to moge poszukac poza watkiem bo mam jeszcze rozne inne wklady inglota,ale jeszcze nie zrobilam zdjec edytowalaam :no rozumiem,ale jakby cos nie wyszlo to zagladnij do mnie;p bo ja wlasnie głownie szukam jakiegos pudru na wykonczenie makijazu i chce rozne wyprobowac ![]()
Walczę o siebie! Chcę w końcu pokochać SIEBIE! 01.02.2014r. posladki: 2 siłownia Edytowane przez zuzanuss Czas edycji: 2011-02-05 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
moze cos za 1 i 3?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
2. Astor, Perfect Stay Makeup 24H Multi - Action (Perfekcyjny podkład do twarzy) nr 100, zostało ok połowy 3. L'Oreal, True Match [Perfect Match] (Podkład dopasowujący sie do skóry) kolor C2, zostało ok 3/4 podkładu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
To zalezy co moglabys zaproponowac w zamian
![]() Interesowalby mnien ten puder, no ale skoro go juz nie ma... ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- To napisz mi, co mogłabys wymienic ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Jesli chodzi o kosmetyki to interesuja mnie tylko nowe lub z malym zuzyciem. Ciuszki i dodatki tez moga byc, z tym, ze nosze rozmiar xs. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
3. L'Oreal, True Match [Perfect Match] (Podkład dopasowujący sie do skóry) kolor C2, zostało ok 3/4 podkładu
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Tymczasowo zamknęłam moje wymianki, ale dziękuję za propozycję
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
czesc kochana! a czym ja moge sluzyc za true matcha? niestety nie mam nic z twojego łisza
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.