|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Moja wish lista za którą oddam baaaardzo wiele ; )Moja wish lista : haremki( oliwkowe, czarne lub brązowe ) rozmiar 36 ( na 165 cm ) botki na platformie wiązane takie jak w załączonych zdjęciach bluzki z bufkami wszystkie bez wyjątku szukam takich na krótki rękaw, floral, gładkie, w paski Czapeczek full cap, new york, stopro itp luźnych męskich koszulek XL Bluz w stylu stopro męskie botki na płaskiej podeszwie z zaokrąglonym czubkiem ciekawa bielizna damska 70B ubranko dla pieska wszelkie buty na platformie trampki za kostkę takie jak na załączonym zdjęciu sukienki zip takiej jak na zdjęciu marynarek typu boyfriend toreb dużych, chanelek (czarne, beżowe, brąz ) na długim pasku spódniczki floral, falbaniaste, zip najchętniej na gumce !! myślę, że na dzień dzisiejszy to wszystko ; )
jeżeli coś macie z listy - piszcie a na pewno odpiszę ! ; ) Edytowane przez sylvutkowaa Czas edycji: 2011-03-11 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja wish lista za którą oddam baaaardzo wiele ; )
Hej mam bluzke z bufkami z wymianki gratnatowa czarna w paski na mnie ciut za mała.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja wish lista za którą oddam baaaardzo wiele ; )
hej,
u mnie: bluzka z bufkami H&M chanelka botki H&M pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.