![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymienię: Sonia Rykiel - Belle en Rykiel, odlewki In2U, L'Instant, j'adore, Inside ..
Witam
![]() Dokładka (kolorówka) posty #23, #24. 1. Jako nowa osoba wysyłam pierwsza, listem poleconym, ekonomicznym/priorytetowym do wyboru. 2. Odpisuję w wątku osoby zainteresowanej. 3. Perfumy - oferuję i oczekuję tylko oryginalne. Gwiazdą wątku jest Sonia Rykiel - Belle en Rykiel. Jej ilość mogę oszacować na jakieś 70-75 / 100 ml. Wymienię ją tylko na inny flakon, chyba, że coś z kolorówki mnie omami ![]() Dysponuję następującymi odlewkami gdyby zaszła taka potrzeba ![]()
Edytowane przez monik@_monik@ Czas edycji: 2011-04-02 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię: Sonia Rykiel - Belle en Rykiel, odlewki In2U, L'Instant, j'adore, Ins
niestety nie mam już perfum w wątku ale może interesuje Ci jakaś kolorówka?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię: Sonia Rykiel - Belle en Rykiel, odlewki In2U, L'Instant, j'adore, Ins
coś za odlewki Guerlain - L'Instant de Guerlain i Chanel - Coco Mademoiselle?
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Posiadam Gucci by Gucci edt 50ml bez kilku psików, a własnie wczoraj założyłam watek poszukujący Belle en Rykiel....... Czy byłabys zainteresowana? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post25111468
Wymianka zapchowa Edytowane przez narcissem Czas edycji: 2011-02-16 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
może za odlewkę coco chciałabyś odlewkę la prarie silver rain? pozdrawiam
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Rozumiem, a jeszcze przejrzałam moją szafkę- mam:
CK Euphoria Blossom edt-tyle ile na foto- moze 1/3 za 100ml, dodatkowo odlewkę jakieś 9 ml...., mam też odlewkę 11 ml Flowerbomb edp.... Daj znać proszę ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
No pewnie - flakon Blossom i odlewka Flowerbomb, jeżeli sie zgodzisz.....
fotki:
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Nie kochana, nie mam. Nic na siłę....
Ale miło było, dzieki. ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Mademoiselle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Dzięki, wzajemnie powodzenia
![]() pozdrawiam
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że się nie powtarzam, bo na pewno już pisałam tego posta, ale nie wiem czemu go nie ma.
![]() W każdym razie Brit mam ok. 5-6ml, a XS mogę odlać z 10. Ile Mademoiselle byłabyś w stanie oddać? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
XS mam na wykończeniu i naprawdę nie mam pojęcia ile go zostało. Flakon ma 80ml i nieregularny kształt. Od biedy mogłabym się wymienić nawet na cały, ale jak mówię - nie wiem ile w nim zostało, jakbym przelała do atomka 10tki, to bym była pewna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Z atomizerami jest odwieczny problem, możesz spróbować na wspólnych zakupach, ale ja również próbuję się od jakiegoś czasu załapać, lecz bez skutku...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Chętna jestem na J'adore.Ile możesz odlać?Moge dosłać pusty flakonik na perfumy jesli trzeba.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Znalazłabyś coś za którąś z tych odlewek: Dior - j'adore Guerlain - L'Instant de Guerlain Chanel - Coco Mademoiselle Trussardi - Inside ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Mam puste flakoniki po Demeterach, atomizerowi niestety nie mam:-(Tzn. nie mam wolnych - to ja poproszę w takim razie
![]() Jestem chętna na 15ml J'adore (tyle ma pusty flakonik po Demeterkach).
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Tak 15ml
![]()
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, ![]() Edytowane przez Narnijkar Czas edycji: 2014-02-20 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
O, jak miło, że ktoś z Dąbrowy się znalazł
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
D o k ł a d k a
1. Wibo Tusz Extreme Lashes (KWC) Kupiony tydzień temu, użyty 2 razy. Jest na prawdę świetny, ale w międzyczasie dostałam inny. 2. Inglot, Soft Precision Eyeliner Biała kredka do oczu, zużycie widoczne na zdjęciu. Świetna do linii wodnej. 3. Maestro, Pędzel do eyelinera NOWY Skośny, nr 790, rozmiar 0. 4. My Secret, Bronzing Powder Sun Touch 01 Zużycie niewielkie, widoczne na zdjęciu. Kupiony 10.2010, ważny 24 miesiące. 5. Miss Sporty, Puder brązujący, 002 Sunny Zużycie minimalne, widoczne na zdjęciu. Kupiony w wakacje, ważny 30 miesięcy. 6. Dermacol, Compact Powder, nr 4. Bardzo fajny puder, pachnie owocowo ![]() Kupiony na Słowacji 09.2010, ważny 36 miesięcy. Edytowane przez monik@_monik@ Czas edycji: 2011-04-23 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
7. Essence, 50's Fever Duo Blush, Love Me Tender 01
Niewielkie zużycie, kupiłam go jakiś czas temu, nie pamiętam dokładnie. Ważny 12 miesięcy, możliwe, że ten czas został już przekroczony, jednak aplikowałam go niedawno i przy mojej wrażliwej cerze nie działo się nic niepożądanego. 8. Miss Sporty, Róż Ohh Blushed Again, Flirtatious 006 Kupiony w wakacje 2010, użyty nie więcej niż 10 razy. Ważny 30 miesięcy. 9. Paese, Rozświetlający róż do policzków, nr 29 Użyty nie więcej niż 10 razy, ważny do 05.2012. 10. NYX, Ultra Pearl Mania, odcień Jade Odsypka w słoiczku po samplu EDM, kupiony 06.2009 Nie wiem jaki ma termin, ważności bo chyba zdarłam etykietę z pełnowymiarowego opakowania. Używam i nic mi się nie dzieje. Odsypuję bo jest mega wydajny i nigdy go nie zużyję sama. 11. Inglot, wkład do palety, nie znam numeru. Zużycie ok. 15 % Kupiony w 2009 roku, używałam i nic się nie działo. 12. Max Factor, Podwójny cień do powiek, 470 Star-Studded Black Zużycie ledwie widoczne, kupiony 12.2010, ważny 36 miesięcy. 13. L.A. Colors, 5 color Metallic Eyeshadow, EP112 Ammunition Zużycie nie większe niż 10%, paletka kupiona 12.2010, ważna 36 miesięcy. Najjaśniejszy kolor nietknięty. 14. Blend-a-med Whitestrips, paski wybielające, 28 szt. = pełnowymiarowe opakowanie (bez pudełka) Mam w domu zapas, i kilka rozpoczętych opakowań, wobec tego oddaję taką ilość jaka jest w pełnym opakowaniu, czyli 28 szt. (14 na dolne i 14 na górne zęby), ale z innych serii (na dolne zęby: 11 sztuk seria 0077BT21 i 3 sztuki 0078BT23, oraz na górne zęby 11 sztuk seria 0078BT28 i 3 sztuki 0078BT26). Ważność: 03.2012 15. Sun Ozon, Mleczko samoopalające dla karnacji normalnej i ciemnej Kupiony chyba w 2009 roku (albo w 2010, niestety nie pamiętam dokładnie), ważny do 08.2011. Użyty nie więcej niż 5 razy na całą twarz. 16. Revlon, cienie do powiek quad tester Zużycie niewielkie. Są na nich takie dziwne oznaczenia, nie ma daty produkcji. kod: 06338, UK# 7044 0120, C/Stay 12HR, Priceless Metals, SH12 17. Joanna, peeling gruboziarnisty, zapach, malinowy, nieco ponad pół opakowania. Kupiony jakieś 2 tyg. temu. Fotka w 1# poście. Edytowane przez monik@_monik@ Czas edycji: 2011-04-23 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za róże do policzków i paski wybielające zeby?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
coś za :
7. Essence, 50's Fever Duo Blush, Love Me Tender 01 8. Miss Sporty, Róż Ohh Blushed Again, Flirtatious 006
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
rozświetlacz essence jest w trakcie wymiany już, baza artdeco tak matowi usta i robi je takie cieliste
![]() bluzke z butiku nie wiem czy chce jeszcze oddać, ale tą koszulę zara moge oddać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie? przeczytalam gdzies ze masz szampo gliss kur i zel pod prysznic nivea
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
mogłabyś wkleić link, o którą koszulę dokładnie Ci chodzi?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.