![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy... i nie tylko ;)
wątek nieaktualny
kolorowe - aktualne; szare - wymienione (zdarzają się też wycofane, które mogą wrócić ) [COLOR="DarkRed"]dokładka 12.02.2011 Samsara EDT ok. 20/30 ml (poziom 2 mm poniżej złotego paska) plus balsam o pojemności 100 ml, niewiele używany;[/COLOR] dokładka 3.02.2011 odlewki w atomizerach: Hermes Elixir des Merveilles - jakieś 6 ml, żółta Les Belles de Ricci - ok. 5 ml, Safran Troublant - ok. 3 ml; dokładka - 17 styczeń:Goldwell, Styling Volume, Double Boost Rootlift Spray, Spray podnoszący włosy przy nasadzie - taki: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=15809&next=1 zużycie minimalne - 2 razy użyłam, ale chyba nie potrafię, nie modeluję włosów na szczotce i efekt u mnie żaden, a może za mało użyłam... najchętniej wymiana na inny kosmetyk profesjonalny do stylizacji cienkich i niesfornych włosów; Galliano EDP - odlewka 5 ml; Lolita L - ok. 35/80 ml Celine Oriental Summer[/B] - ok. 23/50, flakon Rose Absolue w wersji Le Parfum - flakon, iloć jak na zdjęciu (pierwotna poj. 30 ml); Demeter Brownie - ok. 8 ml, odlewka w atomizerze; Womanity Muglera - odlewka, ok.9/10 ml; Currara Taboo - flakon, ok. 25 - 30/50 ml; Si Lolita - odlewka, aktualnie ok. 7/12 ml ale mogę dopełnić bo mam już własną flaszkę ![]() oraz: Belle d'Opium YSL odlewka wspólnozakupowa - ok. 9-10 ml w atomizerze o poj. 22 ml ; Ombre Rose J-C Brosseau body lotion, 50 ml, nie otwierany, fabrycznie zaplombowany; Kenzo Elephant, ok.6-7/30 ml Jaisalmer - ok. 4 ml w atomizerku;Un Crime Exotique - ok. 7/22 ml w atomizerze; [COLOR="Red"] próbko -odlewka Angel Liqueur Poison, klasyk - odlewka 8-9/10 ml; Automne Van Cleef & Arpels - 18/20 ml, dekant w atomizerze; [B][COLOR="Red"] Iris Noir YR- jakieś 23/50; Jil Sander Jil (stara wersja) - miniaturka lekko testowana, 4,5/5 ml; Lista próbek, które mogę wymienić - wyłącznie jako dodatek, na same próbki nie wymieniam się; Bez atomizera – małe (0,5-1 ml):Midnight Oud Dzing Encre Noire Caron Parfum Sacre Caron de Reglise …. (cd nazwy zamazana ![]() Dsquared She Wood C’est de rose Rosine Z atomizerem – większe (1,5 -2 ml): Angel Liqueur A’Men Pure Coffe Patchouli Tonkainne pozazapachowe: [COLOR="Red"] Włosy: GLISS KUR Shea Cashmere odżywka natychmiastowa regeneracja /włosy suche, odwodnione (bez spłukiwania) nowa, użyta raz - ubytek rozmiarów malego orzeszka laskowego; szminki: 2 Maybelline Watershine, kolor 475 coral diamonds, z mieniącymi drobinkami, zużycie oceniam na 20% 3. GOSH kolor 618 pearl shine, z drobinkami, zużycie oceniam na 20% zestaw próbek "3 kroki" Clinique 3 x 1,5 ml skin types 1,2 pianka do włosów Shape it Baby! GOSH, 200 ml, kilka razy użyta, opis tu: http://esentia.pl/Gosh_Professional_...aby_p35372.htm [B] Styling lotion Joanna - do układania włosów, b. mocny, z filtrem UV, pojemność 150 ml, zużyte jakieś 60 ml Chętnie przygarnę ciekawe, "inteligentne" zabawki dla 5 latka , książeczki do czytania przed snem, różne fajne gadzety które mogą się przydać młodemu - oczywiście w dobrym stanie i kompletne; oraz ciekawe zapachy - a najbardizej: ![]() Dolce vita Poeme Cadjmere PG Chanel Eau Premiere, Coco Aqua Allegoria Gentiana Allure EDP Max Mara klasyczna, Kashmina Touch oraz dobry puder dla 40 letniej facjaty ![]() inne propozycje również rozważę, ale bardzo proszę o konkrety (choćby hasłowo, a nie wyłączne odsyłanie do swoich wątków) odpowiedzi będę zamieszczać w wątku w którym rozpoczęła się rozmowa; Edytowane przez dixi Czas edycji: 2011-03-02 o 07:11 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy... i nie tylko ;)
Interesuje mnie to:
- Jil Sander Jil ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos za: AA Pamplelune?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazlam
![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- [/COLOR]niestety nic ![]() Edytowane przez dixi Czas edycji: 2010-02-05 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dokładka, zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś znajdziesz za Tauera odlewkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
L'air du desert marocain - odlewka 10 ml ze wspolnych zakupów, próbka Une rose chypree Tauera ok 2 ml ewentualnie Samsara shine EDT, firmowa perfumetka AA Pamplelune, odlewka ok. 15 ml w atomizerze; Jil Sander Jil - miniaturka lekko testowana, 4,5/5 ml; ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mnie najbardziej interesuje u Ciebie Jasmin noir, ale nie oddam za niego Tauera - chyba ze dostanę min. 20 ml z flachonem, wtedy dołoże jeszcze różę szyprową;
jeżeli masz jakieś pomysły, to czekam; może cos mi umknęlo, ale figowców u Ciebie nie widzę.... ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
witam, interesuje mnie Tri Aktiline, chciałam dzis kupic w sephorze bo jest 50% przeceniony.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej chyba bez sensu byłoby gdybym odlała sobie 30 ml z flakonu 100ml żeby wysyłać 20ml z flakonikiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
cos za Tri Aktiline??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Co Cie interesuje, latwiej bedzie mi szukac, mam konturówki do ust lancome, artdeco, mały body lotion truskawka 60ml TBS, roc multi correxion anty age 3ml
Edytowane przez MagdaK7 Czas edycji: 2010-02-14 o 11:50 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
gdzie Ty ukryłaś te wszystkie figi? znalazłam tylko demeterową, a interesują mnie w zasadzie wszystkie ...
a druga opcja - może rozważysz oddanie mi adekwatnej ilości Jasmin noir z flachonem za wszystko, co Cię interesuje? ile to mogłoby być? (choć wolałabym się dogadać naktórąś figę za Tauera, ale w jednym kawałku - nie wiem jakie masz pojemności ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
jesli bez atomizera to nie chce, moze masz cos poza watkiem zeby dorzucic?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dokładka zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
aktualizacja, dokładka - zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Coco 10 ml ?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
Coco Mademoiselle Sandalo L'erbolario Lodi EDP - 48/50 m Iris Noir EDP Samsara Shine Jil Sanders Poison 3 kroki Clinique |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Jil Sander Jil - miniaturka lekko testowana, 4,5/5 ml; Poison klasyk, odlewka 10 ml ?
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
do Blueflower:
Coco już poszła - sorry, nie zaglądałam do swojego wątku parę dni... jezeli cos chciałabyś z tego, co zostało za Etrę to zapraszam ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- do Sweet Butterfly: podoba mi się Max Mara i Hoggar, ale Poisona za nie nie oddam... zresztą i tak go mało... może coś innego chciałabyś? ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- do Mimi87: Gucci EDP to niestety nie moja bajka ![]() Edytowane przez dixi Czas edycji: 2010-03-18 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
o, właśnie piszę
![]() ile maksymalnie mogłabyś odlać Magnetism i Blv? poza Coco (już nieaktualne) wszystko mogę oddać zań ![]() sprostowanie - wszystko poza Poison ![]() Edytowane przez dixi Czas edycji: 2010-03-18 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Jil i Samsara, Max Mara już wcześniej była negocjowana z inną Wizażanką, także najprawdopodobniej do niej poleci. Także pozostanie Hoggar, byłabyś chętna na wymiankę za niego?
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hmmm... nie znam tego zapachu... jako dodatek do większego dila móglby byc, ale solo chyba jednak nie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.