|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię: Jennifer Lopez Live i Je t'm
Witam,
Wymienię zapach Jennifer Lopez Live 30 ml- nowy, ani razu nie psikany ale bez folii bardzo mocny, wystarczy psiknąć dwa razy i czuć go cały dzień kupiłam kiedyś na zapas i mi się znudził Live to urzekająca mieszanka owocowo-kwiatowych nut zapachowych. Nuta głowy: włoska cytryna, pomarańcza i ananas. Nuta serca: czerwona porzeczka, piwonia i fiołek. Nuta podstawowa: karmel, bób Tonka i drzewo sandałowe. Jennifer Lopez Live - zapach pulsujący życiem. oraz Lulu Castagnette Je t'm zostało ok. 20 ml zmysłowe połączenie owoców tropikalnych i nektaru egzotycznych kwiatów. Nuty zapachowe: nuta głowy: granat, liczi, brzoskwinia nuta serca: róża, lotus, malina, passionfruit nuta bazy: drewno, wanilia, cedr, piżmo, amber oba perfumy oczywiście oryginalne na inny zapach, najchętniej z kategorii słodkich lub waniliowych, owocowych moje zapachy: - dior niebieski - thierry mugler angel klasyczny - diesel fuel for life - escada Ibiza hippie, marine grove, desire me - chyba ![]() - lolita zielone jabłko itp. czekam na propozycje ![]() Edytowane przez Gwen23 Czas edycji: 2011-02-16 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię: Jennifer Lopez Live i Je t'm
cos u mnie za oba lub jeden z nich????
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za lopez?
![]() |
#8 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Może coś u mnie za któryś z zapachów? Zapraszam ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za Jenifer Lopez
![]()
![]() |
#12 |
🦄
|
Witaj, chętnie przygarnę Lopezkę, bo właśnie mi się kończy. W zamian mogłabym zaproponować to, co w wątku. Poza nim mam czerwone jabłko DKNY.
Mam też różne dekanty, ewentualnie mogłabym coś zrobić z moich flaków, mam np. lolitę midnight. Mam też Pussy Deluxe, które są jak lolita z tym, że mniej lukrecji a więcej anyżu.
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Nie znam tej lolity dlatego jak jutro odwiedzę sephorę to chętnie przetestuję
![]() mam bzika na punkcie zapachów J.Lo (oprócz glow) dlatego muszę się namyśleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie udało mi się poznać zapachu, gdyż w dwóch sephorach jej nie było ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Up up |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
🦄
|
No jeśli chodzi o Lolkę to tylko odlewka wchodzi w grę, bo mam prawie pełen flakon 80 ml więc nijak to pojemnościowo nie hula. Ale widzę, że szukasz Angela a ja mam parę ml końcówki w fajnym flakonie 15 ml. Coś byśmy pewnie wymyśliły żebyś objętościowo nie była stratna
![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Na angela bym respektowała
![]() A tak ogólnie to czego jeszcze szukasz? jakieś kosmetyki do make upu Cię interesują? bo ja z perfum już nic nie mam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.