|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Oriflame, Essence, Sephora i inne głownie kolorówka + płyty/filmy
NIEAKTUALNE
Rzeczy z tego wątku oddam za "cokolwiek". Szukam jasny podkład cienie ingot ( nude) do paletkek coś na cellulit magnetyczne paletki ( ingot lub inne) i parę rzezcy o których jeszcze nie wiem wymienione Flakon -Estee Lauder - White Linen - bez korka ( jeszcze go poszukam) pusty Flakon - NAF NAF - une touche de pusty Flakon - muszla Christian Lacroix pusty Essence,Crystal click &go nails - - french z brokatem ( 2 były przymierzone) pędzel do pudru Giordani Gold Grzebyk do rzęs Oriflame Paletka Visions devil, foxy, mystic ( kupione 16.06.09) używane ( stan jak na zdjęciu ) Paletka Oriflame Jazz fusion (exp 05 12) używana ( stan jak na zdjęciu ) Oriflame Absolute concealer for eys kolor pink ( exp 09 12 ) używany Oriflame Absolute concealer for eys kolor gold ( exp 06 12 ) używany Very me smoothie foundation kolor ivory – nowa Rimmel Stay matte foundtatioin kolor 103 True ivory ( z wymianki zostało ok połowa) Kredka Very me double trouble Blue lagoon-nowe Visions metaliner użyty 2-3 razy exp 09 12 Lip peel Sephora – użyty 2 razy otworzony 01.03 Oriflame, Silky Kiss, kolor rose damask Oriflame- power shine lipstick kolor pink punch ( zużyte około 0,5 cm) Very me Lip gloss neon pink exp 05.13 użyty raz (swatch) i Connector szkła kontaktowe Acuvue Oasys ważne do 2014 moc -3.5 - 1szt, moc -3.25 - 2szt róz Max Factor miracle touch zreamy blush w kolorze soft murano ( użyty parę razy) szminke Astor, rouge couture catwalk fuchsia ( mokoło połowa zostałą) nowy balsam brązujący do ciała Dax cosmetics sally hansen intense firming shimmering body lotion - nowerozświetlach Primark ( raz / dwa razy uzyty) Płyty Cd/ filmy( filmy z gazet) Brathanki – same przeboje ( dodatke do piwa Żywiec) stan bdb Ewa Farna – płytka z Oriflame Gotowe na wszystko – 1szy odcinek 1szego sezonu Przypadkowa dziewczyna - film Płyta ( z PZU S.A.) Iltra nate, tim deluxe, tom novy … Josh – film Trudna droga do miłości – film Piraci Romana Polańskiego Pissing Razors-Live In the devil's triangle Klątwa skorpiona Misja Sztuka układnia kwiatów Techno – coca-cola Ich Troje –AD4 Tokio Hotel - Schrei Biustonosz bardotka 75 C nipplex Biustonosz 70D donna Biustonosz 70D donna OPI Russian Navy Suede Max factor nailfinity Miss O - różowa ubytek : kilka psików
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-05-16 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oriflame, Essence, Sephora i inne głownie kolorówka + płyty/filmy
Flakon -Estee Lauder - White Linen - bez korka ( jeszcze go poszukam)
Flakon - NAF NAF - une touche de Czy to są perfumy, czy puste flakony? Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2011-04-14 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Flakon -Estee Lauder - White Linen - bez korka ( jeszcze go poszukam)
Ile tego masz? Znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
óz Max Factor miracle touch zreamy blush w kolorze soft murano
cos za?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
szkoda
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Błyszczyk mam na razie "zarezerwowany", ale niebieski cień mogę ci oddać. Która to jest ta mała szminka na twoim zdjęciu, obok dwóch cieni? bo nie mogę w opisie znaleźć.
PS dodałam nowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
podoba mi u ciebie jeszcze
róz Max Factor miracle touch zreamy blush w kolorze soft murano ( użyty parę razy) Kredka Very me double trouble Blue lagoon-nowe https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1298216751 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
mam loreal translucide ivory super !!!!! caly uzyty 5 razy
oraz gucci envy 25/50 ml i tester brazera ysl 3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
czy oddalabys mi
Very me smoothie foundation kolor ivory – nowa róz Max Factor miracle touch zreamy blush w kolorze soft murano ( użyty parę razy) Kredka Very me double trouble Blue lagoon-nowe https://wizaz.pl/forum/attachment.php...7&d=1298216751 za - puder mineralny CATRICE, 110-light beige, użyty ok 3. razy - szminka Catrice (Urban Baroque)-odcien 03Victoria-uzyta kilka razy - patyczki do skórek wokół paznokci ESSENCE-zostało 4 z 5 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Rimmel Stay matte foundtatioin kolor 103 True ivory ( z wymianki zostało ok połowa),
róż Max Factor miracle touch- coś za to ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
patrysina
|
hej pomadka to za dużo ale mogę dorzucić ci np 2 pakiety różnych próbek co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
up
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
dokładka :
Biustonosz bardotka 75 C nipplex Biustonosz 70D donna Biustonosz 70D donna
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1304283629 i biustonosz 70D, który to? ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
kurcze nic nie znajdę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za miss o ? zajrzyj do obu wtakow i odpisz u mnie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.