|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szybkowątek! koturny, kamizelka, nowe jeansy! Zajrzyj! :)NIEAKTUALNE! Po raz kolejny zapraszam do wymiany. Tym razem zależy mi na szybkich i konkretnych wymianach, bo chcę się jak najszybciej pozbyć tych rzeczy... ZASADY: 1) Rzeczy zarezerwowane oznaczam na fioletowo, negocjację na niebiesko, wymienione na szaro. 2) Zawsze odpisuj u mnie, ja będę odpisywać u Ciebie. 3) Wysyłam pierwsza, kiedy mam mniej przekupek. 4) Paczki / listy wysyłam Pocztą Polską, zwykle ekonomicznym, zawsze w kopercie bąbelkowej. 5) Nie wymieniam się na siłę. Jestem wybredna! Nie wymieniam się na rzeczy niemodne i zniszczone! 6) Czasami negocjuję z paroma osobami ta samą rzecz, a potem wybieram ofertę dla mnie najciekawszą (dotyczy to rzeczy z wish). 7) Starannie opisuję każdą rzecz, nie zatajam jej stanu faktycznego, więc, proszę, Ty też tego nie rób. ![]()
![]() Wymiana: Edytowane przez oruga Czas edycji: 2011-06-27 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szybkowątek! koturny, kamizelka, nowe jeansy! Zajrzyj! :)
1) Lokówka HOLDEN
- model: LA - 41 - doskonała do modelowania włosów i układania loków - końcówka grzejna o średnicy 13mm - błyskawiczne, dwustopniowe nagrzewanie - lampka kontrolna zasilania - 230V, 50Hz, 18W Użyta tylko raz, nie ma żadnych śladów użytkowania (przynajmniej ja nie zauważyłam ;p)
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
2) Nowe jeansy firmy ONLY (Vero Moda)
- rozm. 38 (wg metki) - są ciemne, nie posiadają żadnych przetarć, przednie i tylnie kieszenie są obramowane u góry czarną skórą - posiadają jeszcze papierową metkę, brak na niej ceny, właściwie to nie wiem dlaczego, nie odrywałam, ale kosztowały mnie 119zł - kupiłam je na jesieni, ale właściwie bez przymierzenia, zrobiłam to dopiero w domu i okazało się, że na mnie nie leżą, więc wrzuciłam je na dno szafy i całkiem o nich zapomniałam - wymiary: *długość: 99cm *szerokość nogawki na dole: 16cm *stan: 20cm *szerokość w pasie: 40-41cm Właściwie to nie wiem na co chcę je wymienić, więc rozpatrzę każdą propozycję. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
3) Amarantowe koturny z kwiatem peep toe
- rozm. 37 (ja noszę 38 i też są dobre) - długość wkładki: 24 - 24,5cm - wysokość: 9,5cm - są w stanie idealnym! ![]() - CCC Jennifer&Jennifer - są cudowne!!! ![]() WYMIENIĘ JE TYLKO I WYŁĄCZNIE NA INNE BUTY w rozm. 38!!!
Najbardziej zależy mi na balerinkach z kwiatem/kokardą/czymś innym z przodu, kolor bez znaczenia (patrz WISH) lub koturnach, ale rozpatrzę każdą inną, bucikową propozycję. ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
4) Japonki
- rozm. 37 - długość: 24cm - firmy RESERVED - są ciemno fioletowe w jaśniejsze fioletowo-różowe szlaczki (kwiaty, motyl) - są z miękkiego materiału (nie wiem jak to opisać, po prostu są miłe w dotyku ;p) - są w stanie idealnym - kupiłam je na letni wyjazd w pośpiechu, wcześniej nie przymierzyłam, a okazały się być ciut za małe, więc miałam je na sobie tylko chwilę, resztę "swojego życia" przeleżały w szafie Wymienię za drobiazg. ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
5) Kamizelka
- rozm. L - firmy TROLL - jest nowa z papierowymi metkami i dodatkowym guziczkiem - szara w białe pionowe pasy, w środku wykończona materiałem floral - z przodu ma dwie małe kiszonki i cztery srebrne guziki z motywem kotwicy - wymiary: *długość z przodu: 53cm *długość z tyłu: 44cm - jest śliczna! ![]() ![]() <kolejny nieprzemyślany zakup...>
![]() Wymiana: Edytowane przez oruga Czas edycji: 2011-04-29 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
cos za koturny?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Coś za klapki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie np gladiatorki za lokówke?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=526039
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za fioletowe koturny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Cos za dzinsy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
cos za lokówke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za fioletowe koturny
WYMIANA CIUSZKI I BUTY(nowe też) męski swietny zegarek zapraszam https://wizaz.pl/forum/showthread.php...2#post26 080102 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
u mnie buty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za japonki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
cos za lokówke?
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Podobają mi się fioletowe koturny
![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- i dżinsy ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
koturn za dżinsy nie oddam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.