|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymiana - buty 36, torebki :-)
Witam
![]() chętnie wymienię swoje nieużywane lub jednorazowo użyte buty i inne akcesoria. 1.Urocze chabrowe czółenka peep toe. Rozmiar 35, ale długość wkładki 23 cm, więc powinny być dobre dla rozmiaru 36. Nieużywane, mierzone. Dołączę dodatkowe, oryginalne fleki. 2. Pasek na talię, z tyłu guma;kolor- szary; materiał- bardzo dobrej jakości zamsz; szerokość- około 10,5cm; długość- bez rozciągania około 73cm, po max. rozciągnięciu około 100cm;Zapinany z przodu. Jest nowy, nie posiada metki. cdn. ![]()
![]() Edytowane przez Kura Nioska Czas edycji: 2011-02-17 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymiana - buty 36, torebki :-)
Torebki, kupione w internetowych galeriach wystawiających prace artystów. Pojedyncze egzemplarze.
1.Szara elegantka. USZYTA Z SZAREGO USZTYWNIONEGO FLAUSZU.PRZÓD TOREBKI ZDOBI SYNTETYCZNA TKANINA WYSZYTA CZARNYMI CEKINAMI.PODSZEWKA CZARNA Z KIESZONKĄ. ZAPINANA NA ZAMEK. WYMIARY: WYS:23CM,SER:35CM+7CM, WYS.PASKÓW:24CM. Kupiona w sklepie internetowym "wylegarnia" z pojedynczymi dziełami artystów. Projekt autorski. Nieużywana. 2.Borba - Hafciarka Torba uszyta z dżinsu. Haft ręczny wykonany muliną. Boki torby lekko przymarszczone gumką. Szerokość regulowana za pomocą troczków. Wewnątrz podszewka w groszki z kieszenią na zamek. Zamknięcie torby na patkę z magnesem. Na rączki naszyta ozdobna taśma. Wymiary: 43 cm szerokość, 29 wysokość, 50 cm rączki. Kupiona w sklepie internetowym "wylęgarnia" z pojedynczymi dziełami artystów. Projekt autorski Borba Design. Nieużywana. I trochę autorskiej biżuterii z galerii "wylęgarnia" 1.Oryginalne kolczyki wykonane z kul gąbczastego koralowca naturalnego w kolorze soczystych wiśni. Ciekawa forma. całość w ręcznie oksydowanym i polerowanym srebrze próby 925. długość 7,9cm. 2. Długi, 152 cm, naszyjnik, wykonany z drobin onyksu i obsydianu, korala, lawy wulkanicznej, jaspisu i awenturynu, małe, czarne zapięcie. 3. Dwie bransoletki ![]() c.d. post 29
![]() Edytowane przez Kura Nioska Czas edycji: 2011-03-14 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za Nieużywane, jedynie mierzone botki Reserved w modnym kolorze nude. Po wewnętrznej stronie mają małe zamki.
Rozmiar 36, długość wkładki 23 cm. ? ![]() mam nadzieję że już można pisać, bo nie ma żadnego napisu że nie . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
coś za czółenka w zebre i botki??
![]() ![]()
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za zebry albo beżowe buciki oddam bardzo duzo
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za botki Reserved? zapraszam do obu wątków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej cos za Urocze chabrowe czółenka peep toe
i butki reserved? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za botki i buty w zeberke?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za botki reserved?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za buty? odpisz u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś za zeberki? odp u mnie
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za botki Reserved?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
1.Urocze chabrowe czółenka peep toe. Rozmiar 35, ale długość wkładki 23 cm, więc powinny być dobre dla rozmiaru 36. Nieużywane, mierzone. Dołączę dodatkowe, oryginalne fleki. 2.Nieużywane, jedynie mierzone botki Reserved w modnym kolorze nude. Po wewnętrznej stronie mają małe zamki. Rozmiar 36, długość wkładki 23 cm.
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
oddam mega duzo za ktorekolwiek buciki, zalezy mi an zebrach
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
kurcze nie wiem która bluzka, a może coś byś chciała co szukasz mam 3 pełne szafy w domu więc mogę poszukać coś na specjalne życzenie
![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Na pewno mam czarną tulipanową i czerwoną taki przyjemny materiał w dotyku ala zamsz z takim meszkiem nie wiem jak określić i koturny też mam jutro zrobię zdjęcia poszukam też biżuterii ![]() ![]() Bo zabrakło miejsca niżej ale też mam ładną nową pościel 160*220 ![]() ![]()
Edytowane przez indja2 Czas edycji: 2011-02-14 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Spódniczki o kroju tulipanka czerwona nówka nieśmigana, różowa też, a pozostałe jeśli raz miałam na sobie to było dobrze, nowa torba A4 w kolorze morskim kosztowała 199 zeta, ale co tam jeśli Ci się spodoba bierz
![]() Biżuteria z sixa naszyjnik perełki na srebrnym łańcuszku, komplet z kolczykami, kolorowe i serduszko ala krawat - wszystko nówka Koturny 36 - czerwone tylko w domu w nich chodziłam, żeby rozchodzić, reszta też ubrana może z raz.
Edytowane przez indja2 Czas edycji: 2011-02-14 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Jeszcze coś:
1. Nowy naszyjnik paw Stradivarius.Bez metek. 2. Bawełniana sukienka Atmosphere. Rozmiar 42. Pasuje na rozmiar M lub L. Materiał: 100%bawełna. Stan sukienki oceniam na idealny, jak nowa! Wymiary: w biuście - luźny fason ok. 100cm, w tali i biodrach- luźny fason, długość sukienki 90cm.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.