|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Korale, biżu, dodatki, ciuszki
Początkująca przekupka zaprasza na wymiankę.
Dziś dodam tylko biżu: 1. Drewniana bransoletka brąz-turkus-szary 2. Kolczyki Avon, niepełne kółka z perełkami 3. Krawat z cyrkonii 4. Naszyjnik na żyłkach granat-srebrny 5. Brożka kot 6. Kolczyki z niebieskimi oczkami 7. Naszyjnik z literką R 8. Naszyjnik z brązową zawieszką 9. Drewniane korale- brąz-pomarańcz 10. Drewniane korale- turkus 11. Drewniane korale- brąz 12. Fioletowe korale 13. Korale róż-niebieski-biały, Primark 14. Czerwono- przezroczyste korale 15. Czerwone korale 16. Fioletowo-perłowe korale 17. Długie złote korale 18. Żółte korale 19. Koraliki na gumce 20. Pasek-kokardka Atmosphere, Rozmiar S/M, nowy W razie potrzeby mogę wrzucić dokładniejsze zdjęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Korale, biżu, dodatki, ciuszki
Coś zA:
1. Drewniana bransoletka brąz-turkus-szary 8. Naszyjnik z brązową zawieszką 12. Fioletowe korale 13. Korale róż-niebieski-biały, Primark 17. Długie złote korale 20. Pasek-kokardka Atmosphere, Rozmiar S/M, nowy ?? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
1. Drewniana bransoletka brąz-turkus-szary 9. Drewniane korale- brąz-pomarańcz 13. Korale róż-niebieski-biały, Primark 20. Pasek-kokardka Atmosphere, Rozmiar S/M, nowy ? ![]() Mogę wymienić ubrania, jak i biżuterię. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
coś za pasek atmosphere
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- a planujesz jakąś dokładkę ubrań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
jasne-planuję, tylko już nie dziś
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
cos za pasek??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za koraliki z 13?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.