![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
((((((( Inneov Cellulit, prostownica TONI&GUY, kulki Giordani Gold.. i inne )))))))WĄTEK NIEAKTUALNY - NOWY JEST TU: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=534910 Zasady: - informuję o faktycznym stanie rzeczy - wysyłam zawsze listem poleconym ekonomicznym i tego samego oczekuję od Ciebie - opisy rzeczy, które zostały wymienione zaznaczam na szaro lub usuwam - masz mniej Przekupek albo negatywa - wysyłasz pierwsza Wydłużający tusz do rzęs Max Factor Lash Extension Effect - kupiony w Londynie, kolor czarny, nowy, wartość 60zł Inneov Cellulit - brak jednego listka, pozostały 4 listki, czyli 48 z 60 tabletek, brak pudełka, jeszcze nie wiem czy chcę oddać, bo teraz jestem na diecie i nie mogę zazywac żadnych tabletek, więc można kusić - wymienione :P Christian Dior kredka-Eyeliner - oryginalna kredka do oczu z gabeczką do rozcierania, kupiona w Paryżu, kolor 090 Noir (czarny), napisy trochę starte, ale widac jeszcze firmę i logo CD, długość całości 10,5cm, pozostało 5cm samej kredki, dokładnie taka jak ta: Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2012-02-17 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ((((((( Inneov Cellulit, prostownica TONI&GUY, kulki Giordani Gold.. i inne )))
Oriflame Giordani Gold Bronzing Pearls - puder brązujący w kulkach, kolor Natural Bronze, made in Italy, kupione w sierpniu ubiegłego roku, kilka razy użyte, wartość 74zł, swietne opninie na KWC:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,521,oriflame-giordani-gold-puder-brazujacy-w-perelkach.html Profesionalna prostownica TONI&GUY - model TG085, link: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...TF8&me=&seller= , kupiona w Londynie, posiada angielską wtyczkę - przejściówkę do polkiego gniazdka mogę dołożyć, prostownica 100% sprawna, stan wizualny jak na foto, posiada 12 różnych stopni nagrzewania, maksymalna temperatura 200 stopni Celsjusza, mega długi kabel 3 metry, czas nagrzewania to zaledwie 40 sekund! Powłoka płytek ceramiczna, prostownicę włącza się za pomocą przycisku, posiada wyświetlacz LCD (lampka jest w kolorze pomarańczowym), posiada również funkcję blokady ustawień stopnia nagrzania, blokadę przed nieumyślnym wyłączeniem Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-04-30 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ((((((( Inneov Cellulit, prostownica TONI&GUY, kulki Giordani Gold.. i inne )))
Szminka marki Esprit - kolor cukierkowy róż "Baby Pink", nr 201 Iridescent Pink, kilka razy użyta
Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2013-12-15 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Rival De Loop Age Performance - przeciwzmarszczkowy krem na noc, dobry dla cery suchej/normalnej, pozostało ponad połowa
Isana odżywka w sprayu do włosów suchych z rozdwajajacymi się końcówkami - z 200ml pozostało ponad połowa Delia Henna tradycyjna czarna - nowa Lacoste Touch of Pink - pojemność pierwotna 90ml, świetna podróbka, trwały zapach, pozostało tyle ile widać na zdjęciu Torba plażowa Joico - kolor brązowy, nowa, duża, wymiary: wysokość 46cm, długość 29cm, szerokość boku 15cm Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-05-22 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Lakier do paznokci Eveline - 4,5ml, kolor niebieski, nr 30, pozostało 3/4
Lakier do paznokci Maybelline, Expres Finish Shock Control 60 sec -10ml, kolor 68 Prune, połyskliwy metaliczny fiolet, wysycha w 60 sekund, użyty 2 razy Lakier do paznokci Wibo Express Growth - 8ml, kolor ciemna śliwka z kolorowym świecącym brokatem, raz użyty Zielony pilnik - nowy Ziaja wazelina biała kosmetyczna - 30ml, brak dwóch maźnięć, praktycznie cała Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-05-21 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Błyszczyki motylek - perłowe odcienie, użyte tylko raz, w środku pędzelek i lusterko Dwa pędzelki - nowe, dwa, bo środkowego nie ma Farba do włosów Joanna Multi Cream Color - kolor Hebanowa Czerń, pozostało tyle, żeby zrobić pasemka (około 1/4 opakowania), farba kompletna: z nowymi rękawiczkami, instrukcją. Avon Body Spray Coconut&Papaya - ilość widoczna na zdjęciu Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-04-30 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Cienie w słoiczkach marki Editt - kolory od lewej: - jasniutki chłodny fiolet - wrzosowy iskrzący - złoty - brąz iskrzący z miedziana poświatą - błękitny iskrzący ze srebrną poświatą Cień do powiek LUMENE - brązu już nie ma, został jaśniutki matowy róż Sypki cień do powiek marki Editt - kolor iskrzący niebieski Sypki cień do powiek marki Editt - kolor iskrzący fiolet Smackers Whirly Shimmer Gloss Strawberry T'Whirl - błyszczyk z drobinkami brokatu, zostało ok 30% Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-04-30 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Toni&Guy profesjonalna szczotka - mega duża, powierzchnia części szczotkującej ma wymiar ok. 12cm x 8cm, używana - dokładnie wyczyszczona, poza przebarwieniami od farby do włosów stan oceniam na bdb, kupiona w Londynie w salonie fryzjerskim Toni&Guy
Czarna spinka gwiazda - stan dobry, długość ok. 10cm Wałki na rzepy - 4 sztuki, nowe, średnica 4cm Atomizer do perfum w kolorze złotym - bardzo łatwo się go rozkręca i napełnia Wella High Hair Flat Iron Spray Strong Control - dwufazowy lotion do prostowania włosów, pojemność początkowa 200ml, pozostało tyle ile widać na zdjęciu, wartość pełnego 44zł Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-05-25 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Pudełko na soczewki kontaktowe - nowe
Wilkinson Sword Quattro for Woman - kupiłam bo była w promocji w komplecie z ostrzami, a zależało mi na ostrzach (bo maszynke już taką mam), a dwóch takich samych maszynek nie potrzebuję Penseta - w kolorze srebrnym, nowa Dyfuzor do suszarek Remington - nowy, średnica otworu 4,5cm
Loreal Studio Hot Curl Spray do Loków - do stosowaniua z lokówka i suszarką z dyfuzorem, pojemność początkowa 150ml, brak kilku psików, pozostało tyle ile widać na zdjęciu Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-05-21 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Skośny pilnik z polerką 4 w 1 - 2 plikniki i 2 polerki w jednym, nowe
Porcelanowa szkatułka - nowa, dostałam w prezencie, jednak nie mam co w niej trzymać, pięknie zdobiona, długość 7,5cm, szerokość 4,5cm, wysokość 3,5cm Swarovski - pudełko na biżuterię, dostałam w nim bransoletkę Asecurella - pozostały 2 tabletki, dorzucę gratis do wymianki Dwa pudełka na soczewki kontaktowe - nowe Próbki pomadek Avon - stan jak widać, dorzucę gratis do wymianki Korektor Rimmel Clear Complexion - przeznaczony do cery z niedoskonałościami w postaci wyprysków, doskonale ukrywa niechciane krostki,lekko je wysusza i przyspiesza ich gojenie, zużycie widac na zdjęciu, kupiony w Londynie Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-05-22 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Kolczyki do nosa Claire's 6 sztuk - z cyrkoniami (czarne, żółte, czerwone) kupione w Londynie, nowe Kolczyki do nosa Claire's 3 sztuki - kupione w Londynie, nowe Komplet Baby Phat z cyrkoniami - kolczyki i wisiorek, stan db (gdzieniegdzie starty kolor) Zielone kolczyki koła - średnica 4,5cm, stan bdb Różowe koraliki na żyłce - stan bdb Klipsy motyle - w kolorze złotym z cyrkoniami, stan db Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-04-30 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Manhattan Water Flash Lipgloss - błyszczyk , kolor cielisty, pojemność 6,5ml, tylko wypróbowany, wartość 15zł
Bielenda Bio Plantacja KOKOS naturalny balsam do ust - pozostało ponad połowa Ziaja Pomarańczowy balsam do ust - pojemność początkowa 10ml, pozostało około 3ml, akurat na wypróbowanie, dorzucę gratis do wymianki Oriflame, Visions, Sugar Rush Lip Gloss Cotton Candy - błyszczyk, jasny pudrowy róż, 10ml, wypróbowany, cudowny zapach, wartość 17zł Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-05-21 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za kredkę CD?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej
Jestem chętna na tabletki antycell, tyle że tak dla jasności w aptece całe opakowanie kosztuje 62 zł nie wspominając o allegro gdzie w wielopakach bywa jeszcze taniej ![]() http://www.aptekawsieci.info/search/...&commit=Szukaj Oprócz tego może przytuliłabym pudełko porcelanowe i wałki na rzepy. Zapraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za
Wydłużający tusz do rzęs Max Factor Lash Extension Effect - kupiony w Londynie, kolor czarny, użyty kilka razy, wartość 50zł Inneov Cellulit - brak jednego listka, pozostały 4 listki, czyli 48 z 60 tabletek, brak pudełka, jeszcze nie wiem czy chcę oddać, bo teraz jestem na diecie i nie mogę zazywac żadnych tabletek, więc można kusić
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Ogólnie spoko, choc moze dobierz cos za Inneov większa wymianka = 1 wysyłka na Inneovie zależy mi najbardziej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Profesionalna prostownica TONI&GUY - model TG085, link: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...TF8&me=&seller= , kupiona w Londynie, posiada angielską wtyczkę - przejściówkę do polkiego gniazdka mogę dołożyć, prostownica 100% sprawna, stan wizualny jak na foto, posiada 12 różnych stopni nagrzewania, maksymalna temperatura 200 stopni Celsjusza, mega długi kabel 3 metry, czas nagrzewania to zaledwie 40 sekund! Powłoka płytek ceramiczna, prostownicę włącza się za pomocą przycisku, posiada wyświetlacz LCD (lampka jest w kolorze pomarańczowym), posiada również funkcję blokady ustawień stopnia nagrzania, blokadę przed nieumyślnym wyłączeniem
coś u mnie? a jesli nie, to co za nia szukasz?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
nic wiecej mi sie nie podoba
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej,
olejku już nie ma - wymieniony. Co jeszcze Ci się podoba? Ja chciałabym jeszcze: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1297721102 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1297768153 ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Właściwie to po przejrzeniu wątku ciuchowego najbardziej zależy mi na kolczykach. ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Kurcze - na kolczykach mi zależy ![]() Z wish mam: Joico K-Pak to co w wątku, plus dodatkowo mam po 1000ml odżywki i hydratora, mogłabym coś odlać. Mam również ok 50ml szamponu. Amor Amor, ale minimalną ilość- ledwo pokrywającą dno buteleczki, no ale zawsze coś ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- A co byś chciała za same kolczyki i top? ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- A za same kolczyki? Oj, wybacz,że tak kręcę ![]() Ale mam w "tle" inne negocjacje i stąd moje pytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Moze cos u mnie za Inneov?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
TRESemme szczotka prostująca włosy podczas suszenia - nowa, kupiona w Londynie, długość ok.20cm, wymiary części szczotkującej to ok. 7,5cm x 3,5cm
Plastry na halluksy - kupione w Londynie w Bootsie, nowe, zostały 3 sztuki Lakier do paznokci Sally Hansen, Star OPAL NailGlaze - 13ml, kolor Rose Gold Opal, raz użyty Krem Nivea - nowy, w folii, posiadam 2 sztuki Toner do włosów rozjaśnianych Smart Blonde - pozwala wyeliminować żółty kolor włosów, odcień PLATINUM (platynowy blond), nakłada się go na 5-15 minut (w zależności od stopnia intensywności jaki chcemy uzyskać) i spłukuje się OriflameGiordani Gold BronzingPearls - puder brązujący w kulkach, kolor Natural Bronze, made in Italy, kupione w sierpniu ubiegłego roku, kilka razy użyte, wartość 74zł, swietne opninie na KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...perelkach.html to sa rzeczy które podobają mi się u Ciebie, co oddasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Hej, podoba mi się co nie co, ale nie za lokówkę
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej,
ostatecznie decyduję się na kolczyki i top ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.