|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wish! :) Poszukuję konkretnych rzeczy, oddam wiele! :)
Hej
![]() ![]() ![]() może któraś z Was pracuje/pracowała jako paddock girl/umbrella girls lub po prostu ma ciuszki w takim klimacie to oddam bardzo wiele ![]() ![]() ![]() ![]() sukienka na premierę (musi być więc coś eleganckiego, ale nie satyna, nie sukienka weselna, tylko coś z klasą, najlepiej dopasowana w stylu sukienek Asos) rozm.36/38 ![]() płaszyk wiosenny (kolor obojętny, grunt żeby był z materiału dobrej jakości) rozm. 38 kurtka i spodnie na snowboard, niekoniecznie jakieś mega ![]() wszelkie szpilki/koturny/platformy rozm.39 ( nie szpice! ![]() okrągłe czubki, peep toe, gladiatorki itd. strój kąpielowy ciekawy, bikini lub monokini, nie jednoczęściowy, raczej interesują mnie nowe, chyba, że naprawdę idealny stan ![]() najlepiej z usztywnianymi miseczkami rozm b75, dół rozm m wszelkie stringi i bokserki damskie nowe, rozm m materiały do nauki francuskiego poradniki dot. malarstwa cienie do powiek, chętnie palety (np inglot) szminki i konturówki nude oraz inne ciekawe kolory ![]() jakiś ładny, kobiecy zapach ![]() ubrania na motocykl męskie rozm. xl oraz wszelkie gadżety związane z motocyklami (tylko ścigacze) paski do wybielania zębów, ewentualnie jakieś pasty i inne specyfiki ![]() fatburnery i termogeniki ( tylko dla sportowców/kulturystów, żadne pierdółki do odchudzania typu Aplefity i inne ;P ) Proszę od razu pisać co sobie wypatrzyłyście w zamian w moim wątku ![]() TYLKO za ciuchy w stylu paddock girls oraz za sukienkę na premierę i ciuchy motocyklowe jestem w stanie poszukać czegoś więcej poza wątkiem! Za resztę raczej tylko to co w wątku chyba, że znajdę coś w Twojej wish , wtedy zaznaczę, że to mam ![]() Fotki przykładowych poszukiwanych przeze mnie ciuszków ![]()
Zapraszam do mojego wątku! ![]() ![]() ![]() Oddam wiele za rzeczy z wish! ![]() Edytowane przez morena91 Czas edycji: 2011-02-01 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wish! :) Poszukuję konkretnych rzeczy, oddam wiele! :)
u mnie kosmetyki: perfumy i cienie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
U mnie cienie Inglota (paleta 3 cienie plus troche pudru oraz rozu) mam pare paskow wybielajacych (tych co na wizazu byly) i slownik do francuzkiego ale chyba bez okladki. I mozliwe ze jakies ksiazki ale to bym musiala poszukac bo niewiem czy to mam czy sie pozbyłam.
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Podoba mi sie kilka rzeczy. Paskow jest jakies pol opakowania moze i wiecej, niewiem nawet dokladnie. Cienie wygladaja jak widac, slownik z zewnatrz bez okladki jak pisałam ale w srodku ok.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
w watku mam buciki 39
podoba mi się u Ciebie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1295810824 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1295811346
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ja mam buty na koturnie numer 39, czerwony plaszczyk na wiosne oraz majtki bokserki czerwone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
up
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Mam perfumy i stringi czerwone
![]()
![]() |
#12 |
BAN stały
|
a jak mogę wejść do Twojego wątku z ubraniami? bo nie ma linka....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
:)
|
ppodaj mi link do swojej wymianki bo jakos nie mogę jej znaleźć :|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.