![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Próbki, perfumy i różne inne rzeczyWĄTEK NIEAKTUALNY! To mój debiut także proszę o wyrozumiałość ![]() SZUKAM pustego opakowania po pudrze mineralnym, dobrego, stabilnego, mocno się zakręcającego! DOKŁADKA! (23.03) -BIOWAX, intensywnie regenerująca maseczka do włosów blond, została mniejsza połowa. -ORIFLAME-miodzik do ust waniliowy, 2 razy miziany pędzelkiem. -BIOWAX, jedwab do włosów, nowy! Mogę zrobić odlewki: 1.Giorgio Armani-Emporio She (max 2x max 4 ml) 2.Versace-Versense (max 2x max4 ml) 3.Escada-Escada max4 ml Próbki kremów, podkładów: -LRP-Lipikar BaumeAp-3x7ml -LRP-ISO-UREA-7ml -LRP-Hydraphase Intense-2ml -LRP-Unifiance, fluide matt, nr 03-1ml -LRP-Toleriane teint, beige sable-sand beige-2x 1ml Miniaturki: -LRP-Iso Urea-2x15 ml -LRP-Effaclar Duo-4x5ml brak Chętnie wymienię: 1.YSL-Elle, NIE MA! 2.DKNY-Zielone jabłuszko, z 30 ml została ok połowa ![]() ![]() ![]() 3.D&G-Light Blue, opakowanie 25 ml, oryginalny kartonik, zostało mniej więcej 5 ml. ![]() 4.Naomi Campbell Naomi by Naomi, 15 ml, została większa połowa ![]() 5.Kylie Minogue- Couture, dezodorant w sparyu 75 ml zostało ok 3/5 + żel pod prysznic 75 ml została większa połowa http://merlin.pl/Kylie-Minogue-Coutu...19,780337.html W przypadku tych perfum wolałabym wysłać osobom zainteresowanym zdjęcia, żeby nie było żadnych problemów ![]() Poza tym posiadam również próbki z Sephory: 1.Giorgio Armani-Armani Code, próbka 1,5 ml, ale jest troche ponad połowe. 2.Chanel Paris-Noo5, 2 ml, jest tak troche ponad 3,4. 3.Emporio Armani-Diamonds, 1,5 ml, jest połowa. 4.Gian Marco Venturi- 2x1,5 ml, praktycznie całe (ale jak rozpoznać czy to męski czy damski ![]() 5.Sonia Rykiel Paris-1,5 ml została połowa nie ma 6.Carolina Herrera-1,5 ml parktycznie cała 7.Guerlain Shalimar Light-1,2 ml została połowa (też nie wiem damski czy męski w każdym bądź razie ładny) ![]() ![]() 8.Kate Moss-Velvet Hour, 1,5 ml została połowa nie ma 9.Puma Jamaica-chyba 1,5 ml, została połowa 10.Sarah Jessica Parker, 1,5 ml praktyczne cała nie ma 11.Diesel fuel for life, 1,5 ml została połowa (i znów nie wiem czy damski czy męski, ale zapach powala na kolana ![]() 12.DKNY zielone jabłuszko, 2x1,5ml 1 cała, 2 do połowy. 13.CK Eternity 1,2ml praktycznie cała. Namiętnie szukam, potrzebuje, przygarne w każdej postaci!! YSL-Cinema!!! ![]() Poza tym jestem chętna na: 1.Beyonce-Heat 2.Kate Moss-Velvet Hour, ale nie próbki ani odlewki tylko w flakonie ![]() 3.Bruno Banani- każdy poza tym w jasno różowym flakonie ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------- Wymienie kosmetyki: 1.Woda Termalna Iwostin- 250 ml została mniejsza połowa. nie ma 2.INGLOT-cienie matrix, różowa kompozycja, muśnięty pędzlem. 3.INGLOT-cień neon, nr 88, perłowo,mlecznie,złocisty , muśnięty pędzlem. 4.AA Therapy, maska0krem na naczynka, 50ml, zostało jakieś 10 ml, idealne dla osoby chcącej wypróbować przed kupnem, spokojnie starczy na kilkanaście użyć. 5.INGLOT, paletka 3 cieni, kupiona miesiąc temu, cienie muśnięte pędzelkami, zużycie minimalne. 6. The Body Shop, 3 masła do ciała, różane, oliwkowe, mango (można brać pojedynczo, 50 ml 1 op. nie sugerowac się wielkością pudełka, bo w środku było znacznie mniej ![]() ![]() 7.Essence, zestaw 2 cieni+szablony do malowania brwi. 1 raz muśnięte pędzlem, stan idealny. 8.Rimmel, szminka nr 700 Nude Delight, użyta 2 razy, stan b.dobry. 9.Golde Rose 2000-szminka nr 104, raz użyta, stan b.dobry. 10.Golden Rose-szminka nr 105, raz użyta stan idealny. 11.Ziaja Herbika Plant, bio-żel pod oczy kojący ze świetlikiem, użyty 2 razy,poj. 15 ml. 12.Dermacol, korektor żółty, najlepszy na sińce pod oczami, używany, ale stan zużycia minimalny. 13.Veet, plasty z woskiem+krem do depilacji (bez szpatułki i kartonika), nieużywane, nowe. Nie ma 14.Almay, face brightener, spf 15, nowy, jedynie otwarty w celu sprawdzenia co to takiego jest,30 ml. 15.LRP Anthelios XL ,sztyft na miejsca wrażliwe, spf 50+, nowy, zafoliowany. 16. LRP, Effaclar Duo 40 ml, używany, zostało ok połowy. nie ma ![]() 17. INGLOT, lakier do paznokci nr969 albo 696 :P kolor miętowy, użyty raz. 18.Joko Virtual, baza pod cienie, kilka razy użyta, leciutkie widoczne wgłębienie. 19. Revlon, lakier do paznokci, nr 013, użyty raz. 20.L'oreal Touche Magique, korektor pod oczy nr 3 beige natural, NOWY! zaklejony. 21.Oriflame, Pure Nature, maseczka do twarzy 50 ml, oczyszczająca z glinką i ekstraktem z łopianu, nowa. 22.AA Therapy, krem pod oczy oliwkowy, 30 ml, została reszta, idealna na wypróbowanie. 23.Bourjois, prasowany puder, odcień ROSE, nowy. (na zdjęciu nad paletką INGLOT pro3) 24.Essence, puder w musie, nr 01 matt sand, praktycznie nowy, na twarz nie użyty, jedynie lacami muśnięty żeby zobaczyć co to jest ![]() 25.Rimmel, cień do powiek, pastelowy róż nr 360 baby pink, muśnięty palcem. 26.Secret, rozświetlacz, nowy, muśniety 2 razy pędzlem. Kosmetyki są zadbane, świeże, żaden nie leży nie widomo ile i się nie kurzy. <jeśli czegoś szukasz, potrzebujesz, a nie ma w mojej liście, napisz, może mam w domu i nie potrzebuje ![]() (w razie potrzeby moge dokładniejsze zdjęcia wysłać na maila)
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2011-05-04 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki, perfumy i różne inne rzeczy
Cos u mnie za 2.DKNY-Zielone jabłuszko, z 30 ml została ok połowa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- a powiem Ci, że chętnie ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za DKNY?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
3.D&G-Light Blue, 5.Sonia Rykiel Paris-1,5 ml została połowa
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A nie chciala bys mi oddac 1.YSL-Elle, 50 ml cos dorzuce
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
przykro mi, ale Elle chciałabym tylko na Cineme wymienić- póki co
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- niestety ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wrazie gdybys zmienila zdanie zapraszam do watku. Moze znajdziesz cos innego za DKNY ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może coś mojego by Cie zainteresowało w zamian za Elle? Oddam naprawdę dużo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Tak widzialam, ale CK One wolala bym oddac za perfumki o podobnej pojemnosci. A HP nie oplaca mi sie wymieniac za DKNY
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A moze masz cos poza watkiem co mogla byc dolozyc do DKNY za CK
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
przykro mi, jabłuszko nieaktualne
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Rozejrzyj się proszę także u mnie, może znajdziesz coś za Elle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Cos zaa dkny ysl i probki? Lub cos z tych rzeczy? Jakbys byla zainteresowana to pooza watkiem mam paris hilton just me. Prosze, odpisz u mnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny teraz będe uzupełniać wątek o próbki, perfumy i kosmetyki, tak więc prosze o cierpliwość
![]() Napisze tu posta jak skończe, bo troche tego mam ![]() Fotki wrzuce jutro, bo dopiero odzyskam aparat, a jak nie da się wszystkicj to najwyżej będe wysyłać na maile ![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Ja również po Elle
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=512046 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, uzupełniłam listy
![]() (dziewczyny, jeśli nie odpisałam Wam tutaj, to odpowiedzi macie na swoich wątkach, staram się odpisać każdej ![]()
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2011-03-20 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Kochana to mój pierwszy dzień tutaj i po cichutku licze na to, że ktoś podzieli się YSL-Cinema, jak po kilku dniach nadal nie będzie odezwu to wtedy zaczne szukać czegoś innego
![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej, nie opłaca się wymianka za jedną małą próbkę. Wolałabym jakąś większą..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.