![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja twarzy,ciała, włosów + makijaż. Zapraszam :)WĄTEK NIEAKTUALNY Witam i zapraszam do wymiany ![]() Ze względu na zbyt dużą ilość kosmetyków, chciałabym się wymienić tylko za rzeczy z wish listy. Kosmetyki wysyłam w ciągu 3 dni roboczych od daty wymiany adresów, listem poleconym (ekonomiczny lub priorytetowy - do uzgodnienia),zawsze w kopercie bąbelkowej. Gwarantuję uczciwą wymianę, przebiegającą w miłej atmosferze. Moja wish lista: - biżuteria srebrna lub bez zawartości niklu (chętnie hand-made) - peelingi do ciała firmy Joanna - dwufazowy płyn do demakijażu oczu L'oreal - oleje/wcierki/ampułki do włosów - kosmetyki do włosów firmy Joico Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-04-26 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielęgnacja twarzy,ciała, włosów + makijaż. Zapraszam :)
Pielęgnacja twarzy i ciała 1. Cieszący się bardzo dobrą opinią na KWC krem nawilżający na dzień Nivea Visage - pozostało ok. 3/4 opakowania 2. Oliwka do ciała Johnson's Baby - zostało ponad 1/2 butelki. (Uwaga: z opakowania odlepia się naklejka - widoczne na zdjęciu) 3. Balsam brązujący Dove Summer Glow (wersja do jasnej karnacji) - nie używany 4. Balsam brązujący Perfecta Bronze Dax Cosmetics - pozostało ok. 3/4 opakowania 5. Balsam ujędrniający Dove - pozostało ok. 1/2 opakowania 6. Balsam nawilżający Pure & Natural, Nivea - użyty raz 7. Balsam regenerujący bardzo suchą skórę - Neutrogena. Zostało ok. 150ml z 400ml. (uwaga: z opakowania odlepia się naklejka - widoczne na zdjęciu) 8. Kremowy żel do mycia twarzy z termopeelingiem Eva Natura - nowy 9. Krem "Perfecta Nawilżanie" z sokiem aloesowym i kwiatem pomarańczy, Dax Cosmetics - wersja na dzień. Pozostało ok. 1/2 opakowania 10. Krem "Perfecta Nawilżanie" z sokiem aloesowym i kwiatem pomarańczy, Dax Cosmetics - wersja na noc. Użyty dwa razy Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-04-26 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja i stylizacja włosów 1. Szampon Yes to Carrots - świetny, naturalny skład. Pozostało ok. 300ml - proponuję również odlewki 2. Odżywka Yes to Carrots - również świetny, odżywczy skład. Pozostało ok. 450ml - proponuję również odlewki 3. Szampon do włosów Alterra, z morelą - użyty dwa razy 4. Odżywka do włosów Alterra, z morelą - użyta raz 5. Szampon do włosów suchych i zniszczonych, Pantene Pro-v. Zostało ok. 3/4 opakowania 6. Jedwab do włosów Biosilk, Farouk. Dwa opakowania - każde użyte 2-3 razy w minimalnych ilościach 7. Olejek termoochronny L'oreal Professionnel - Expert Liss Ultime "Reflexium" - użyty kilka razy (pierwotna pojemność to 50ml, pozostało ponad 90%) - jest wydajny, starcza na długo 8. Ceramiczna prostownica do włosów firmy "Stalman" - Nigdy jej nie używałam,bo nie korzystam z prostownicy. Raz używała koleżanka - efekt był, także myślę,że jest ok. Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-04-26 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zapachy 1. Escada "Magnetism" EDP - pierwotna pojemność to 75ml, została ponad połowa. Cudowny zapach. Oczywiście w 100% oryginalne 2. "Sweet Rose" EDT - wydaje mi się, że jest to odpowiednik Amor Amor Cacharel - chyba na tym zapachu wzorował się producent. Całkiem ładnie pachnie. Pozostało ok 75ml z 90ml 3. Ming Shu" EDT z Yves Rocher - z 50ml pozostało ok 3/4. Śliczny, świeży zapach 4. Incandessence" EDT Avon - 30ml bez kilku psików testowych. Uwaga: możliwe, że woda jest po terminie ważności. Natomiast wciąż ładnie i intensywnie pachnie Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-04-26 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Makijaż 1. Peeling + maseczka odżywcza do twarzy, Eva Natura. Zawartość opakowania wystarcza na więcej niż jedno użycie. Nowe 2. Puder brązujący Max Factor, z delikatnymi, złotymi drobinkami. Świetne opinie na KWC. Odcień: Golden. Użyty kilka razy jako cień do powiek 3. Lakier do paznokci Lovely - piękna czerwień. Nie używany 4. Baza pod cienie Art deco - świetne opinie na KWC. Niewiele używana, ubytek znikomy. Wydaje się być bardzo wydajna 5. Błyszczyk Rimmel Stay Glossy - odcień: All night long. Użyty kilka razy, ubytek minimalny 6. Baza pod makijaż Joko - nowa, nieotwierana 7. Sypki cień Joko, liliowy odcień - nowy, nieotwierany 8. Tusz do rzęs Joko - nowy, nieotwierany Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-04-23 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
1. Szampon Yes to Carrots - świetny, naturalny skład. Pozostało ok. 300ml - proponuję również odlewki 2. Odżywka Yes to Carrots - również świetny, odżywczy skład. Pozostało ok. 450ml - proponuję również odlewki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Cieszący się bardzo dobrą opinią na KWC krem nawilżający na dzień Nivea Visage - pozostało ok. 3/4 opakowania 7. Olejek termoochronny L'oreal Professionnel - Expert Liss Ultime "Reflexium" - użyty kilka razy (pierwotna pojemność to 50ml, pozostało ponad 90%) - jest wydajny, starcza na długo 3. Ming Shu" EDT z Yves Rocher - z 50ml pozostało ok 3/4. Śliczny, świeży zapach ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za escade i/lub ming shu?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za parę rzeczy?
![]() Ewcikowa wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=520117 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. Szampon Yes to Carrots - świetny, naturalny skład. Pozostało ok. 300ml - proponuję również odlewki
2. Odżywka Yes to Carrots - również świetny, odżywczy skład. Pozostało ok. 450ml - proponuję również odlewki 3. Szampon do włosów Alterra, z morelą - użyty dwa razy 4. Odżywka do włosów Alterra, z morelą - użyta raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Mnie interesuje z Asteriksów "La traviatta" i "Galijskie początki"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Incandessence" EDT Avon - 30ml bez kilku psików testowych. Uwaga: możliwe, że woda jest po terminie ważności. Natomiast wciąż ładnie i intensywnie pachnie
Cos u mnie?
![]() |
#13 |
patrysina
|
hej coś u mnie za:
7. Olejek termoochronny L'oreal Professionnel - Expert Liss Ultime "Reflexium" - użyty kilka razy (pierwotna pojemność to 50ml, pozostało ponad 90%) - jest wydajny, starcza na długo 8. Ceramiczna prostownica do włosów firmy "Stalman" - Nigdy jej nie używałam,bo nie korzystam z prostownicy. Raz używała koleżanka - efekt był, także myślę,że jest ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za
1. Szampon Yes to Carrots - świetny, naturalny skład. Pozostało ok. 300ml - proponuję również odlewki 2. Odżywka Yes to Carrots - również świetny, odżywczy skład. Pozostało ok. 450ml - proponuję również odlewki 3. Szampon do włosów Alterra, z morelą - użyty dwa razy 4. Odżywka do włosów Alterra, z morelą - użyta raz 6. Jedwab do włosów Biosilk, Farouk. Dwa opakowania - każde użyte 2-3 razy w minimalnych ilościach 7. Olejek termoochronny L'oreal Professionnel - Expert Liss Ultime "Reflexium" - użyty kilka razy (pierwotna pojemność to 50ml, pozostało ponad 90%) - jest wydajny, starcza na długo
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Coś u mnie w obu watkach za:
7. Olejek termoochronny L'oreal Professionnel - Expert Liss Ultime "Reflexium" - użyty kilka razy (pierwotna pojemność to 50ml, pozostało ponad 90%) - jest wydajny, starcza na długo ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
os u mnie za
1. Szampon Yes to Carrots - świetny, naturalny skład. Pozostało ok. 300ml - proponuję również odlewki 2. Odżywka Yes to Carrots - również świetny, odżywczy skład. Pozostało ok. 450ml - proponuję również odlewki ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() 3. Balsam brązujący Dove Summer Glow (wersja do jasnej karnacji) - nie używany 8. Kremowy żel do mycia twarzy z termopeelingiem Eva Natura - nowy 3. Szampon do włosów Alterra, z morelą - użyty dwa razy 5. Szampon do włosów suchych i zniszczonych, Pantene Pro-v. Zostało ok. 3/4 opakowania ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
3. Szampon do włosów Alterra, z morelą - użyty dwa razy 4. Odżywka do włosów Alterra, z morelą - użyta raz baze artdeco |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Spodobało mi się:
1. Szampon Yes to Carrots - świetny, naturalny skład. Pozostało ok. 300ml - proponuję również odlewki 2. Odżywka Yes to Carrots - również świetny, odżywczy skład. Pozostało ok. 450ml - proponuję również odlewki 3. Szampon do włosów Alterra, z morelą - użyty dwa razy 4. Odżywka do włosów Alterra, z morelą - użyta raz 5. Szampon do włosów suchych i zniszczonych, Pantene Pro-v. Zostało ok. 3/4 opakowania ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za szampon Yes to carrots i Escada magnetism?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
4. Baza pod cienie Art deco - świetne opinie na KWC. Niewiele używana, ubytek znikomy. Wydaje się być bardzo wydajna Puder brązujący Max Factor, z delikatnymi, złotymi drobinkami. Świetne opinie na KWC. Odcień: Golden. Użyty kilka razy jako cień do powiek Incandessence" EDT Avon - 30ml bez kilku psików testowych. Uwaga: możliwe, że woda jest po terminie ważności. Natomiast wciąż ładnie i intensywnie pachnie ?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
peeling+maseczka odżywcza do twarzy, Eva Natura
olejek termoochronny baza pod cienie, to mnie interesuje na pewno zależy które kolczyki ci się spodobały ![]() ![]() i biosilk jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Te dwa komiksy są najtrudniejsze do zdobycia właśnie
![]() Szczerze to nie przepadam za odlewkami dlatego na razie podziękuję,pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za escadę, ming shu, olejek termoochronny i bazę Artdeco?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Alterra lub Yes to Carrots
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
To jest przód paska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za baze art deco?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Chwilowo wstrzymam się z wymianą, bo z tego co chciałaś raczej zostanie mi tylko żel pod prysznic, nie wiem jak pójdą negocjacje, nie spodziewałam się takiego zainteresowania peelingami (zarówno tymi St.Ives jak i Joanny).
Odezwę się jakby coś. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś za
1. Szampon Yes to Carrots - świetny, naturalny skład. Pozostało ok. 300ml - proponuję również odlewki 2. Odżywka Yes to Carrots - również świetny, odżywczy skład. Pozostało ok. 450ml - proponuję również odlewki i Incandessence?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.