|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Paulkaa szuka na wymiane! Zajrzyj, masz to napewno! :) oversize, sukienki, marynarkiNIEAKTUALNE!!!!
Wszystkie swoje rzeczy na wymianę oddam za: *koszulki oversize *bluzki z kieszonką na piersi <3 *bluzki z guziczkami przy dekoldzie *obcisłe topy *luźne, szerokie bokserki *zwykłe t-shirty sieciówek ale większe, luźne WSZYSTKIE MINIMUM 60cm DŁUGOŚCI (białe, nude, beżowe, pudrowe, czarne, koralowe, miętowe, czerwone, floral) *Szpilki (fioletowe, kobaltowe, czarne lakierowane itp ewentualnie baleriny w tych kolorach) rozm. 36/37 za chabrowe (atmosphere) ze zdjęcia albo fioletowe oddam bardzo dużo! *Sukienki na wesele (za czerwoną garden oddam bardzo dużo!) *sukienek z aktualnych kolekcji H&M itp *sukienek na codzień, zwykłych bawełnianych (szary melanż najlepiej H&M!) *Eko skórka cienka, którą można by założyć do sukienki (czarna, beżowa) *MARYNARKA w paski H&M <3 *PŁASZCZYK Reserved ze zdjęcia!! (najlepiej 34, ew 36) Oddam wieeelee!!! *Dresowa marynarka szara, granatowa, CZERWONA! *kurteczki wiosenne *Spódniczki rozkloszowane *spódniczki tulipan (najlepiej czerwona, czarna, floral, w serduszka, kropki) *z gumą w pasie Tenisówki oxfordy całe czarne, białe (typu atmosphere, H&M) chyba 36 (zależnie od wkładki) + wszystko co zwyczajnie wpadnie mi w oko Zdjęcia to przyklady krójów rzeczy które mi sie podobają. Kolory opisane wyżej ![]() Jeśli coś masz, a podoba Ci sie coś u mnie PISZ! ![]() Edytowane przez Paulkaa Czas edycji: 2011-10-09 o 12:15 |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Paulkaa szuka na wymiane! Zajrzyj, masz to napewno! :) oversize, sukienki, mary
*koszulki oversize
*bluzki z kieszonką na piersi <3 *bluzki z guziczkami przy dekoldzie |
|
|
|
|
#6 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Dot.: Paulkaa szuka na wymiane! Zajrzyj, masz to napewno! :) oversize, sukienki, mary
u mnie NOWA biała tunika z new yorkera - oversize -świetna
![]() dodaje zdjecia pozostałych rzeczy oraz NOWEJ siwej sukienki firmy BAZAAR rozm. S |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

,