|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
MAJ, kosmetyki i ubrania
Witam serdecznie. Na poczatek kilka zasad:
- masz mniej przekupek - wysylasz pierwsza - nie wymieniam sie na sile, ale kazda propozycje rozwaze - wymieniam sie glownie na wish - moje kosmetyki pochodza z perfumeri, drogeri, lub z wymainki nie byly kupowane na allegro Przy niektorych rzeczach moge marudzic, za co z gory przepraszam Moja Wish : - Loreal Profesionell mleczko Thermo Repair - turkusowa kredka cos w stylu Avon Arabian Wyslylka mozliwa dopiero w piatek (wtedy przyjezdzam do Polski). Nie mam mozliwosci zrobic real zdjec niektorym kometykom, za co z gory przepraszam. A na wymiane mam Kolorowo: 1) cienie Bourjois Smoky eyes kolor violet romantic, uzyte kilka razy 2) podwojne cienie Clinique, ubytek nieznaczny, kolor beach plum 3) MAC, pojedynczy cien kolor Star by night, kolor pochodzi z limitowanki zarezerwowane dla króliczka 4) MAC szminka kolor Intricate, kilka razy uzyta rezewacja dla Corii 5) Kredka Bourjois kolor Prune moderne rezerwacja 6) Smashbox, Brow tech Quad, wosk prawie zuzyty, cienie do brwi prawie nietkniete 7) Clarins Everlasting, podklad kolor 107, zuzycie niewielkie 8) Pojedynczy cien Make up Factory rezerwacja dla króliczka 9) Pojedynczy cien Make up Factory rezerwacja dla króliczka 11) Essence kredka LL kolor Almost famous, kilka razy uzyta 12) Sephora kredka do oczu pozostalo 3/4, kolor bialy perlowy Pielengnacja 1) Charles Whortington, nowa profesjonalna odzywka do wlosow nadajaca polysk, nowa 5) Dior dwufazowy plyn do demakijazu oczu, zostalo 3/4 Edytowane przez lexxie Czas edycji: 2011-06-05 o 23:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAJ, kosmetyki i ubrania
Ciuchy i dodatki:
1) plaszcz New Look, nowy, roz 36 ale bardziej male 38 2) spodenki F&F, nowe z metka roz 38, ale bardziej na 40, na mnie za duze rezerwacja 3) Pasek na gumie New Look 4) Lampka nocna z Myszka Mini 5) Ochraniacz na szczebelki Edytowane przez lexxie Czas edycji: 2011-06-04 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
2) Szampon John Freida, Brillant Brunette, nowy
3) Odzywka do wlosow John Freida , Brillant brunette , nowa 4) John Freida Straightening Potion (spray prostujacy do wlosow), nowy cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz coś u mnie za:
1) Chales Whortington, nowa profesjonalna odzywka do wlosow nadajaca polysk, nowa 2) Szampon John Freida, Brillant Brunette, nowy 3) Odzywka do wlosow John Freida , Brillant brunette , nowa 4) John Freida Straightening Potion (spray prostujacy do wlosow), nowy odpisz proszę w moim wątku ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() ps. z chęcią bym jeszcze jednego Chalesa przyjęła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
3) MAC, pojedynczy cien kolor Star by night, kolor pochodzi z limitowanki
8) Pojedynczy cien Make up Factory 9) Pojedynczy cien Make up Factory cos u mnie?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
1) Chales Whortington, nowa profesjonalna odzywka do wlosow nadajaca polysk, nowa 5) Dior dwufazowy plyn do demakijazu oczu, zostalo 3/4 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
2) Szampon John Freida, Brillant Brunette, nowy 3) Odzywka do wlosow John Freida , Brillant brunette , nowa 4) John Freida Straightening Potion (spray prostujacy do wlosow), nowy
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej..hej..szkoda kurczę...akurat takiej kredki nie mam ^^ Może jeszcze kiedyś nadarzy się okazja na wymainkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie cien MAC oraz cienie Make up Factory
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Lexxie ja mieszkam w Angli, moge wystawic puder jako wymieniony i wyslac jutro, a ja poczekam na cienie, bo nie spieszy mi sie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Wieczorkiem wstawię u Ciebie fotkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos za:
1) Charles Whortington, nowa profesjonalna odzywka do wlosow nadajaca polysk, nowa 4) John Freida Straightening Potion (spray prostujacy do wlosow), nowy
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam namocniej, jednak się nie skuszę na odzywkę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
6) Smashbox, Brow tech Quad, wosk prawie zuzyty, cienie do brwi prawie nietkniete 11) Essence kredka LL kolor Almost famous, kilka razy uzyta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za
Clarins Everlasting, podklad kolor 107, zuzycie niewielkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie jeszcze 5) Kredka Bourjois kolor Prune moderne
a ile cm w pasie maja te spodenki? ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- hmm...dla mnie beda za duze ale beda pasowac na siostre ![]() wiec jak-kuleczki i perfumy za spodenki i kredke? ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie mam superkonkretnych potrzeb, liczę na to, ze coś wpadnie mi w oko ![]() Chętnie kolorówka z niewielkim zużyciem, nowa pielęgnacja (na zapas), produkty The Body Shop itp |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za :
Clarins Everlasting, podklad kolor 107, zuzycie niewielkie ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.