![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kolejny wątek...hm japan nude mint floral buty różne rozmiary
Nieaktalne
Hej, witam w kolejnym wątku wymiankowym W starym zrobił się już za duży bałagan i nie miałam miejsca na dokładki Zasady jak u wszystkich. Czego szukam? Obecnie: - eleganckich kardiganów i ogólnie eleganckiej odzieży do pracy - czółenek zamszowych na szpilce 38 - serii la roche posey dla cery tłustej lub mieszanej, tak samo pharmaceris, vichy, meteorków - perfum górnopółkowych i nie tylko, także odlewki i jeszcze całej masy innych rzeczy, o której w tym momencie nie pamiętam nie zatajam stanu ubrań, tego samego oczekuję od Ciebie. Osoba z mniejszą ilością przekupek - wysyła pierwsza, chyba że różnica nie jest wielka Zapraszam!! U mnie na czarnej liście są: -LikeTheChocolate -TiscaterroUnaFoto Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-05-06 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolejny wątek...hm japan nude mint floral buty różne rozmiary
1. pudrowa tuniczka savida - nowa z metkami r. xs
2. mega żakiet waterfall z kwiatową podszewką r. uniwersalny, kolor głęboka czerń - zdjęcie rozjaśnione żeby było widać szczegóły 3. marynarka japan r. s 4. miętowa bokserka h&m r. xs - jest w zasadzie niwa, kupiona bez przymierzania okazała się trochę za ciasna 5. kremowa tunika ze złotymi cekinami - nowa z kompletem metek, z boku ukryty suwak, idealnie się dopasowuje i naprawdę jest piękna! r. 38 6. boska chabrowa sukienka z kieszeniami marki M&S Portfolio. Wykonana z super materiału, który w dotyku przypomina aksamitny jedwab. Rozmiar uniwersalny. Ma jedną malutką wadę - w tańcu rozpruł mi się kawałek szwu z tyłu, oczywiście jest to zszyte i nic nie widać. Kolor w rzeczywistości jest indygo - również na metce: "bright indigo", nie wiem czemu aparat przekłamuje na fiolet - na kolejnym zdjeciu rzeczywisty kolor sukienki. Wymienię za coś co mnie zachwyci Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-04-26 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. czarny moherowy sweterek z pięknymi guziczkami i ozdobnikami przy dekolcie r. 36
2. satynowa tuniczka z koronką vero moda r. 38, ściągana pod biustem sznureczkiem 3. tunika z pomponami, kolor biel wełny - zakrywa pupę idealna do legginsów r. M 4. boska pudrowa sukienka ściągana w talii sznureczkiem - z cieniutkiej dzianiny, ażurowy dekolt r. myslę że 38 5. pudrowy kardigan wiązany w talii skład to 40% jedwab 60% kaszmir r. 40 6. bliźniak 2w1 next na koszulę z żabotem doszyty jest szary kardigan r. 40 7. marynarska spódnica r. 42 Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-04-10 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. obłędny koronkowy long żakiet power shoulder wallis kolor ecru rozmiar 40-42 wymiary:
- długość 80 cm - szerokość w biuście - 52 cm - szerokość w talii - regulowana paskiem - ok. 40 cm - długość rękawa od ramienia/od pach - 64/44 cm r. z metki to 14 - wymieniony 2. czarny wełniany płaszcz ze stójką principles r. 36 3. biały żakiecik w prążki z bufkami r. 36 4. boska falbaniasta sukienka w kolorze miętowym ze złotymi ćwiekami r. L usztywniane miseczki 5. granatowa koszula r. 40 6. Czarna satynowa Koszula ZARA r. s Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-04-26 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. męskie, nowe spodnie z metkami Scotch & Soda 31 34 wymiary spodni długosc 111 cm, talia 39 i biodra 54, stan spodni z przodu 25 cm, z tyłu 37 cm
2. pudrowa tunika, idealna do legginsów 3. wełniany żakiet r. 34, na 36 też będzie dobry 4. super ażurowy sweterek New Look w kolorze pudrowo beżowym rozmiar z metki s/m 5. bransoletki hm 6. pasek lakierowany z kokardką primark 7. pierscionek z six, większy rozmiar Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-04-10 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
pozostałe:
- czółenka w szpic r. 38 (mam dwie pary do oddania) - czarny kalendarz - wrzosowe balerinki r 37 - fuksjowe balerinki peep toe r. 37 - beżowe gladiatorki r. 37 - korektor mineralny loreal kolor sand - rozświetlacz do twarzy i ciala joko - legginsy floral atmosphere r. xs/s Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-04-10 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
kurtka ekoskorka stradivarius r. s kolor gorzka czekolada, zupełny mat, jedyna wada to rozpruta podszewka na szwie w środku,
kopertówka orsay komplet biżuterii swarovski Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-04-11 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dokładka!!!!!
Zdjęcie #1 - lakiery do paznokci: - raz użyta odżywka lovely z jedwabiem o silnym działaniu regenerującym - jest świetna ale mam drugie opakowanie - inglot kolor 57 - rimmel kolor 362 barely there - golden rose kolor 13 - golden rose kolor 110 Zdjęcie #2 - lakier do paznokci sephora w formie naklejek kolor absolute pink - 8 sztuk Zdjęcie #3 - eleganckie granatowe spodnie z zakładkami r. 38 Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-04-16 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. nowa sukienka atmosphere ze złotymi guziczkami
2. tunika z pagonami hm r. L oversize Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-04-22 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za
. pudrowa tuniczka savida - nowa z metkami r. xs |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos za;
3. marynarka japan r. s 4. miętowa bokserka h&m r. x |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za marynarke japan?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
boska chabrowa sukienka z kieszeniami marki M&S Portfolio.
cos u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
jednak podoba mi sie jeszcze ta sukienka : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1302432704
tylko czy to bardzo duze L? mozna by bylo ja zmniejszyc u krawcowej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1302432909 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1302432909 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1302432281 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mieści a4 ale póki co jest w rezeracji, ale bluzeczka z H&M do wziecia, jest praktycznie nowa. Mnie najbardziej interesuje zakiet koronkowy.
![]() Ewentualnie powiedz czego szukasz, zajrzałam do twojej listy ale jest ona raczej ogólna ![]()
Edytowane przez ki_sia Czas edycji: 2011-04-10 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze taka sama bluzke z pagonami z H&M ale beżową, moze bardziej by ci sie spodobala
![]()
Edytowane przez ki_sia Czas edycji: 2011-04-10 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś za żakiet japan?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Zaraz zrobie, tylko powiedz jaki kolor
![]() ![]()
![]() |
#27 |
BAN stały
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1302432281 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
jest fenomenalna no ale mimo wszystko bedzie za duża. Rany.. cudeńko naprawde.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.