![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Guerlain Meteorites, Clarins, Bourjois, Clinique, Gosh, Avon, Inglot, GivenchyNIEAKTUALNE Witam w moim trzecim wątku wymiankowym ![]() DOKŁADKA POST #5 (m.in. minerały) Jako że wątek powstał w Wigilię i jest bardzo świąteczny, to życzę Wam Wszystkim, kochane Wizażanki, żebyście pod choinką znalazły same cudeńka, żeby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia, także te kosmetyczne, i żeby z Waszych twarzy przez cały rok nie znikał uśmiech ![]() Wish List: Szukam wielu rzeczy ![]() ![]() ![]() Przesyłkę jako pierwsza nadaje osoba, która ma mniej przekupek. Listy nadaję zawsze jako polecony priorytet i proszę o to samo ![]() Legenda: na szaro - nie ma Zdjęcia dołączę później. Zapraszam ![]()
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2010-02-16 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain Meteorites, Clarins, Bourjois, Clinique, Gosh, Avon, Inglot, Givenchy
Usta:
Gosh, On Stage, błyszczyk. Kolor 102, brzoskwiniowy. Zużycie ok. 15%. Nivea, Pearl&Shine, pomadka. Kolor: perłowy róż. Raz wypróbowana. Zdjęcie 1: Clinique, Different Lipstick, szminka. Kolor A Different Grape, bordowa. Kod: B58. Not For Individual Sale. Raz wypróbowana. Zdjęcie 2: ArtDeco, Magic Color Gloss, szminka w płynie z gąbeczką. Kolor 75, czekoladowy brąz. Raz wypróbowana. Zdjęcie 3: Pretty Girl, szminka, kolor: czerwień/bordo. Użyta raz. Pochodzi z zagranicznej Sephory.
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2010-01-29 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain Meteorites, Clarins, Bourjois, Clinique, Gosh, Avon, Inglot, Givenchy
Oczy:
Clarins, Wonder Length Mascara. Kolor 01 Wonder Black, miniatura 3 ml. Nie mogę znaleźć kodu. Nieużywana, zapieczętowana. Bourjois, Yes to Volume No to Clumps, tusz do rzęs. Kolor czarny. Kod: 8707. Użyty kilka razy, otwarty pod koniec listopada. Inglot, Vertigo, cień do powiek. Kolor 51, pomarańczowy z drobinkami. Kod: GF26CF. Użyty kilka razy. Avon, Glazewear Diamonds, cień do powiek w błyszczyku. Kolor ciemnozłoty. Zużyć przed: 02.12.2008, jednak nic złego się z nim nie dzieje. Użyty kilka razy.
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2010-01-29 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Twarz:
Zdjęcie 1: Avon, kuleczki brązujące, widać na zdjęciu ile zostało. Puszek używany, wyprany. Zdjęcie 2: Guerlain Meteorites, Emilio Pucci, puder w perełkach. Odsypka składająca się z sześciu kulek (po jednej z każdego koloru). Użyta kilka razy. Niestety nie dysponuję żadnym opakowaniem zastępczym, ale prześlę dobrze zabezpieczone ![]() Zdjęcie 3: Guerlain Meteorites, Winter Radiance, puder w perełkach. Odsypka składająca się z sześciu kulek (po jednej z każdego koloru). Użyta kilka razy. Niestety nie dysponuję żadnym opakowaniem zastępczym, ale prześlę dobrze zabezpieczone ![]()
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2010-01-29 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Minerały:
1. Podkład mineralny Joppa Minerals, Full Coverage Lightest #1 - sample. Ubytek znikomy ![]() 2. Podkład mineralny EDM Fairly Light Neutral Matte, w pojemniczku od Sephory, jest go sporo. 3. Puder wykańczający mineralny Joppa Original Finishing Silk Sheer - sample. Ubytek niezauważalny. 4. Puder wykańczający mineralny Finishing Dust EDM, spora odsypka w szklanym słoiczku. Inne: Próbka perfum Givenchy Ange ou Demon (1 ml) - nieużywana. Wiszące kolczyki 'szyszki' (nie wiem, jak to się nazywa ![]() ![]() ![]() Cztery plastikowe bransoletki. Ich fakturę widać dokładnie na ostatnim zdjęciu. Trzy węższe (czerwona, jasnofioletowa i niebieska/turkusowa - zależy od światła) i jedna szersza (czerwona). Niewiele noszone, niezniszczone. Inglot, masło do rąk i paznokci, Mango i Oliwka (3,5 g). Nieużywane.
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2010-01-31 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Odsypki Meteorytów robisz z pełnowymiarowego opakowania? Jeśli tak, to czy mogłabyś ew. zrobić większą odsypkę niż 6 kuleczek i czy znalazłabyś coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Czy chciałabym wzamian za te dwie odsypki kuleczek i miniaturkę tuszu clarins połowę kredki diora precious violet z gąbeczką na końcu albo czarną kredkę gwp diora? ostatnio zbieram wszystkie kulki i wsadzam razem do jednego słoika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Guerlain Meteorites, Emilio Pucci, puder w perełkach. Odsypka składająca się z sześciu kulek (po jednej z każdego koloru). Użyta kilka razy. Niestety nie dysponuję żadnym opakowaniem zastępczym, ale prześlę dobrze zabezpieczone
![]() Guerlain Meteorites, Winter Radiance, puder w perełkach. Odsypka składająca się z sześciu kulek (po jednej z każdego koloru). Użyta kilka razy. Niestety nie dysponuję żadnym opakowaniem zastępczym, ale prześlę dobrze zabezpieczone ![]() coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Clarins, Wonder Length Mascara. Kolor 01 Wonder Black, miniatura 3 ml. Nie mogę znaleźć kodu. Nieużywana, zapieczętowana.
Bourjois, Yes to Volume No to Clumps, tusz do rzęs. Kolor czarny. Kod: 8707. Użyty kilka razy, otwarty pod koniec listopada. coś u mnie?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Aaaa, interesuje mnie Guerlain Meteorites, Emilio Pucci, puder w perełkach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za meteorki?mam kilka rzeczy jeszcze po za wątkiem,ale nie wiem dokładnie czego szukasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Bourjois, Yes to Volume No to Clumps, tusz do rzęs. Kolor czarny. Kod: 8707. Użyty kilka razy, otwarty pod koniec listopada.
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za meteorki ?
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- hmm JT bym zostawila jescze ![]() moge sie potargowac z GOSH barryM collection i wstepnie paletka ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie? Mogłabym oddać również 6 meteorytów Pastel White za Winter Radiance, a za Emilo Pucci może być coś znalazła ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a znalazłabyś coś u mnie za meteorki? Bardziej podobają mi się zimowe ,ale jakbyś znalazła coś za te i te, to byłoby fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A, z wishlisty mam błyszczyk lancome juicy tubes w odcieniu takiego bardzo jasnego różu z delikatnym, złotym brokatem,mogę wstawić zdjęcia albo poszukać gdzieś na nim nazwy koloru
![]() zużycie ok.15% za odsypki meteorytów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Guerlain Meteorites, Winter Radiance, puder w perełkach. Odsypka składająca się z sześciu kulek (po jednej z każdego koloru). Użyta kilka razy. Niestety nie dysponuję żadnym opakowaniem zastępczym, ale prześlę dobrze zabezpieczone
![]() oddam nowy 2000 calorie ? ![]() edit: i wysłałabym pierwsza, z plastikowym słoiczkiem na meteorytki ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post37069794wymieniam www.pajacyk.pl KLIK ![]() Edytowane przez króliczek Czas edycji: 2009-12-24 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpisz u mnie w wątku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej, cos za pucci?
pozdrawiam! z meteorkow mam pastel white, mythic, beige chic, butterfly pearls. moze bylabys ktoryms kolorkiem zainteresowana?
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za odsypkę Meteorków?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
super
![]() to ja czekam na wiesci ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Poza wątkiem mam połowę Juicy Tubes kolor Orange Fizz (lekko starte napisy)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej, pasuje mi kulki za kulki, ale niestety nic wiecej dla siebie nie znalazlam.
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
Guerlain Meteorites, Emilio Pucci, puder w perełkach. Odsypka składająca się z sześciu kulek (po jednej z każdego koloru). Użyta kilka razy. Niestety nie dysponuję żadnym opakowaniem zastępczym, ale prześlę dobrze zabezpieczone Guerlain Meteorites, Winter Radiance, puder w perełkach. Odsypka składająca się z sześciu kulek (po jednej z każdego koloru). Użyta kilka razy. Niestety nie dysponuję żadnym opakowaniem zastępczym, ale prześlę dobrze zabezpieczone ? ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Nie będę oryginalna
![]() ![]()
Za dużo myślę, za mocno czuję, za szybko się denerwuję i za lekko stąpam po ziemi ;] I wanna jam with you We're jamming, jamming And I hope you like jamming too Poszukuję kosmetyków Nouba!! ![]() WYMIENIĘ: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16017228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a ja za cien vertigo Inglota moge oddac GOSH cien lub podwojny Guerlain
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Więcej kuleczek wolałabym nie oddawać szczerze mówiąc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.