![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
mała czystka - perfumy, Bobbi Brown, Clinique, Garnier, Joanna, biżuteria
Wątek do zamknięcia, zapraszam na nowy (link w podpisie).
Otwieram nowy wątek, bo tamten się trochę zdezaktualizował... Przeszukałam tym razem całą łazienkę. Zasady takie jak u wszystkich ![]() Czyli:
![]() Wymienione Rezerwacja Dokładka Wymienię się przede wszystkim na coś, czego potrzebuję, albo mi się spodoba... Szukam (priorytety): pogrubione najważniejsze
Podkład w jasnych odcieniach (kość słoniowa, ivory..) - Clinique Superbalanced byłoby super.
AAE Clinique odcień light neutral, Air Brush Concealer Fair Neutral Clinique, L'Oreal Touche Magique (rose beige), Benefit Bo-ing, odcień 01 Touche Eclat YSL, odcień 01
+ kurtka dżinsowa, ciemnoszara, krótka, M + opiekacz do kanapek ![]() +parowar ![]() Z perfum najchętniej coś z wishlisty Wymienię: Włosy i ciało (fotka 1):
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2011-06-11 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mała czystka - perfumy, Bobbi Brown, Clinique, Garnier, Joanna, biżuteria
Perfumy:
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2011-06-06 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka i pielęgnacja twarzy:
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2011-06-06 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Odleję nieco do atomków (jeśli dysponujesz jakimiś pustymi, które możesz przesłać):
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2011-05-30 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Biżu - jeśli się coś podoba, proszę pytać - nie chce mi sie wszystkiego opisywać o tej porze
![]() Nie ma już pierścionka z paciorkami po prawej i bransoletki po lewej z pierwszego zdjęcia.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2011-05-26 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moze cos u mnie za DKNY Women do 5 ml jak by sie dalo 10 ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za szampony?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie za:
Head & Shoulders citrus fresh, nieco ponad połowa, 05.2013 Eva Natura, szampon z pokrzywą i rozmarynem do przetłuszczających się matowych włosów, użyty 4 razy, 06.2013 Pantene Aqua Light szampon, w ilościach na spróbowanie. szampon - jak widać na załączonym obrazku. ![]() Joanna, masło do ciała z kawą, piękny zapach, zostały 2/3, 01.2012 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za chacarel?
![]() |
#10 |
BAN stały
|
hej podobaja mi sie cienie bobbi brown moze cos z listy ponizej?
Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Smashbox lip paint , kolor: virtuoso 15ml nowy MAKE UP FOR EVER full cover extreme camouflage cream nr5 Benefit- BO-ING połowa korektora nr 01 Dior ultra gloss – 757 red Christina augilera edp- perfumy NYX szminka rea N.Y.C. Liquid lipstick – nowa kolor jagodowy róz nie jest jasny, ale ciemny tez nie Kobo pigment Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Elf mineral booster – 20% ubytku Max factor- lasting performance nr 102 pastelle Nuxe baume prodigeux levres spf 15 sliczny cielisty kolor Essence quarto eyeshadow nr 08 summer love Kryolan paleta szminek APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni FLORMAR- cienie, terracotta Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Inglot fruits in ice- błyszczyk w kostce podwojny ( pastelowy róz + beż) Revlon skinlights color lighting nr 02 rosy- rozświetlający róż w kremie Maybelline pure mineral podklad 001 SEPHORA paleta do makijażu Toni&guy shine spray- nabłyszczacz do włosow hit kwc PlANTE SYSTEM płyn micerlany zafoliowany 500ml The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ Loreal- milllion lashes Beckham signature story body silk lotion 200ml nowy Smashbox brow tech to go ( w piskau żel do brwi+ ołówek do stylizacji wysuwany) Link: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...1t:429,r:1,s:0 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hej, jaki to jest kolorek, brazowy - Bobbi Brown, cień Eggplan- bo na zdjęciu tak sobie widac
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To zrobmy tak w poniedzialek skocze do perfumerii jeszcze raz obadac zpaszek. W razie czego oddam 10ml JPG za 10ml DKNY
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Odpisane.
![]() @ Hot Summer - nie wymieniam się w ten sposób, ani na priwie. Nie ma zdjęć, nie masz tematu, przepraszam, ale jesteś dla mnie pod tym względem średnio wiarygodna.
![]() |
#14 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hmm, no przyznam, ze BB cieni jeszcze nie miałam, to byłby mój pierwszy, a ciekawa jestem jego konsystencji, etc
![]() Więc moze mała wymianka za to, co proponujesz? ![]()
![]() |
#15 |
BAN stały
|
cos u mnie w zamian za:
DKNY Women do 5 ml Burberry Sport, Woman - zostało ok. 8 ml /30 mam w watku dzinsowa kurteczke |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
hehe ja mam 30 pozytów
![]() czy ciebie cos zainteresowalo? jesli tak to wrzuce foto |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witaj niestety dkny mi nie podeszlo... Moze masz jakis fajny zapaszek poza watkiem za ktory zrobila bym Ci odlewke JPG
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
dkny women
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za burberry sport i lakiery do paznokci?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
witaj
Zainteresowały mnie: Cacharel, Liberte - z wymianki, 30 ml bez kilku psików Burberry Sport, Woman - zostało ok. 8 ml /30i odlewki: odlewki: Prada Infusion d'Orange do 5 ml DKNY Women do 5 ml Poza wątkiem mam jeszcze nową letnią piżamkę L, sukienkę floral i bluzeczkę Wadimy: floral+motyle (wszystko L).
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Envy 2 jest już w zaawansowanej negocjacji i raczej mi zejdzie
![]() Jeśli nic z tamtej wymiany nie wyjdzie to jestem zainteresowana. A jeśli wyjdzie, to interesuje Cię coś innego za wszystko co wymieniłam lub część z tych rzeczy? miałam dokładkę w ciuszkowym (post 5)
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-04-18 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Z całej reszty niestety nic... ale ustawiam się w kolejce jako druga po Envy
![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
witam podoba mi sie u ciebie Byredo, Rose Noir, ok. 8,5 ml/10 moja propozycja to AA herba fresca 2 ml ,l.Bigotti -Roma 2,5 ml. a moze armani mania miniaturmozesz zobaczyc ja u mnie w watku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=517724
została jeszcze julia t. cabaneli i disel unlimited Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-04-18 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za mleczko Garniera z syropem?
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Chętnie oddam odżywkę za balsam, tylko tak jak pisałam odżywka będzie w kraju po 5 maja (aha i napisy na opakowaniu są francuskie lub holenderskie) ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Jeśli nadal jesteś zainteresowana Envy me 2 za te rzeczy co wymieniłam, to zapraszam na PW - tamta wizażanka loguje się, ale odpowiedzi nie otrzymałam, więc nie będę dłuzej czekać.
Perfum mam w PL, więc nie musisz czekać do lipca ![]() Przypomnienie: ![]() Cacharel, Liberte - z wymianki, 30 ml bez kilku psików Burberry Sport, Woman - zostało ok. 8 ml /30 odlewki: Prada Infusion d'Orange - 5 ml DKNY Women - 5 ml
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-04-20 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, na czasie mi zupełnie nie zależy.
![]() Możesz nadać i za 3 tygodnie. Możesz spokojnie zamówić w necie. Możesz kupić też w Sephorze (mieli kiedyś takie srebrne peny), ew. zapytać w Rossmanie czy jakiejkolwiek drogerii. Wolałabym nie dostawać w atomku po innym zapachu, bo perfum zmieni zapach. Sama wietrzyłam atomek ponad tydzień i w tym czasie myłam go 3-4 razy płynem do naczyń, a wciąż było go mocno czuć. Myślę, że nawet jak kupisz nowy atomek, to biorąc pod uwagę ilości perfum w ml, wymianka Ci się opłaci. ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
podobają mi się:
-pomadki - zdjęcie dobrze oddaje kolory ? jeśli nie możesz je opisać w dwóch słowach? bo wyglądają prawie identycznie -błyszczyk bobby -cień w kremie bobby -perfumy YSL a z ciuchowego torba Parfois ![]() Co wchodziłoby w grę za książkę? Jeśli lubisz Gretkowską mam jeszcze Europejkę w tym wydaniu: http://www.empik.com/europejka-gretk...2577,ksiazka-p
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.