|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
we wrześniu! :)Witajcie kochane
![]() Wrześniowa wishlista ![]() noszę rozmiary s/m, spodni m/l, butów 38/39 1. płaszczyk identyczny jak ma Marta Żmuda-Trzebiatowska na zdjęciu (film "Nie kłam kochanie"). ewentualnie podobny krój, fason, ale ten sam kolor ![]() ODDAM BARDZO DUŻO! 2. czarne okulary - "podróbki" ray ban. wayfayer, takie zwykłe czarne nerdy czy jak to tam się nazywa ![]() 3. Escada Magnetism w każdej ilości. tylko oryginalna, nie podróbki. 4. rurki w odcieniu bardzo jasnego beżu, rozmiar m/l. muszą to być rurki! 5. boyfriendy w intensywnych kolorach - zieleń, koral, ale i granat ![]() 6. spodenki z wysokim stanem, rozmiar m, NIE satynowe, typowo na lato etc. takie nadające się na uczelnię :P haha 7. czarna, klasyczna Chanelka - dość pojemna - chętnie podobna krojem do Atmospherowych 8. koszula w niebiesko-białe lub czarno-białe pionowe paski, obojętnie czy długi czy krótki rękaw 9. wszelakie oversize - chętnie lekko oversizowe bluzeczki z nowej kolekcji h&m 10. szalik - komin w pastelowym kolorku 11. apaszka w "brązową panterkę" - podobne są teraz w h&m ![]() 12. długie, szare, gładkie legginsy - bez prążków, cekinków, udziwnień. Za prawdziwe perełki jestem w stanie przekopać całą swoją szafę ![]()
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2011-09-05 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: we wrześniu! :)
w wątku mam apaszkę w panterkę, mam też jedną nową z H&M poza wątkiem (ale ta jest taka cieniutka-wąziutka). poza wątkiem mam też koszulę w niebiesko-białe paski z krótkim rękawem ze Stradivariusa, ale nie wiem czy mam ją w tym mieszkaniu gdzie jestem teraz, później poszukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mam rurki jasne, american eagle, materiałowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mam kopertowke https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1315646822
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.