|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Perfumy i kosmetyki
ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post29374634 ![]() SZUKAM: AMOUAGE: Ubar women edp ANNICK GOUTAL: Ambre Fetiche Edp, Ce Soir Ou Jamais, Heure Exquise, Le Chevrefeuille, Myrrhe Ardente, Neroli edt, Ninfeo Mio, Eau De Charlotte BALENCIAGA: Cristobal, Paris, Le Dix edt, 10 Avenue George 5, BEYONCE: Heat i Heat Rush BRITNEY SPEARS: Fantasy, Circus Fantasy, Radiance, Believe, Fantasy Midnight CACHAREL: amor amor różne wersje CALVIN KLEIN: BE i ONE różne wariacje CHANEL: prawie wszystkie zapachy, szczególnie Coco Mademoisselle i Chance CHOPARD: Brilliant wish, wish magical nights, wish, Casmir, mira-bai. CHRISTIAN DIOR: klasyczny Poison i Tendre, Dune, Miss Dior Cherie różne wariacje, J'adore CHLOE: Chloe 2009 edt, Chloe Intense Collect’Or edp, Chloe edp Intense, Chloe 2008 edp, Love D&G: 10 la roue de la fortune, By women ESCADA: Magnetism, Absolutely Me, Incredible Me ESTEE LAUDER: Beautiful love, Beautiful Sheer, Sensuous, Sensuous Nude FRAGONARD: Diamant edp i Miranda przede wszystkim FREDERIC MALLE: Musc Ravageur, Carnal Flower, GIORGIO ARMANI: Emporio Elle/She/Lei/Ella, Emporio Diamonds intense (oraz klasyk diamonds elle), Mania (nowa i stara) GIVENCHY: Amarige (tylko dla przypomnienia zapachu), Organza Indecence, Oblique Rewind edt, Ange ou Demon różne wersje, My Givenchy Dream, L'interdit i Fleur D'interdit, Irresistible różne wersje GUCCI: Rush 2, Flora Eau Fraiche, Eau De Parfum II, Envy Me GUERLAIN: Samsara edp, Champs Elysees (wszystkie wersje), Eau de Shalimar edt i Shalimar Light, Vol de Nuit, Aqua Allegoria Cherry Blossom i Gentiana edt i Pamplelune, Idylle, Apres L’Ondee GUESS: Guess by Marciano HALSTON: Halston woman edp HANAE MORI: Magical Moon HERMES: Kelly Caleche edp, Ambre Narguile, Rose Ikebana edt, vetiver tonka, 24 faubourg eau delicate, hiris, paprika brazil, vanilla galante, caleche eau delicate, elixir de merveilles edp. JEAN DESPREZ: Bal a versailles edt JIMMY CHOO: Jimmy Choo KENZO: 5:40 pm in Madagascar, Le Monde est Beau, Ca sent beau, 7:15 AM in Bali, Vintage Edition, Jungle Tiger, Amour wszystkie wersje KIM KARDASHIAN: Sephora Kim Kardashian LA PRAIRIE: Midnight Rain LANCOME: Lancome Cyclades, Tresor, Poeme, 2000 et une rose LANVIN: Marry Me! LOLITA: Minuit Noir, L’Eau de Minuit 2007 Fleur de Minuit edp, midnight edp, Lolita Lempicka edt, L de Lolita Lempicka MICALLEF: Night Aoud edp, Note Vanilee, Vanilee Mandarine, Patchouli MICHAEL KORS: Michael Kors edp, Very Hollywood MOSCHINO: Glamour i Glamour Toujurs NAF NAF: Naf Naf edt, Too edt NAOMI CAMPBELL: Cat Deluxe, Cat Deluxe At Night, Eternal Beauty, Naomi Campbell edt, Wild Pearl, Winter Kiss, Sunset ORMONDE JAYNE: Orris Noir edp, Ta’If edp OLIVIER DURBANO: Black Tourmaline edp, Amethyst edp, PACO RABANNE: Ultraviolet, Lady Million PARFUMS GRES: Cabochard PRADA: Intense Deluxe, Prada, L’eau Ambree, Prada Tendre, Candy PUPA: Pupa Yes Gold SERGE LUTENS: Daim Blond, Santal de Mysore, Mandarine Mandarin, Bois Oriental, Tubereuse Criminelle, Clair de musc, fille en aiguilles, 5 o’clock au gingembre, bois de violette. TEO CABANEL: Alahine edp TESORI D’ORIENTE: fiore del dragone Profumo aromatico edp, Orchidea Della Cina edp, THIERRY MUGLER: Alien, Alien Sunessence edition or d’ombre edt, Angel Caprice de star edt, Innocent, Alien Eau Luminescente, Lily Angel, Angel. V&R: Flowerbomb Extreme YSL: Cinema Festival i Cinema edt, Elle, Yvresse, Parisienne A l'extreme, Parisienne, Opium edp, Belle d’opium YR: Noix De Coco edt a także perfumy we flakonikach, niekoniecznie pełnych: Preferuję uczciwe wymiany o zbliżonej wartości. Moja wish nie znaczy, że dam się za to pokroić, to jest raczej lista kosmetyków bardziej mi przydatnych niż te, które mam w tym momencie, więc proszę nie prosić o nie wiadomo jakie rzeczy, bo macie jakiś produkt z mojej wish ;-) SZUKAM TEŻ STOJAKA NA BIŻUTERIĘ, ale na naszyjniki, zawieszki, bransoletki, pierścionki. Chętnie przygarnę też końcówki Lolit lub flakoniki po nich (szczególnie klasyk), tak samo Kenzo Amour Trochę tego jest jak widać, więc pewnie łatwo mnie skusić ;-) Drobne, małowartościowe przedmioty chętnie wymienię zbiorczo lub przy okazji innej wymiany. Unikam sytuacji, gdy przesyłka jest równowartością wymienianego przedmiotu. Aczkolwiek zapewne trafią się wyjątki przy czymś extra ;-) Przesyłki robię zazwyczaj raz w tygodniu. Nie zgadzam się na podawanie dalej moich danych - proszę nie wysyłać przesyłek w kopertach, które dostałyście ode mnie, szanujmy swoje dane. Wiele razy dostałam paczkę w używanej kopercie z kompletem danych innej osoby. Można to chociaż zamazać, jak szkoda komuś pieniędzy na nową kopertę... Zapraszam do wymiany! Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2011-11-14 o 16:42 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy i kosmetyki
coś u mnie za - Tołpa tonik żel 2w1 ważny do 09.2011 - prawie cała butelka?
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za - Tołpa tonik żel 2w1 ważny do 09.2011 - prawie cała butelka?
|
|
#6 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
coś za Euphorię CK? Zapraszam
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie - Givenchy Organza
ile ml zostało? jaka pierwotna pojemność? zajrzyj do mnie, proszę, może coś ci wpadnie w oko
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
coś za odelwki:- Avon Pur Blanca Blush
- Adidas Fruity Rhytm? ![]()
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
Calvin Klein Euphoria MOSHINO CK One?? |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Mont Blanc Presence... baaaardzo bym chciała tą próbeczkę
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
A Liberte i Marine Groove oddajesz z flaszkami? Jakie mają pojemności i zuzycie?
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Za MDC interesuje mnie Crystal Noir. Chciałabym tylko zwrócić uwagę, że jest to wersja l'eau, która nie ma nic wspólnego z klasykiem.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem tak. Liberte chętnie się pozbędę całej, bo mi nie podchodzi, a jest wydajna. Marine Groove chętniej odlewkę, bo lubię sobie ja czasem wąchnąć Ale jestem w stanie rozstać się z całą również.MG mam 30 ml i granica zużycia jest na napisie. Liberte mam 75 ml i zużycie niewielkie wg mnie. Jakbyś była zainteresowana, to mogę po niedzieli wysłać zdjęcia flaszek, bo ciężko mi ocenić na oko ml - może masz w tym wprawę Tym bardziej, że Escada ma nieregularny kształt butelki
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Dobrze rozumiesz .Dlatego prosiłabym o info ile tej euphorii masz, a najlepiej i zdjęcie flakonu. Jako, że opium jest we flakonie, to wolałabym flakonik tylko pytanie właśnie ile tego cuda u Ciebie jest ![]() A pen jest oczywiści z atomizerkiem, jak to pen
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
a przepraszam
A więc Euphorii to mogłabym Ci odlać jedynie, bo mam 100 ml i nawet 1/3 nie zużyłam... Więc sama rozumiesz Zdjęcia mogę słać po niedzieli, bo wtedy wracam do domu na święta, a tam mam aparat
|
|
|
|
|
#19 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Ok, to po świętach, mnie się nie pali, bo jeszcze jakąś reszteczkę mam przychomikowaną
![]() To wesołych świąt i wrócimy do tematu po świętach
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
hej, niestety nie szukam odlewek, pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Proponuję ewentualnie zrealizować wymianę po świętach, zrobię dla Ciebie rezerwacje
Pasuje Ci taki układ?A nie chciałabyś oddać całej flaszki CN? interesuje mnie również Marine Groove. |
|
|
|
|
#25 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Ja? hmm, utknęłyśmy, bo nie możesz zrobić zdjęć ...
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
ja napisałam, że mi się nie pali, a nie ze nie mam czasu - choć fakt, słaba sprawa z czasem
![]() tak, chciałabym zdjęcia zobaczyć, ale spokojnie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
No to jakbys mogła to czekam na fotki Liberte i Marine Groove
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
CN to crystal noir
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

.