|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
CZERWIEC - NIE ZNAM REGULAMINUmoje must have- zajrzyj. masz? poszukam poza wątkiem :)Witajcie! Jest to lista rzeczy, których poszukuję obecnie najbardziej. Jeżeli macie coś, to proszę o informację i przy okazji powiedzcie, czy znalazłyście coś u mnie w wątku- jeżeli nie, to jestem skłonna poszukać czegoś poza
![]() 1. Ubrania typowo hip-hopowe : PLNY, Dill, Endorfina 2. Spodnie rurki M, najchętniej Tally Weijl, ale również Zara, Bershka, itd. 3.Buty, rozmiar 39 najlepiej- ostatnio wysokie, ale ładne sandałki, baleriny również wchodzą w grę. Poszukuję czarnych platform na gwałt w zasadzie. 4. Sukienka mini, z długim rękawem. 5.Spódniczki, mini z wysokim stanem. 6. Szorty, chętnie z wysokim stanem. 7.Biustonosze, firmowe raczej, bo innych nosić nie mogę, najpilniej silikonowy, miseczka C, a tak normalnie to 75 C 8.Tunikę z falbanek 9.Sukienka maxi, takie na wzór h&m 10. Opasek na włosy w stylu hippie 11.Długie koszule, w kratkę lub jednokolorowe Póki co, pamiętam tyle, najwyżej uaktualnię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: moje must have- zajrzyj. masz? poszukam poza wątkiem :)
Mam koszule w kratę i czarną, obie rozmiar M.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC - NIE ZNAM REGULAMINUmoje must have- zajrzyj. masz? poszukam poza wątk
up
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC - NIE ZNAM REGULAMINUmoje must have- zajrzyj. masz? poszukam poza wątk
podbijam, tunikę falbankową mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.