![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
WRZESIEŃ Ciekawe perfumy, naturalna pielęgnacja, pędzle i inne
Witam w moim wrześniowym wątku
![]() Piszmy w wątku, w którym zaczęła się rozmowa, bo inaczej się gubię (będę niestety ignorować wszystkie prośby "odpisz u mnie"). Wysyłka do Polski, proszę się nie martwić. Nie mam problemu w wysyłaniu jako pierwsza. Wishlista: - Gucci Rush! - piątki Diora w chłodnych i neutralnych odcieniach, szczególnie Stylish Move - inne wysokopółkowe cienie - pędzle, szczególnie do cieni - Meteoryty w każdej formie i odcieniu - pędzelek do eyelinera - chłodne i neutralne jasne podkłady mineralne - wysokopółkowy eyeliner - Guerlain Khol - Avene Diacneal i Triacneal - Chanel Inimitable - YSL Touche Eclat 02 - solidna prostownica do włosów - z perfum można mnie skusić różnymi ciekawostkami, szczególnie Hermes, Comme des Garcons, Chanel No.19, Chanel Cristalle Eau Verte (mogą być odlewki) Chętnie oddam to, co poniżej: PACHNĄCO: 1. Lancome Poeme edp + balsam, woda to używana mini 4ml, balsam wyjściowo 200ml (nie znam terminu, ale zapach jest ciągle fantastyczny i w moim odczuciu piękniejszy, niż perfumy) 2. Lancome Aroma Tonic, pure energy, po chlupotaniu wydaje się, że jest ciut mniej, niż połowa z 50ml 3. Calvin Klein Eternity, mini czystych perfum, wyjściowo 4ml 4. Vera Wang, mini czystych perfum, wyjściowo 4ml 5. L'Artisan Mechant Loup, w buteleczce i odlewce, w sumie ok. 10ml 6. L'Eau par Kenzo, wyjściowo 30ml 7. Calvin Klein Euphoria edp, wyjściowo 15ml, gosia197 8. YSL Parisienne edp, 25/30ml, z wizażowej wymiany z tysiulka18, damon 9. JPG Classique edt, mini 3,5ml i odlewka 50ml kremu do ciała 10. Zestaw próbek i odlewek, wymienię jako całość (za poszukiwane próbki perfum mogę rozebrać zestaw). Naprawdę zależy mi na tym, żeby już się z próbkami nie rozdrabniać ![]() Mini: The Body Shop Vanilla 9ml Odlewki: CK Truth w olejku 9/10ml, Organza Indecence 6/10ml, Etro Gomma 10ml, Paco Rabanne Metal 7/10ml Próbki (pojemność od 0,5 do 1,5 ml, fabryczne i robione): Nina Ricci Premier Jour edp, Emporio Armani She, Thierry Mugler Eau de Star, Cacharel Noa, Penhaligon's Malabah, Guerlain Insolence, Biortherm Force, Givenchy Very Irresistible Sensual edp, Cerruti Image, L'Artisan Voleur des Roses, L'Artisan Al Oudh, Biotherm Eau Vitaminee, Moschino Couture, Rochas Absolu, Etro Messe de Minuit, Baume du Doge edt, Michał Szulc Sale 01, Dior Tendre Poison, Chanel No.5 edp, Chanel Coco edp, Cacharel Amor Amor, Giorgio Armani Acqua di Gioa, Hugo Boss Pure Purple, NATURALNA PIELĘGNACJA 11. Weleda, seria Iris, 1/2 kremu na noc i kremu nawilżającego + ok. 12ml Gentle Cleansing Milk, kupione w lipcu, dusia65 12. Weleda, 1/2 cytrusowego kremu pod prysznic, wyjściowo 200ml, j.w., dusia65 13. BU, masło tucuma, nieznacznie używane, ważne do 05/12 PĘDZLE 14. Estee Lauder, zestaw pędzli w etui: do pudru, różu i cieni, kilkakrotnie używane, jednak sobie na razie zostawię ![]() PIELĘGNACJA 15. Lancome Creme Radiance, Clarifying Cream-to-Foam Cleanser, 60ml, raz przetestowana pianka do demakijażu + Lancome Renergie Microlift Superior Lifting Cream, 15ml, nieużywane mini kremu, gosia197 + Shiseido Exfoliating Disk, gadżet złuszczający KOLORÓWKA 16. Smashbox Fusion Eyes&Cheek On in 5, bronzer, paletkę można też stosować jako cienie do oczu, tylko kilkakrotnie testowany, choć przeleżał w kosmetyczce i ma delikatne ryski na wieczku, jassjass 17. Smashbox, potrójne cienie do powiek, nowe, kalacytrynka 18. Lancome, Juicy Tubes Simmer, nowe mini błyszczyka, Gothic_Daisy 19. The Body Shop, dwie kredki do oczu, przetestowane, została turkusowa kredka ![]() 20. Lancome, mini baza pod tusz do rzęs, jednak sobie zostawię ![]() 21. Rouge Bunny Rouge, Quartz Eyeliner Amethyst Essence, z wymiany (ubytek ok. 10%), piękny migoczący fiolet, niestety mi nie pasuje.
Chanel Les 4 Ombres Prelude na wymianę Edytowane przez nanah Czas edycji: 2011-09-16 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: WRZESIEŃ Ciekawe perfumy, naturalna pielęgnacja, pędzle i inne
coś za
8. YSL Parisienne edp
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za te rzeczy? : ) Mam kilka innych przedmiotów poza wątkiem.
3. Calvin Klein Eternity, mini czystych perfum, wyjściowo 4ml 8. YSL Parisienne edp, 25/30ml, z wizażowej wymiany z tysiulka18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś za:
6. L'Eau par Kenzo, wyjściowo 30ml 9. JPG Classique edt, mini 3,5ml ?
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Bardzo fajny jest Twój wątek
![]() Czy zainteresowały Cię kremy Iris czy cytrusowy krem pod prysznic? Przede wszystkim podobają mi się u Ciebie Prisme Libre, MAC Smoky Heir, ale też przydałyby mi się okularki do pływania (w jakim są kolorze?). Czy nie miałabyś ochoty na większą wymianę? Przejrzałam Twoją listę. Poza tym, co w wątku, mogłabym dorzucić jeszcze 250/500ml szamponu Yes to Carrots i używany ale w świetnym stanie lakier Chanel Sun Gloss. ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;29060388]Coś u mnie za te rzeczy? : ) Mam kilka innych przedmiotów poza wątkiem. 3. Calvin Klein Eternity, mini czystych perfum, wyjściowo 4ml 8. YSL Parisienne edp, 25/30ml, z wizażowej wymiany z tysiulka18 [/QUOTE] Dziękuję, ale nic, bo korektor Benefit chyba byłby dla mnie za ciemny... ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Na razie Parisienne zarezerwowane, ale i tak chyba nic ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Mogłabym zrobić swatch jeżeli chcesz. Albo takowy znaleźć. Nie dobrałabyś czegoś do Parisienne? Zależy mi na nich ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
chętnie bym przygarnęła Twoją OI, ale niestety to trochę jej jest za mało za tusz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;29062161]Mogłabym zrobić swatch jeżeli chcesz. Albo takowy znaleźć. Nie dobrałabyś czegoś do Parisienne? Zależy mi na nich ; )[/QUOTE]
Na razie Parisienne są zarezerwowane... Czy spodobałoby Ci się u mnie coś jeszcze? Chętnie zobaczę swatcha ![]()
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Znajdziesz coś za Poeme,Dior Tendre i JPG?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=551731 Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-08-29 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Coś za prbki/odlewki u mnie? moge robic, poza watkiem, odlewke np Angel, Szulc escada Manetisc, Lola MJ, Lolitka, Ricci Ricci
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
moze cos za euphorie ewentalnie jeszcze 4. Vera Wang,
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za?
Calvin Klein Euphoria edp, wyjściowo 15ml (nie mam Twojej wish,ale jakbyś miała czas to jakbyś mogła sprawdzić,z góry dziękuję ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
hej coś u mnie za YSL Parisienne edp ? gdyby się odrezerwowały
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Dziękuję, nic ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Dziękuję, nic ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Dziękuję, nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
witam
![]() znajdziesz coś u mnie za : 11. Weleda, seria Iris, 1/2 kremu na noc i kremu nawilżającego i/lub 13. BU, masło tucuma, nieznacznie używane, ważne do 05/12 zapraszam do obu wątków! z chęcią dołożę znaczek na list zwrotny do mnie żebyś nie musiała dokładać do przesyłki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakby co, dam znać ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Niestety nic ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
witaj, mam taką prostownicę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...m-wg-5309.html, ale nie wiem, czy istnieje możliwość wymiany za perfumy?
![]()
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
no właśnie, ja tutaj nieśmiało sobie myślę o parisienne akurat, chociaż świadomam, że zarezerwowana
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.