![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Lipiec! H&M, New Look, Atmosphere, Zara, Top Shop ! Same modne! Dużo nowych! ZAJRZYJ!
wątek zamknięty!
NAJNOWSZA DOKŁADKA- 25.07.2011!!! UWAGA! CZĘSTO DODAJE NOWE CIUCHY! Proszę, wklejać linki!!! ps. W weekendy przeważnie nie ma mnie w domu! (ale odp zawsze po powrocie) hej ![]() ![]() WAŻNE! Kolor ciuszków może różnić się troszkę w rzeczywistości od tych pokazanych na foto. Niestety ale mój aparat ma problem z łapaniem czerwieni. ;( U mnie w domu nie pali się oraz nie ma zwierząt ![]() Ciuszki opisuję rzetelnie, nie wciskam zniszczonych ubrań. Poszukuję na wymiankę ogólnie wszystkiego ![]() ![]() -KSIĄŻEK Marcina Świetlickiego!!! -balerinek najlepiej miekkich ok 37 38, dł stopy ok 24cm -rzymianek, sandałków itp -ramonesek, skórzanych, jeansowych itd -kurtki z frędzlami H&M -sukienek wszelkiego rodzaju ![]() -skórzane spodenki, spódniczka -wszystko z frędzlami (tuniki, sukienki, kamizelki, torebki) -boxerki lub tuniki z jakimis mhrocznymi ;D nadrukami <3 -jeansy skinny mega obcisle xs s -wisiory, naszyjniki -wedgesy -bluzki z jezusem, maryja itp (+fotki niżej z tego posta) i naprawdę miliona innych rzeczy ![]() Aha i dużo ciuszków tutaj znika ponieważ mam je powystawiane na innych stronach. A że kocham wymianki to ciuszki szybko ubywają ale i jeszcze szybciej przybywają dlatego mam częste dokładki ![]() Pozdrawiam i zapraszam ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-01 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec! H&M, New Look, Atmosphere, Zara, Top Shop ! Same modne! Dużo nowych! ZA
1. Torebka H&M
stan idealny tylko za coś extra (nie muszę oddawać) 2. Brązowa torebka miałam raz ze sobą ![]() mieści A4 ![]() 3. Sukienka Oasis rozm z metki 36 stan bdb 4.Chusta scull scar ala ta projektu alexandra mcqueen'a stan idealny duża czerwona identyczną tylko czarną ma HONEY ![]() 5. NOWY ŻAKIET MORELOWY/KORALOWY!!! HIT nowy bez metki z metki 38 na moje dobry tez na 40 koloł piekniejszy niz na foto(niestety moj aparat nei chce łapać realnych odcieni) oddam tylko za coś modnego i nowego!!! a najchetniej za taki sam zakiet tylko xs s ![]() 6. Sukienka maxi załozona jeden raz stan idealny z małym minusikiem ![]() mianowicie ma male zachaczenie czy jak to tam sie nazywa na marszczeniu pod piersia(pokazalam to na foto w zblizeniu, normalnie tego nie widac ale informuję ![]() rozm z metki 38 na 36 i 40 tez powinna byc ok bo w tyle ma gumke ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-07-21 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec! H&M, New Look, Atmosphere, Zara, Top Shop ! Same modne! Dużo nowych! ZA
7. bluzki oversize
dobre na xs i s i m ![]() stan idealny! 8. NOWA SUKIENKA z metki L 9. 2 pary spodenek małe rozmiary Baby doll z metki W26W Gap z metki 12 for kids są to raczej spodenki dziecięce ale powinny byc ok na xxs xs proszę kierować się wymiarami spodenki maja te same wymiary: pas u obydwóch par 2x33cm stan z przodu 21cm i 26cm długość całkowita: 29cm i 32cm udo 23cm i 28cm 10. sukienka z ćwiekami tally weijl stan bdb+ ubrana 1 raz marszczona, z metki 42 ale moim zdaniem dobra na 38 40 42 11. mgiełkowa tuniko sukienka stan idealny rozm dobra na xs s m l 12. czerwone spodenki z wysokim stanem stan bdb rozm z metki bodajrze L ale na M tez ok, manekin nosi s m wiec widac jak lezą na mniejszym rozm ![]() 13. włoska tunika z cyrkoniami NOWA rozm ok 38 40 stan NOWA bez metki na zywo jeszcze ladniesza!!!!!!!! materiał -bardzo delikatna dzianinka czy cos takiego bdb jakosciowo tylko za cos extra 14. koralowa bluzka rozm 36 stan idealny miałam raz na sobie na zywo ma piekny kolor niestety moj aparat nie umie go złapac oddam za coś w stanie idealnym/nowego bo była droga Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-07-27 o 19:12 Powód: http://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=27950414#post27950414 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
16. szpilki NEW LOOK chabrowe 40
ciemniejsze niz na foto bardzo wysokie stan bdb z minusami za przetarcia na obcasach itp nie będe za nie wybredna 17. oxfordy brązowe rozm 36 stan bdb+ były noszone tylko 3 razy w pracy w biurze więc podeszwy wogole nie zniszczone tylko z przodu lekkie zagiecia widac na foto a tak to stan nienaruszony ![]() 18. fioletowe szpilki stan bdb, nie mają wad, jedynie lekko zabrudzone nie wiem jakos w 2 miejscach rozm 38 19. czółenka NEW LOOK rozm. 7/40 dł wkładki cał. ok 25,5cm (trudno zmierzyć) obcas 6cm stan bardzo dobry- minusik za lekkie zagięcia itp fleki prawie cale ![]() 20. czółenka T - Bar Oasis rozm. 7/40 dł wkładki całkowitek. ok 26cm (trudno zmierzyć) mierzyłąm od czubka więc chyba dobre tak na stope 25,5cm obcas 6,5cm stan:idealny ubrane 1 raz! potem leżały w szafce kupione w zeszłym roku 21.balerinki atmosphere stan bdb+ mialam je na sobie 2 razy! niestety jednak mnie cisną;( rozm 37 ale mozliwe ze i na 36 nie maja wad 22. czółenka pudrowy róż marki FIORE rozm 6 stan: nigdy nienoszone Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-07-21 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
23. HIT!! Sweterek H&M z falbankami na ramionach
rozm ok 40, dla chetnych wymiary, stan bdb bez wad czy skulkowań ![]() oddam za coś fajnego ![]() 24. przepiękne staniczki _czarny NOWY! _bardotka w groszki NOWA! _kwiatkowy stan bdb+ miałam na sobie 1 raz! polecam są przecudowne! ![]() rozm na metkach (patrz foto) 25. 26. wyjątkowa plisowana tunika ze zdobionym dekoltem na styl sukienki z h&m stan idealny na jedno ramię jest po prostu cudowna!! z metki 38 ale na 40 tez na pewno bedzie ok oddam za coś fajnego Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-01 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
27 biała tunika sweterkowa
stan bdb- (małe zszycie na boku pokazane na foto) z metki chyba 14 ale to xs s 28 sukienka maxi w panterę stan idealny rozm SM 29 narzutka atmosphere z metki 40 ale moim zdaniem uniwersalna stan bdb lekkie zmechacenie pod paszkami, ale raczej niewidoczne ![]() 30. tuniko sukienka rózowa z kokardą rozm to ok 36 stan idealny tylko za cos super 31. tuniko sukienka w zebrę stan nowa, nienoszona rozm 36 tylko za coś super 32. eko skóra rozm dobra na 34 36 stan bdb, ubrana moze 5 razy 33. tunika TOP SHOP rozm z metki 8, dobra na 36 i 38 stan bdb Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-07-09 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
34. sukienka w kwiatki
stan bardzo dobry bez wad zamek z boku rozm z metki UK 10 EUR S 35. 36. tunika dunnes z metki jakiś wielki rozmiar ale manekin nosi 36 38 i jest dobrze na mnie takze wyglądała oki wiec moim zdaniem dobra juz od 36 w górę stan idealny 37. NOWA koralowa sukienka z metki 38 ale na 40 tez ok a moze nawet bardziej;D w tyle guma TYLKO ZA COS SUPER!!! 38. 39. spodnie goodies 36 z metki rozm 36 stan bdb+ mialam na sobie 3 razy jednak nogawki sa mi za dlugie a nie ma sensu podkladac najchetniej oddam za inne rurki tylko na ok 166- 170cm wzrostu, ale oddam takze za cos innego wiec proponować ![]() 40. spodenki H&M divided zielone stan idealny raz ubrane raz przeprane rozm 36 41. ATMOSPHERE wężowa bluzka NOWA Z METKAMI ![]() rozm z metki 40 ale na 38 powinna tez być ok dla chetnych wymiary z boku zapianana na zamek! jest sliczna, na mnie niestety za duża ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-07-30 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
42. zielona tuniko sukienka NEW LOOK
z metki 46 ale to chyba 44/46 stan bdb, bez wad ![]() 43. sandały F&F stan byłby idealny gdyby nie przybrudzona w srodku wkładka po prostu piasek mi wleciał-do wyczyszczenia rozm 38 moze 37 reszta butów poszła na all 44. spodenki BHS rozmiar 38 mi troszke za duze stan bdb maja podwyższony stan ![]() 45. bordowawa koszula z zabotami stan bdb- rozm okolo 36 zauważyłam, że była zwezana po bokach ale nie widac tego jak sie ja ubiera, i ma jedna lub 2 plamki przy rekawie u dolu, przy guziczku, zainteresowanym przesle foto ![]() nie bede za nią wybredna ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-07-21 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
48. sukienka w kwiatki
z metki na 14 l ale bedzie ok na xs s stan idealny ![]() 49. kostium kąpielowy atmosphere rozm z metki 10 ale na moje ok na s m l 50. różowy nowy kostium kąpielowy rozm na moje ok s m l 51.Żakiet nude z metki rozm 40 proszę kierować się wymiaramiwymiary: długość 66cm pachy 2x 47cm talia ok 2x42cm rękaw od ramienia 62cm rękaw od pachy 44cm stan bardzo dobry ![]() minusik za slady jak po zelasku jest ich kilka, sa malo widoczne na rekawku jak sie zawinie rekaw to nie widac, chetnym przesle foto ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-07-16 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
52. tuniko sukienka nowa
bez metki rozm z metki 44 ale od rozm 38 powinna byc ok jest bardzo elastyczna, na mnie niestety za duża;( 53. czarna sukienka zapinana na guziczki ładnie leży rozm s stan bdb 54. morelowa falbankowa spódniczka stan bdb minusik za malutenkie dziurki u dolu ale tego nie widac, jak cos pokaze foto 55. HIT!! SUKIENKA ASOS rozm 8 stan byłby idealny gdyby nie małe zaciągnięcie niteczki w okolicach brzucha, jednak jest to niewidoczne wymienie tylko na coś extra! ładnie leży, podkreśla figurę, naprawdę polecam ![]() jest cudna ![]() 56. różowe body stan idealny, nie miałam na sobie ani razu. rozm z body 36 38 na moje to ok 34 36 oddaje bo mam takie tylko białe i to jest mi zbędne ![]() 57. 2 ołówkowe spódniczki rozm M stan bdb najchętniej oddam obie naraz ![]() 58. koszulka z wilkiem męska i rozm okolo L czy XL nie pamietam teraz ale moze któraś z Was szuka czegos takiego do szortów do ubrania "na luzno" ![]() 59. NOWA torebka Marks&Spencer oliwkowa wyglada jak z prawdziwej skóry ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-07-25 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
60. real foto koturnów nowych H&M opisanych wyżej
61. tunika floral denimco rozm 38/10 na 36 tez ok stan idealny miałam na sobie tylko 1 raz ![]() 62. biały kapelusz H&M stan bdb idealny na plażę czy spacer po mieście, ładnie się faluje ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-07-25 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
63. różowe spodnie
krój ala cygaretki czy jak to się tam nazywa najlepiej będą wyglądać na wysokich osobach jako spodnie 7/8 stan idealny miałam na sobie raz rozm ok 36 38 wysoki stan piękny, modny różowy kolor niestety mój aparat ma problem żeby go złapać ale na foto z neta zaznaczyłam jaki kolor mniej wiecej mają spodnie ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-07-25 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
12.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
14.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
15.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
16.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1309879640 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
17
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za chabrowe szpilki?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za balerinki atmo i bokserkę, o tą: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1309879088
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
oddam wiele i poszukam poza watkiem jezeli niczego u mnie nie znajdziesz, za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1309878675 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1309878675 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś za torbę h&m?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos za torbe h&M?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
2. Brązowa torebka
miałam raz ze sobą ![]() mieści A4 ![]() cos u mnie?
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za marynarki ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
coś za fioletowe buty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.