![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
** kosmetyki kolorowe i pielęgnacja, minerały - wszystkie półki - sierpień **
Witam w sierpniowym wątku.
![]() Nie mam wish listy, wymieniam się na to co mi w danej chwili potrzebne lub po prostu mi się spodoba ![]() mniej przekupek - wysyłasz pierwsza. wolę większe wymiany. chętnie oddam kosmetyki za ubrania i odwrotnie. życzę wszystkim udanych wymian ![]() Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-08-03 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ** kosmetyki kolorowe i pielęgnacja, minerały - wszystkie półki - sierpień **
* oczy *
* e.l.f. natural eyeshadow palette - nowa * essence metallics 03 copper rulez! - użyta kilka razy * essence sun club glamour to go eyeshadow 02 long beach - cienie użyte kilka razy * inglot freedom system pro-5 - pusta paleta na 5 cieni * inglot sypki pigment odcień 23 (srebrny) - nowy * l'oreal telescopic explosion mascara kolor czarny - opakowanie trochę sfatygowane, ale tusz jest świeży, użyty kilkukrotnie * bourjois elastic mascara kolor czarny - tusz jest świeży, użyty dwa razy * jillian dempsey for avon lash booster baza pogrubiająca, dająca efekt sztucznych rzęs - użyta kilkakrotnie * glitter fixing gel baza utrwalająca cienie oraz brokat Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-09-03 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ** kosmetyki kolorowe i pielęgnacja, minerały - wszystkie półki - sierpień **
* usta *
* essence xxxl nudes 01 pure beauty - testowany, lekko starte napisy * nyx round lip gloss rlg 34 matowy bez drobinek - pozostało ponad 2/3 * astor prismatic 34 golden star - testowany * astor shine deluxe 33 stellars pink - zużyte ok 1/3 * oriflame urban shield gloss pink lustre - nowy * oriflame gloss coccon pink sugar - zapach czekolady, testowany * essence glossy lipbalm berry sorbet - testowany * everyday naturals pomadka honey mirage - testowana na dłoni Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-09-05 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
* twarz *
* smashbox fusion soft lights tease - z kolekcji burlesque - jedynie maźnięty palcem * prestige skin loving minerals sunbaked bronzing powder 03 pure shimmer - rozswietlacz, dający efekt tafli - zużycie ok. 20%, oderwane wieczko * essence sun club pasiak dla blondynek - opakowanie sfatygowane, zużycie produkty ok. 10% * vipera rozświetlający hydro-mus - użyty dwa razy * avon magix bezbarwny podkład "idealna gładkość" spf 20 - zostało ponad 70% * oriflame oxygen boost foundation porcelain - zużyte ok. 15% * maybelline super stay 24h 010 ivory - użyty 3 razy Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-08-30 o 06:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
* pielęgnacja - twarz *
* champneys nawilżający krem na dzień do cery normalnej i suchej spf 15 - 35/40 ml * champneys nawilżający olejek do twarzy - 13/15 ml * lirene design your style kremowy mus matujący - testowany raz * avon solutions plus total radiance krem na dzien z koloryzującymi granulkami spf 20 - nowy * nivea visage pure effect matt beauty matujący krem nawilżający + lekki podkład - użyty dwa razy * inside prebiotine prebiotyczny żel oczyszczający - 120/200 ml * avon care 3w1 żel - mleczko do twarzy - nowe * reszta * * avon advanced techniques balsam dyscyplinujący włosy "fryzura pod kontrolą" - nowy * avon foot works krem do stóp "korzenne aromaty" - użyty raz * garnier mineral invisiclear antyperspirant w sztyfcie - odcięta końcówka, zużycie ok. 10 % * avon płyn do kąpieli zielone jabłuszko - nowy Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-09-05 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-08-03 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
* perfumy *
* aquolina pink sugar - ok 10/20 ml * sephora brown - ok. 7 ml * odpowiednik fm escada ocean lounge - 25/50 ml Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-08-25 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-08-07 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
nyx round lip gloss rlg 34 matowy bez drobinek - pozostało ponad 2/3 smashbox fusion soft lights tease - z kolekcji burlesque - jedynie maźnięty palcem
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za tusze base do rzes i blyszczyk essence i zielone jabuszko avonu?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Blusche ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
odp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
* avon magix bezbarwny podkład "idealna gładkość" spf 20 - zostało ponad 70% * oriflame oxygen boost foundation porcelain - zużyte ok. 15% ?
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
niestety nic, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Oprócz paletki podoba mi się róż Smashbox... ale on chyba jest więcej warty, a tak to raczej nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
* essence xxxl nudes 01 pure beauty - testowany, lekko starte napisy * nyx round lip gloss rlg 34 matowy bez drobinek - pozostało ponad 2/3 * prestige skin loving minerals sunbaked bronzing powder 03 pure shimmer - rozswietlacz, dający efekt tafli - zużycie ok. 20% * essence sun club pasiak dla blondynek - opakowanie sfatygowane, zużycie produkty ok. 10% https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1312376547 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1312376547 - pierwszy z lewej ??
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
interesują mnie :
* aquolina pink sugar - ok 10/20 ml * sephora brown - ok. 7 ml * l'oreal telescopic explosion mascara kolor czarny - opakowanie trochę sfatygowane, ale tusz jest świeży, użyty kilkukrotnie https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=4131528&d=1312376642 i jakis lakier ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hey. Może znajdziesz coś u mnie za:
* essence metallics 03 copper rulez! - użyta kilka razy * inglot freedom system pro-5 - pusta paleta na 5 cieni * oriflame oxygen boost foundation porcelain - zużyte ok. 15% * błękitny lakier CATRICE interesują mnie wszystkie ale nawet jeśli chciałabyś wymienić 1-2, nie byłoby problemu. Najbardziej zależy mi na podkładzie oriflame i obu paletkach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
nie ukrywam ze najbardziej chce pink sugar i tuszu
![]() Mam kilka probek damskich, chcesz wiedziec jakie zapachy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Wpadło mi w oko: * smashbox fusion soft lights tease - z kolekcji burlesque - jedynie maźnięty palcem * prestige skin loving minerals sunbaked bronzing powder 03 pure shimmer - rozswietlacz, dający efekt tafli - zużycie ok. 20% Znajdziesz coś u mnie? ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() prestige skin loving minerals sunbaked bronzing powder 03 pure shimmer - rozswietlacz, dający efekt tafli - zużycie ok. 20% ??
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Książki nie mają śladów użytkowania, więc wyceniam je na dość dużo.
W zamian chciałabym : * essence metallics 03 copper rulez! - użyta kilka razy * inglot freedom system pro-5 - pusta paleta na 5 cieni * oriflame oxygen boost foundation porcelain - zużyte ok. 15% * essence xxxl nudes 01 pure beauty - testowany, lekko starte napisy Daj znać, co o tym myślisz. ![]() pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
ooo
![]() ![]() Róż smashbox + rozświetlacz/bronzer za: -PAESE - kredka do oczu z kolekcji "lśnienie" w kolorze 613 - metaliczny jasny brąż -L'OREAL - true match w kolorze W3 (użyty 5-6 razy) chłodzący żel do stóp o zapachu truskawkowym (nowy) - PAESE bronzer/rozświetlacz z kolokcji "lśnienie" - tylko przetestowany, lekko zdarte napisy od ocierania się o inne kosmetyki w półce - ORIFLAME - woda toaletowa Full Moon - użyta 3-5 razy, 30ml - PEGGY SAGE - kredka do brwi, blond, tylko przetestowana! Jeśli się zgadzasz, lub masz jakieś wątpliwości - zapraszam na pw ![]() Serdecznie pozdrawiam ![]()
Kwietniowa wymiana kosmetyczna ![]() wizażowy wątek handmade'owy ![]() blog: http://www.zanciol13.blogspot.com/ Edytowane przez zanciolek Czas edycji: 2011-08-03 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Witaj
Coś u mnie za paletkę Inglota? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post28246942 CIUSZKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post28223824 KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=547327 WISH Odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.