![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Marcowy wszystkowątek: sukienki, eko skórka, spodnie, botki, suszarka, torebka :)
NIEAKTUALNY
Zapraszam ![]() Proszę patrzeć zarówno na zdjęcia jak i opisy - jeśli czegoś nie mam, to na pewno tu nie znajdziecie ![]() Mam do wymiany parę rzeczy, które niestety zrobiły się na mnie za ciasne i leżą bezczynnie w szafie. Zasady jak wszędzie. Wish: - Męskie ubrania i kosmetyki - biżuteria - dodatki: apaszki/szaliki - biustonosze 85D/90D (czasami C) - żadne push-up'y! - perfumy - szampony do włosów suchych i zniszczonych - odżywka/szampon kokosowy Oriflame Nature Secrets - żeli pod prysznic w zapachach owocowych/słodkich - peelingi do ciała - ogólnie wszystkim o zapachu kokosa, czekolady, słodyczy i owoców można kusić ![]() - top coat Silcare, Golden Rose - przydałaby mi się też torebka mieszcząca A4 ![]() ROZWAŻAM wymianę trencza z Reserved - zdjęcie poniżej (zapożyczone z internetu) rozmiar 44, ale tylko za inny trencz, parkę, kurteczkę dłuższą w kolorach czarnym/granatowym lub innym ciekawym - bordo ![]() A na wymianę mam: - sweterek Zara khaki rozm. L - Reserved bluzeczka szara rozm. M - Orsay bluzeczka, brak metki, ale ok. 40/42 - sandały na słupku Jennifer (CCC) rozm. 38 (noszę 39 i były ok) - ubrane 2 razy na wesela ![]() ![]() - leginsy w azteckie wzorki rozm. 42 - spódniczka handmade przez moją mamę poczyniona ![]() - żakiet C&A rozm. 44 - burgundowy - sandały CCC rozm. 40 - mało noszone
Edytowane przez rzen Czas edycji: 2014-04-24 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Marcowy wszystkowątek: sukienki, eko skórka, spodnie, botki, suszarka, torebka
- spódniczka H&M noszona, niezniszczona rozmiar 40/42 dobra na rozmiary od 42 do nawet 46
![]() w pasie 41 cm(na płasko), rozciągając to ponad 50cm dł. 53cm - jasne dżinsy no name, skrócone ciut za kolano ![]() pas 46cm x2 udo 31cm x2 dł od kroku - 44cm stan: przód 24cm, tył 37cm - rybaczki dżinsowe Jirgad (rozmiar na metce to 46, dobre... to takie 40/42) pas 43cm x2 udo 29cm x2 stan: przód 26cm, tył 39cm dł od kroku 42,5cm - CAMAIEU "lniane" długie spodnie, szeroki fason, na dole ściągane troczkami pas 48,5cm x2 udo 34,5cm x2 dł. od kroku 82cm stan: przód 26cm, tył 39cm - sukienka H&M przepiękna, chłodna, ładnie się układa ![]() biust bez rozciągania to 39cm x2 (da się duuużo więcej, ponad 50cm x2) dł. to 70cm (bez ramiączek, które są regulowane) - krótkie szorciki H&M rozmiar 42 pas 45cm x2 udo 32cm x2 dł. całkowita 23cm stan: przód 20cm, tył 36,5cm - sandałki H&M rozmiar 40 (z wymiany, są ciut za duże i w kostce się nie dosuwam... mam za grube kostki ![]() - PRZEŚLICZNY kombinezon PROMOD! rozmiar 44(UK 16) biust 49/50cm x2 brzuch 53cm x2 pas 52cm x2 udo 34cm x2 dł. 62,5cm - czarny strój kąpielowy MARKS&SPENCER dół rozmiar 12, góra rozmiar 16 (ale góra jako na biust, to tak max chyba miseczka b, bo będzie nieestetycznie wyglądać, bo nie ma usztywnienia ![]()
Edytowane przez rzen Czas edycji: 2014-04-24 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Marcowy wszystkowątek: sukienki, eko skórka, spodnie, botki, suszarka, torebka
- buty Deichmann rozm. 40. Mało noszone. Wysokość obcasa: ok. 9-10cm
- Spodnie jeansy szare z House. Rozmiar W32/L32 Noszone, ale mało, biodrówki, wolę spodnie z wyższym stanem. Nie będę wybredna szer. w biodrach 44cm x2 nogawka mierzona od wewnątrz: 83cm, od zewn. 104cm dł. stanu: z przodu: 20cm, z tyłu: 35cm - spodenki białe no name pas 47cm x2 udo 30cm x2 stan: przód 22cm, tył 34cm - koszula Jessica C&A rozmiar 46, fajna, rozciągliwa ![]()
Edytowane przez rzen Czas edycji: 2014-03-31 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
- Top na ramiączkach H&M romiar L, kolor to taki jasny beż/blady róż, noszony, ale niewiele, w ogóle niezniszczony
Wymiary: pod pachami szer. 45-46cm x2 długość 64cm - Tunika z Orsay granatowa w zielone paski, z zamkiem na ukos, nie ma podanego rozmiaru, ale ja(44/46) się w nią mieszczę, choć Orsay to ma chyba max. 42/44 rozmiar. Fajna, długa za tyłek, idealna do leginsów i jako sukienka. Wymiary: po pachami szer. 47cm x2 dł. 84 cm(w tym 10cm ściągacz na dole) - sukienka letnia, falbaniasta z Promodu, rozmiar pewnie promodowskie 3 lub 4, nie rozciąga się! Odbarwiona delikatnie pod jedną pachą, ale trzeba się wpatrzeć dobrze. Wymiary: szer. pod pachami 48x2 dł. od pachy 70cm dł. z ramiączkiem min. 90cm max. 100cm (ramiączka są regulowane) - bluzeczka Amisu rozmiar M z piękną cekinową aplikacją, na ściągaczu Wymiary: szer. pod pachami: 38x2, ale rozciąga się do 45cmx2 spokojnie dł. bez ramiączek: 59cm z ramiączkami max. 82cm (regulowane ramiączka) - bluzeczka Orsay, metka z boku wycięta, więc nie mam pojęcia jaki rozmiar, ale podejrzewam, że duże 40/małe 42 ![]() Wymiary: szerokość pod pachami ok 45-46cm x2 (bez rozciągania) dł. z rękawkiem ok. 73cm, a bez (drugie ramie) ok. 51cm - top na ramiączkach Cellbes, ubrałam raz, rozmiar 42/44 z naciskiem na 42 bardzo fajny, naciągliwy, mi sięga do połowy pupy On jest czarny ze złotymi cętkami, na zdjęciu mogą się wydawać nieco rude, a nie są Wymiary: szer. pod pachami 48,5cm x2 długość: 67-68cm - sukienka bombka z Carry, rozmiar XL, ramiączka regulowane z eko skórki srebrnej - nie są zniszczone! z tyłu kawałeczek jest z weluru, z tyłu gumka, wszyte są miseczki, bez obaw można iść bez stanika Na podszewce. Naprawdę świetna sukienka, wybawiłam się w niej na dwóch studniówkach, teraz już ciut za mała na mnie, a i okazji na użycie brak Wymiary: szer. pod pachami 47-49x2 dł. bez ramiączek: 68cm (+ ramiączka max. 19cm) Edytowane przez rzen Czas edycji: 2014-04-24 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
- beżowy biustonosz rozmiar 85B
- torebka biała z Tunezji, nieudany prezent - nie będę marudzić, nowa, ani razu nie użyta Nie mieści A4 - kosmetyczka z kompletu do walizki, raz użyta, ale nie nosi śladów użytkowania z długim paskiem Wymiary: ok. 20 x 33 x 12cm - fioletowy stanik - fioletowa apaszka/szaliczek - czarno-biały szaliczek - chabrowe bolerko Terranova, rozmiar M - majteczki od stroju kąpielowego (szyte własnoręcznie, mam jeszcze górę, ale niezbyt dobry stan) 71cm obwodu, głębokie na ok. 20cm
Edytowane przez rzen Czas edycji: 2014-04-01 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
biżuteria
Edytowane przez rzen Czas edycji: 2014-02-28 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Niedługo coś dołożę i zrobię porządek ze zdjęciami
![]() Zdjęcie 1: - błyszczyk Avon z wymianki, używany, ale niewiele - Pomadka do ust Cien - nr 13 Pink Explosion - kilka razy użyta - Soczewki: obie 8,7 i śr. 14 (data ważności do 5.2015) - 1,75 - 1,5 - Pomadka Yves Rocher kokosowa - może z 1mm ubytku, kupiona na przełomie grudnia i stycznia tego roku ![]() - Pomadka Yves Rocher malina&czekolada, ubytek może z 2mm, z wymianki - Lakier Revlon pachnący 340 Coconut Crush - używany, ale niewielki ubytek , konsystencja itd. w porządku, ale dla mnie za jasny jednak ![]() - Lakier Venita Glamour G10 - Lakier LeMAX brokatowy fioletowa baza z połyskującymi niebieskimi drobinkami - raz użyty Zdjęcie 2: - Lotion do stóp papaya Avon - Spray regenerujący do włosów z Marion, ok. połowa - Harajuku ok. 50ml - bingospa maska do włosów z olejem winogronowym - Marion serum termoochronne do włosów Zdjęcie 3: - Avon kobaltowy tusz do rzęs - Maybelline Master Drama Chromatics fioletowa kredka do oczu - Avon błyszczyk do ust (zdublowany na zdjęciach, ale mam jeden) - Pomadki Yves Rocher (też zdublowane, ale mam po jednej) - Paese cienie do powiek - Rimmel Airy Fairy Zdjęcie 4: - Lakier matujący My Secret - użyty raz - Miss Sporty czarny lakier - Lakier LeMAX niebiesko-zielony, shimmer - raz użyty - Lakier Venita Glamour G10 - Lakier Venita Glamour G41 - Colour Alike 496 bamberka - Catrice 51 I'm so nude - Revlon pachnący 340 Coconut Crush - Lemax fioletowa baza z połyskującymi drobinkami Zdjęcie 5: Spinka do włosów z SIX Zdjęcie 6: Płyn micelarny od Ingrid bez zdjęć: - Lakier L'oreal 615 - Golden Rose Holiday 58 piaskowy - max. 4 razy użyty, kryje po pierwszej warstwie! - pianka do włosów Syoss Volume Lift - 2 maski do stóp z Avon - imbirowa i lawendowa
Edytowane przez rzen Czas edycji: 2014-04-01 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
nie znalazłam nic dla siebie
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za lokówko suszarkę?
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
cos za top hm i rexone?
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
A co konkretnie Cię u mnie interesuje?
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a napiszesz mi, jaki model tej suszarki, zebym mogla sobie o niej poczytac?
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Na chwilę obecną zainteresowała mnie:
- spódniczka H&M noszona, niezniszczona rozmiar 40/42 dobra na rozmiary od 42 do nawet 46 (na życzenie real foto, to zapożyczone z internetu) aleeee nie za żakiet. Możemy ponegocjować za coś innego, ale i tak najpierw chciałabym realne foto i wymiary ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A mogłabyś mi jeszcze napisać jaką średnicę mają szczotki? Bo nie mogę znaleźć tej informacji :/
już znalazłam - 25 i 20 mm - zastanowię się i dam znać ![]()
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2014-03-01 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
zupełnie nic niestety ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za wodę kappa i biustonosze ?
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- mogłabym oddać wszystko prócz tych męskich 26)Pianka nowa dla mężczyzn BOND 27)Woda toaletowa dla mężczyzn nowa PRO ICE Avon, bo za nie wolałabym też męskie reszta bez problemu ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
rozumiem w takim razie dziękuję.
Pozdrawiam
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Cos za kurtke, biustonosz pierwszy i lokowko suszarke? Poszukam poza watkiem, mam tez przybornik ktorego szukalas, czarny nowy lakierowany
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Jasne, kolor tuszu hihi. Zrobie zdjecie przybornika wieczorkiem
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
o to Ci chodzilo?
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu sama w pon moge dopiero wyslac. Perfumki nie mam pojecia ale ladne sa
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Bedzie dobry sweterek bo sama mam rozmiar l/xl. A kurteczka ma jakies wady? Bedziesz robila dokladke?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
akurat mam granatowa na ramiaczka ale szerokie
![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- pstrykne foto lejter ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
niestety, ale nic mi w oko nie wpadło;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hej sorki ale net mi nawalil, wieczorkiem wstawoe zdjatko.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
zaraz wstawie bo akurat bym musiala ja wyprac
![]() Pianek nie uzywam ale wszelkie ilosci dobrego lakieru do wlosow zawsze przyjme ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- przepraszam ze taka pognieciona ale wyciagnelam z worka ![]() Plamki oczywiscie wina aparatu bo kolorek jest jednolity i ladny ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
zapomnialam wstawic zdjecia :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.